Gazeta Shqiptare Online

| Nr. 5293 Viti XVIII
ONLINE
aa|| Kerko:a   
|| Faqet e Gazetës
   EDITORIAL
   Faqe 2-3
   Faqe 4-5
   Faqe 6-7
   Faqe 8-9
   Faqe 10-11
   Faqe 12-13
   Faqe 14-15
   Faqe 16-17
   Faqe 18-19
   Faqe 20-21
   Faqe 22-23
   Faqe 24-25
   Faqe 26-27
   Faqe 28-29
   Faqe 30-31
   MILOSAO
   BLUETOOTH

|| Bluetooth në PDF
 
Provimet e lirimit, datat
» Dėrguar mė: 21/02/2013 - 21:07
Lajme te ngjashme
Provimi i shtetit, nis testimi pėr mėsuesit e rinj, ja datat sipas profileve
• Datë: Nov 22, 2014


Provimet e Lirimit për nxënësit e klasave të 9-ta do të zhvillohen në të njëjtin format sikundër veprohet me provimet e Maturës Shtetërore. Po gjatë ditës së djeshme Ministria e Arsimit ka zbardhur datat se kur do të zhvillohen pro-vimet e lirimit, të cilave u nënshtrohen çdo vit rreth 50 mijë nxënës në të gjithë vendin. Nxënësit do të testohen në dy lëndë, përkatësisht në Gjuhën shqipe, provimi i së cilës do të zhvillohet në datën 12 qershor si dhe provimi i matematikës, që do të zhvillohet më datën 19 qershor 2013. Provimet e Lirimit jepen vetëm me shkrim. Nxënësi që nuk arrin të marrë këto dy provime gjatë sezonit të qershorit ka të drejtë t'i rijapë sërish në sezonin e vjeshtës dhe vetëm më pas do të mund të ndjekë procedurat vijuese të regjistrimit për ndjekjen e studimeve të shkollës së mesme.
Printo Dėrgo me e-mail
 
 

Ndalohet rreptësisht prodhimi i faqes ose një pjese të saj pa kërkuar një leje të shkruar.
Copyright 2012 GAZETA SHQIPTARE
Përdorimi i lajmeve mund të bëhet duke përmendur burimin, nëse jo, kjo është një shkelje e të drejtave.