DT. 22 MARS, 2013 BYREK ME BARISHTE JESHILE HASHURE DT. 22 MARS, 2013
BYREK ME BARISHTE JESHILE
HASHURE
DT. 21 MARS, 2013 PESHK TON ME VEZE, EREZA DHE PERIME LINGUINI ME GORGONZOLA DHE ARRA DT. 21 MARS, 2013
PESHK TON ME VEZE, EREZA DHE PERIME
LINGUINI ME GORGONZOLA DHE ARRA
DT. 20 MARS, 2013 GJYVEC ME PATATE ZEMER SELINOJE ME KREM DJATHI DT. 20 MARS, 2013
GJYVEC ME PATATE
ZEMER SELINOJE ME KREM DJATHI
DT. 19 MARS, 2013 HAMBURGER ME SPECA DHE AVOKADO DT. 19 MARS, 2013
HAMBURGER ME SPECA DHE AVOKADO
DT. 18 MARS, 2013 LAKER E BARDHE ME  SALÇIÇE DT. 18 MARS, 2013
LAKER E BARDHE ME  SALÇIÇE
DT. 15 MARS, 2013 SARDELE ME SALCE GJENOVEZE NJOKI ME KERPUDHA DHE KUNGUJ DT. 15 MARS, 2013
SARDELE ME SALCE GJENOVEZE
NJOKI ME KERPUDHA DHE KUNGUJ
DT. 14 MARS, 2013 TAVE KOSI ELBASANI EMBELSIRE ME ARRE KOKOSI DT. 14 MARS, 2013
TAVE KOSI ELBASANI
EMBELSIRE ME ARRE KOKOSI
DT. 13 MARS, 2013 MISH VIÇI ME QEPE TE FERGUARA SALLATE ME MOLLE JESHILE DHE SALLAM DT. 13 MARS, 2013
MISH VIÇI ME QEPE TE FERGUARA
SALLATE ME MOLLE JESHILE DHE SALLAM