Gazeta Shqiptare Online

| Nr. 5293 Viti XVIII
ONLINE
aa|| Kerko:a   
|| Faqet e Gazetës
   EDITORIAL
   Faqe 2-3
   Faqe 4-5
   Faqe 6-7
   Faqe 8-9
   Faqe 10-11
   Faqe 12-13
   Faqe 14-15
   Faqe 16-17
   Faqe 18-19
   Faqe 20-21
   Faqe 22-23
   Faqe 24-25
   Faqe 26-27
   Faqe 28-29
   Faqe 30-31
   MILOSAO
   BLUETOOTH

|| Bluetooth në PDF
 
Pronarėt, 860 aplikime pėr lirimin e banesave
» Dėrguar mė: 08/04/2013 - 06:15
Lajme te ngjashme
"Mėsues pėr Shqipėrinė", rritet interesi, numėrohen 629 aplikime
• Datë: Nov 17, 2014
Lorenc Rabeta

Ka arritur në total 860, numri i aplikimeve të ish-pronarëve që i janë drejtuar Entit Kombëtar të Banesave për të liruar banesat nga qiramarrësit që banojnë në shtëpitë e tyre. Ndërkohë që, sipas burimeve zyrtare të Ministrisë së Punëve Publike dhe të Transporteve, për 600 prej këtyre kërkesave janë nxjerrë nga ana e gjykatave urdhra ekzekutimi, të cilët u japin mundësinë pronarëve t'i drejtohen Përmbarimit për lirimin e banesave. Po sipas Ministrisë së Transporteve, pjesa tjetër e aplikimeve është në shqyrtim e sipër nga ana e gjykatave, të cilat brenda pak ditësh, përmes procedurash të përshpejtuara, pajisin aplikantët me urdhrat e ekzekutimit.
Akti normativ
Në të gjithë vendin numërohen rreth 3200 familje që banojnë nëpër shtëpi të cilëve u janë njohur pronarët, pjesa më e madhe e të cilëve të përqendruar në Tiranë dhe në Durrës. Në listën e publikuar në faqen zyrtare të Entit të Banesave, pasqyrohen emrat e pronarëve që kanë aplikuar për lirimin e banesave, bashkë me emrat e qiraxhinjve të cilët që prej 1 nëntorit të vitit të shkuar, përmes një Akti Normativ të Qeverisë, u detyruan t'i lironin këto shtëpi. Enti Kombëtari i Banesave, i jep mundësinë çdo pronari të ligjshëm të reklamojë të drejtën për t'i pasur të tyret shtëpitë. Nëse brenda datës 1 nëntor 2012, shtëpitë e tyre nuk janë liruar, pronarët mund të bëjnë njoftimin përkatës pranë Entit Kombëtar të Banesave, që, në përputhje me autorizimin që Akti Normativ i jep këtij institucioni, të bëjë verifikimin respektiv dhe t'i drejtohet gjykatës për lëshimin e urdhrit të ekzekutimit për lirimin e banesës. E gjithë procedura pranë gjykatave për llogari të ish-pronarëve kryhet nga Enti Kombëtar i Banesave, i cili në fund të procesit urdhëron përmbaruesit të kryejnë lirimin e banesave.

Tirana
Nr. EMRI MBIEMRI I PRONARIT EMRI MBIEMRI I QIRAMARRESIT/VE
1 Igli Hilmi Gugashi Eqerem Qerem Shakaj
2 Halime Sherif Memisha Halit Veseli
3 Panajot Kostandin Strati Myzejen Mehmet Pitellari
4 Bujar Rexhep Gilani dhe Kliton Rexhep Gilani Suzana Spiro Shkurti
5 Bujar Rexhep Gilani Ahmet Shyqyri Shkreli
6 Bujar Rexhep Gilani Vehibe Mehmet Caslli
7 Burhan Hasan Hoxha Eduart Celmeta
8 Kadrije Jonuz Hasho Zihni Cukalla
9 Zef Bisha (Kisha Katolike) Ruhi Mero
10 Ramazan Ali Karroci Spiro Beci
11 Evelina Cara Irma Mehillaj (Skenderi) Djana Kellezi Zyhra Baja Fatbardh Kazazi Shkelqim Kallogjeri
12 Thoma Todo Terpo Gezim Vincani Fatbardha Vicani Fatmira Vicani
13 Evelina Cara Irma Mehillaj (Skenderi)Djana Kellezi Zyhra Baja Fatbardh Kazazi Bujar Pellumbi
14 Evelina Cara Irma Mehillaj (Skenderi)Djana Kellezi Zyhra Baja Fatbardh Kazazi Nimete Toqi
15 Evelina Cara Irma Mehillaj (Skenderi)Djana Kellezi Zyhra Baja Fatbardh Kazazi Besnik Konjari
16 Ali Tahir Topalli Qazim Vulka e bija Lici Vulka
17 Zyhra Ahmet Hamitaj Emine Drini etj
18 Vilfrid Ibrahim Shyti Virgjush Haxhi Shukulli
19 Elvana Telat Sakiqi Diana Kapaj Petraq Paci Emi Paci Agim Kapaj Arjana Kapaj Endrit Kapaj
20 Flutura Ramadan Llapaj Idriz Konjari
21 Elvana Tilat Sakiqi Ridvan Telat Sakiqi Hidajet Elmazaj
22 Nurxhan Rexhep Gostivari Malva Durim Hatibi Marges Durim Hatibi Xhuvxhi Bitraj
23 Sulejman Ismail Hajdari Xhavit Bako
24 Sulejman Ismail Hajdari Nadire Vilcani
25 Manjola Mithat Stringa Ali Sahit Kaza
26 Jorgji Thoma Kllapa Petrit Nathanati
27 Mirgjin Hamdi Rusi Aferdita Hamdi Kone Gjeraqina Hamdi Kerciku Fabardha Myzafer Ismailati Sabri Bekim Ismailati Florian Bekim Ismailati
28 Mirgjin Hamdi Rusi Aferdita Hamdi Kone Gjeraqina Hamdi Kerciku Fatime Adem Stermilli
29 Mirgjin Hamdi Rusi Aferdita Hamdi Kone Gjeraqina Hamdi Kerciku Roland Syrja Xhunga Laureta Suzana Xhunga
30 Mirgjin Hamdi Rusi Aferdita Hamdi Kone Gjeraqina Hamdi Kerciku Mbarime Naile Pula Igla Gjoka Rena Gjoka
31 Mirgjin Hamdi Rusi Aferdita Hamdi Kone Gjeraqina Hamdi Kerciku Hatlije Slejman Birce Ylli Ismet Birce Vladimir Ismet Birce
32 Mirgjin Hamdi Rusi Aferdita Hamdi Kone Gjeraqina Hamdi Kerciku Shkelqim Dervish Gjoka
33 Liljana Seit Matja Suzana Seit Matja Shpeti Seit Matja Agron Njazi Lamko Myrteza Hajri Imami Liri Qarri Agron Hajri Imami
34 Marjana Mand Kume (Stefa) Bashkim saku Perlanda Kadzadej Violeta Kadzadej Zef Shabi Nikolina Kavaci Ateme Caushi Demir Gashi Beniamin Coku Fevronia Qendro Neshfer
35 Gazmend Mitat Sharofi Albert Gjovalin Shllaku
36 Vasil Foti Xhitoni Namik Kacidhja Drita Uka
37 Nezihat Xhavit Malosmani (Meneri) Shyqyri Xhavit Meneri Fatmir Xhavit Meneri Jonuz Shaba Theodhora Pasko Karmelina Dako Paqize Rungo Mehmet Kolonja
38 Zyhdi Meneri Dhurata Zyhdi Reci (Meneri) Ilir Zyhdi Meneri Betina Zyhdi Meneri (Xhepa) Ali Zyhdi Xhavid (Meneri) Lulzim Dhimitri Vladimir Dhimitri Silvana Fortuna
39 Fatbardh Kazazi Xhelala Stermasi Sajmir Stermasi Adnan Stermasi Fatri Stermasi Qemuran Batku Julian Batku Fire Batku
40 Rudina Nikoleti Shiroka Mehmet Hasani Avni Kepi Panajot Pali Merushe Demi Ceveja Ferdinand Kodraci Mehmet Kodra
41 Xhemal Mahmut Begeja Ismail Petrela Kasem Hima Dhimiter Terezi Shpresa Koroveshi Sajmir Metohu Fatmir Kamberi Axhem Agolli
42 Eldjon Myrteza Gozhita Fatos Shtepani Valentina Shtepani
43 Zyhra Ahmet Hoxhaj (Turku) Fekdi Xhevit Drini Lirim Xhevit Orini
44 Luljeta Zenel minarolli (Kerciku) Adri Arjan Kerciku Aferdita Dodbiba Gjergji Dodbiba
45 Tanush Haki Mulleti Ilo Thoma Vllako
46 Fatmir Qamil Kosta Besim hasim muca ismail bushkola astrit cela baftjar mehmetllari hajrulla sejdini eftimi lita
47 Fadil Petrela Ylber Fadil Petrela Halil fadil Petrela Seid Fadil Petrela Myrshit Sulejmani Vorpsi Liljana sulejman vorpsi hava selma kellezi Gazmend fehim ramkaj fatime halil lika
48 Zyhra Ahmet Hoxhaj (Turku) Ferdi Xhevit Drini Lirim Xhevit Drini Sulejman Kurushi
49 Bamir Ilmi Shijaku Kristul Beci
50 Mervin faruk Cami Nevila Fruk Cami Diana Cami (Abdyrrahman) Glenti bardhyl cami Stelvi bardhyl cami Shkelqim Goxhaj
51 Tatjana vangjel dodbiba Vojo Kole Kola Mehmet Shaban Hajderi Ymer Malok Corja Shadije Rifat Corja Xhema Belimani Emine Belimani Anemko Feti KasemiSkender Veli Kasemi Liljana Shyqyri Kapollari Doloreza Jorgji
52 Edip Ali Pustina Fatmir Zake Muharremi Sali Bilal Hafizi Thoma Pandeli Lalo Serxhi Pandeli Lalo
53 Shefki Maliq Petrela Kujtim Sinan Petrela Kristaq Mulliri
54 Bujar Fadil Petrela, HAVA Selman Kellezi Klearko kozma ziso, arben klearko Ziso, sanie Abdulla Celanj
55 Myrshit Sulejman Vorps Skender Demir Arifi, Rabihane Zyber Arifi, Artan Skender Arifi,
56 Emila Hans Bonati Elira Bja Kolanec, Flora Burhan Kolaneci
57 sotiraq Perik Trajani Zoica Veri dhe Pirro Vel
58 Kristal Vasil Tase Riza Serdari Andan Blloreda Bukurije Daja Vera Suvajia
59 Mihase Abaz Toska Bitije Cela
60 Ylber Bajram Pustina Isa rama
61 Vangjeli Kristo Beshiri Ylli Shaban Caushi
62 Ilir Zenel Sopoti Shefqet Mahmut Terziu
63 Nadire Qinami Mehmet Skender Haki Cicollari, Qemal Haa Ademi
64 Theodhori Prifti
65 Gjylizana Dema Kudret Mullaymeri
66 Sherif Shrif Hyka Mahmut Koka
67 Elvira Lazer Daberdaku Xhevdet Petrela, Sotir Lani, Laver Braho, Jashar Ballabani
68 engjellush Njazi Avdulaj ilir Qema Kruja, Sokol Qema Kruja, Qemal Myrteza Kruja, Olsi Qemal Kruja
69 Brikena Eqerem Cabej Genc Thoma Bajko, Aferdita Luan Malile, Zihni Nervz mehmeti, Lutfi Bejaz Tahiri
70 Antoneta Gjon Nikolla, Dhimiter Agap Papajani, Gjon Agap Papajani Gezim Tabaku
71 Eduard Pjeter Curcija Eshref Kacurri, Agron Kacurri, Armando Kacurri, Liza Kacuri, Lida Benusi, Eduard Benusi
72 Bujar Rexhep Gilani, Kliton Rexhep Gilani Marga Llazar Shkurti
73 Ilirjan Ferit Bardhi Kujtim Manushi
74 Aferdita Qazim Vorpsi Genc Tomco, Eleni Tomco, Ivana Tomco, Gen Tomco, Chloe Tomco
75 Arben Asllan Fida Sotir Lito
76 Engjellushe Faik (Mençe) Bregu Besim Shaqir Dibra
77 Vilma Qazim Zeri Edlir Andon Cerepi, Adrian Andon Cerepi
78 Ida Tomin Peni, Fation Peni, Musa Peni, Shaqir Vaqari, Gazmend Bakiu Alma Toska, Maksim Kadiu, Slloba Rama (Xhabir Rama)
79 Mihase Abaz Toska (Shahinaj) Ylli Cela
80 Dijon Ibrahim Frasheri, Drita Ibrahim Kongoli Fatos Backa, Shpresa Backa
81 Suzana Ali (Tafaj) Meneri Elham Qani Zahaj, Ylli Elham Zahaj, Roland Theodhor Prifti, Hektor Saliko Dudushi, Klement Theodhor Prifti
82 Suzan Thoma Zoto Ludmira Prel Gila (Marku)
83 Brikena Eqrem Cabej Selami Ferid Skenderi, Bukurije Skenderi
84 Tomorr Qazim Hitaj Evanthi Qirko, Edmond Merja, Xhevdet (Xhevat ) Merja
85 Rudina Ruzhdi Hiso Nail Curcjali, Ajshe Curcjali, Altina Curcjali, Asllan Curcjali, Genciana Curcjali
86 Suzana Osman Qyqja, Ines Eqerem (Qyqja) Kapedani, Haxhira Osman Qyqja (Hyka), Ikbale Osman Qyqja (Skenderi), Adriatik IslamBalliu, Fatbardha Qyqja, Gerta Eqrem Qyqja Durim Tahir Tahir
87 Andon Sotir Prifti Qamil Kormaku,
88 Dhurata Zyber Karajani, Fatbardha Zyber Agushi, Fisnik Zyber Preza, Aferdita Zybera Husha Arjan Hysni Beqir, Bukurie Diko
89 Fiqiri Abaz Tomja, Faiz Abaz Tomja, Lulzime Abaz Nurce (Tomja) Muhamet Shkoza, Vesel Karameta
90 Ilir Arqile Xhuli Rruzhdi Xhixha, Mbarime Shaba
91 Edlira Osman Reci (Hidi) Vasil Sotir Gaqi
92 Skender Ali Reci Qani Vullnet Jaho
93 Suzana Osman Qyqja, Ines Eqerem (Qyqja) Kapedani, Haxhira Osman Qyqja (Hyka), Ikbale Osman Qyqja (Skenderi), Adriatik IslamBalliu, Fatbardha Qyqja, Gerta Eqrem Qyqja Nurije Selman Duka
94 Suzana Osman Qyqja, Ines Eqerem (Qyqja) Kapedani, Haxhira Osman Qyqja (Hyka), Ikbale Osman Qyqja (Skenderi), Adriatik IslamBalliu, Fatbardha Qyqja, Gerta Eqrem Qyqja Adrian Shaban Duka
95 Adem, Naim, Abdulla, Agim, Mehmet Kasmi Bukurosh Hasan Reci, Ahmet Hasan Reci
96 Elida Mit'hat Matathia Agim Sulce
97 Baedhyl Xhemal Kadesha Liri Myrtaj, Vezire Sefedin Bakiu
98 Hajdije Abudulla Elezi Margarita Kona, Odise Kona, Spiro Kona
99 Pajtim Hazbi Hoxha Rakip Balla
100 Haki Destan Hoxha Sadije Baci
101 Mira Muhamet Hodo Aferdita Bruzi
102 Thoma jorgo Marto, Eldiniqi Jorgo Marto, Kristaq Dhimo Rika Spartak Shefqet Nano (Mellka), Arben Sotir Papuli, Ylli Zenel Meta, Avni Zenel Meta, Miranda Gani Goxhi, Tefta Mehmet Goxhi, Merushe Selim Kara, Kimete Gani Xhafa
103 Lindmar Ymer Gjinali Bashkim Mustafa Martiri, Jeta Ali Martiri, Agron Kristo Papajani, Flamur Bektash Bilimana, Arjana Bektash Bilimana, Saimir Shaban Lici, Agron Xhehri Lamce
104 Rudin Nikoleti Shiroka Mehmet Hasani Avni Kepi Panajot Pali Merushe Demi Ceveja
105 Kristul Vasil Tase Riza Serdani, Bukurie Daja, Hamdi Suvaria
106 Agim Shyqyri Nallbani, Adrian Agim Nallbani Adriatik Kallulli, Nezihat Kallulli
107 Diana Ali Ciftja, Agim Ali Ciftja, Fatmira Ali Qazimi Miltiadh Manxhari
108 Dilaver Fehmi Tepelena Teuta Moxhari
109 Diana Ali Ciftja, Agim Ali Ciftja, Fatmira Ali Qazimi Agron Bajram Llanaj
110 Faik Feri Dishnica Kujtim Sheshi
111 Vangjeli Kristo Beshiri Shaban Caushi
112 Lumir Mahir Vokopola, Agim Ruzhdi Vokopola Ylli Gogo Nushi
113 Arben Fejzi Hoxha Arjana Ali Qafmolla, Gjyze Meta
114 Arsim Mehmet Zeqja Aleksander Mitrushi
115 Nexhmi Shaban Zylfo Skender Sula, Dhurata Hoxholli
116 Shaban Haxhi Tufina, Shkelqim Alanaj, Ferdian Shehaj, Veiz Levendi Elmazaj, Kastriot Shabani, Enver Lluka, Petrit Lluka, Shpetim Ymer Methasani, Ferit Bogdani, Zuber Shehu, Ferik Kurti, Bilal Qerimi, Petrit Qemal Shehaj, Polikseni Skenderi (Shabani), Petro Vidhima, Aleksander Nimali, Qemal Corja
117 Ervin Andrea Turtulli Yzeir Dervishi, Kreshnik Dervishi
118 Fitnete konci, Reshat Konci, Xhavit Konci Neko Shehu, Nadide Halimi, Teki Metaj, Sofie Rrustemi, Skender Toruku, GjyleTare
119 Islam Nexhmi Shijaku Dine Abazi
120 Islam Nexhmi Shijaku Rakip Balla
121 Esma Abdurrahim Lama (Kumbarce) Ahmet Duhanxhiu
122 Esma Abdurrahim Lama (Kumbarce) Ibrahim dhe Qefsere Kryekurti
123 Elvis Kara Kristaq Kara
124 Ramazan Ali Karroci Yllka Beci
125 Ivan Nikolla Shurbani
126 Ivan Nikolla Shurbani Romeo Koka
127 Bardhyl Erebara Rajmonda Bato Karafili
128 Fatmir Qamil Kosta Besim Hasmca, Ismail Bushkola, Astrit Cela, Baftjar Mehmetllari Hajrulla Sejdini, Eftimi Lita, Mustafa Telha
129 Dhurata Zyber Karajani, Fatbardha Zyber Agushi, Fisnik Zyber Preza, Aferdita Zyber Husha Arjan Hysni Beqiri, Bukurie Diko
130 Bashkim Haxhi Kapllani Hysni Bakalli
131 Bardhyl Drenofci, Ismet Drenofci, Saimir Drenofci, Farruk Drenofci, Mohamed drenofci, Ibrahim Drenofi llambi Bejo
132 Bardhyl Drenofci, Ismet Drenofci, Saimir Drenofci, Farruk Drenofci, Mohamed drenofci, Ibrahim Drenofi Flamur Drenova
133 Bardhyl Drenofci, Ismet Drenofci, Saimir Drenofci, Farruk Drenofci, Mohamed drenofci, Ibrahim Drenofi Bujar Avdurramman Pinari
134 Bardhyl Drenofci, Ismet Drenofci, Saimir Drenofci, Farruk Drenofci, Mohamed drenofci, Ibrahim Drenofi Asllan Barom Bereti
135 Esat Fevri Pazari Rifat dhe Fatmira Macalla
136 Islam Nexhmi Shijaku Astrit Shabani
137 Genta Zydi Shijaku Besnik Nano
138 Iskui Eduard Piranian (Minga) Feride Pesjaka, Arben Pesjaka, Ludmidha Pesjaka
139 Ermal Ali Njuma Gazmend Malushi, Nadire Kasa
140 Gjyzepina Tonin Gjinaj (Shirokaj) Angjelin Tonin Shirokaj Zef Lin Sylar, Armir Qamil Qosja, Zyhra Mersin Xhameta, Arben Shefqet Kelleci, (Lutfija), Lirije Mehmet Dumi, (Aleksander), Vladimir Viktor Naqellari, Agron Fran Gjinaj (Leonora Josifi), Islam Brahim Hasa, Viktore Ndok Avdullari, Ferit Qamil Hasani
141 Mazafer Mustafa Kallciu, Aferdita Mustafa Beqiri, Fatbardh Xhemal Kallciu, Gezim Xhemal Kallciu, Argjend Xhemal Kallciu, Suzana Xhemal Demneri, Fatime Xhemal Myderizi, Ferid Isuf Sukaj, Artan Ferid Hasani, Hajdie Mustafa Hajdari Lejla Myrtaj, Majlinda Myrtaj, Sami Myrtaj, Mario Vaso, Semiha Hysaj, Albert Marta
142 Mazafer Mustafa Kallciu, Aferdita Mustafa Beqiri, Fatbardh Xhemal Kallciu, Gezim Xhemal Kallciu, Argjend Xhemal Kallciu, Suzana Xhemal Demneri, Fatime Xhemal Myderizi, Ferid Isuf Sukaj, Artan Ferid Hasani, Hajdie Mustafa Hajdari, Beqir Kallciu, Dashamir Kallciu, Flamur Kallciu, Besnik Vorpsi, Ferid Sukaj Abil Shkurti
143 Mazafer Mustafa Kallciu, Fatbardh Xhemal Kallciu, Gezim Xhemal Kallciu, Argjend Xhemal Kallciu, Suzana Xhemal Demneri, Fatime Xhemal Myderizi, Hajdie Mustafa Hajdari, Beqir Kallciu, Dashamir Kallciu, Aferdita Beqiri Xhemal Latifi, Lulzim Balla
144 Flamur Kallciu, Mazafer Mustafa Kallciu, Fatbardh Xhemal Kallciu, Gezim Xhemal Kallciu, Argjend Xhemal Kallciu, Suzana Xhemal Demneri, Fatime Xhemal Myderizi, Beqir Kallciu, Dashamir Kallciu, Aferdita Beqiri, Artan Hasani, Shkelqim Olldashi, Sanije Xhaferi, Arben Xhaferi, Lutfi Bullati, Vangjel Jorgji
145 Nazmije Jonuz Kuqi Thoma Beci
146 Elida Mit'hat Matathia Shahin Rukaj
147 Fatmir Qemal Turkeshi Fatime Graceni
148 Fatmir Qemal Turkeshi Fadil Dashi
149 Medije Borova, Ikbal Kaceli, Myzejen Kaceli, Eva Toska, Ilir Kaceli, Paqize Pelivani Bardhyl Taci, Sofie Taci, Gerond Taci, Bledar taci
150 Mazafer Mustafa Kallciu, Aferdita Mustafa Beqiri, Fatbardh Xhemal Kallciu, Gezim Xhemal Kallciu, Argjend Xhemal Kallciu, Suzana Xhemal Demneri, Fatime Xhemal Myderizi, Ferid Isuf Sukaj, Artan Ferid Hasani, Beqir Kallciu, Flamur Kallciu, Besnik Vorpsi, Ferid Sukaj, Majlinda Barka, Rifat Hasani Osman Hamdi Kola
151 Evelina Cara, Irma Skenderi, Diana Kellezi, Fatbardh kazazi, Zyhra Bajo, Xhelal Stermasi, Siamir Stermasi, Adnand Stermasi, Fatri stermasi Bujar Besim Pellumbi,
152 Flamur Kallciu, Mazafer Mustafa Kallciu, Fatbardh Xhemal Kallciu, Gezim Xhemal Kallciu, Argjend Xhemal Kallciu, Suzana Xhemal Demneri, Fatime Xhemal Myderizi, Aferdita Beqiri, Artan Hasani, Dashamir Kallciu, Ferid Sukaj Lejla Myrtaj, Majlinda Myrtaj, Sami Myrtaj, Mario Vaso, Semiha Hysaj, Albert Marta
153 Angjelin Leke Gjergji Fatmir Koci, Kanerina Tershana
154 Fatmir Qemal Turkeshi Kostaqe Kacorri
155 Theodhor Pandeli Jorgoni Teuta Topi, Sinan Topi, Lutfi Mejdani, Violeta Kreka, Xhavit Dalla, David Dalla, Envera Picari, Violeta Kola, Donika Nikolla, Aferdita Jonuzi, Maliq Skendulli, Agim Tusha, Agron Tusha, Zeqine Dardha, Zhaneta Gjylameti, Mira Pajo
156 Julian Baltazar Benussi, Hartine Hartine Salvator Benussi, Klara Salvator Benussi, Valeria Baltazar Vrioni, Arjan Qerim Cukaj Kushtrim Alikaj
157 Fatmir Syrja Frasheri Pranvera Sulejman Rama
158 Skender Jakup Naxhaku Sanije Mustaf Myslia, Bujar Shaban Myslia, Bujar Hamit Bobjaku, Petrit Hamit Bobjaku
159 Vangjeli Kristo Beshiri Shaban Caushi
160 Teki Rexhep Xake, Asllan Rexhep Xake Fatmir Hasa, Asllan Hasa
161 Elida Mit'hat Matathia Agim Sulce
162 Muharrme Xhaferr Fida Dashamir Arshi Brinja
163 Arben Shahin Ramaj (bashke pronare) Fatos Veiz Spahiu
164 Arben Shahin Ramaj (bashke pronare) Petraq Jovan Gerollari, Sale Rifat Kokona, Tomorr Sali Kokona
165 Maria Levan Piranjani, Nevart Piranjani, Nikoleta Piranjani Margarita Sulejmani
166 Hekuran Petref Cala Ollga Tafcia, Lutfije Jahja, Grigor Mamillo
167 Silvana Sejdin Memushaj Luan Medi Bilushi
168 Bujar Fadil Petrela, Ylber Fadil Petrela, Halil Fadil Petrela, Seit Fadil Petrela, Myrshit Sulejman Vorpsi, Liliana Sulejman Vorpsi, Hava Selman Kellezi Gazmend Fehim Ramkaj, Fatime Halil Lika
169 Arben Kovi Xoxa Sabrije Subashi, Ilir Subashi
170 Suzan Qyqja, Ines Kapidani (Quqja), Gerta Qyqja, Adriatik Balliu, Haxhire Qyqja (Hyka), Ikbale Qyqja (Skenderi), Fatbardha Qyqja Myslym Skenderi, Natasha Domi, Hyjrie Murati, Naile Uka, Mesle Dibra
171 Dorina Andon (Kona) Mele, Igli Andon Kona, Leon Jorgji Kona, Irena Jorgji Kona, Elena Mais Kona Hajrie Maci
172 Dorina Andon (Kona) Mele, Igli Andon Kona, Leon Jorgji Kona, Irena Jorgji Kona, Elena Mais Kona Petrit Musabelliu
173 Dorina Andon (Kona) Mele, Igli Andon Kona, Leon Jorgji Kona, Irena Jorgji Kona, Elena Mais Kona Demir Hyka
174 Kujtimie Muhamet Erebara Rajmonda Bato Karafili
175 Eshref Zenel Sinella Aferdita Rushitaj (Sinella)
176 Gezim Xhemal Topalli Roza Xhija, Gani Xhija, Qemal Xhija
177 Sitki Mustafa Shkupi, Gentjan Mustafa Shkupi Xhafer Llabani
178 Fitnete Selim Kasa (Jaho) Gani Abdurrahim Peza
179 Arben Qazim Osmanlliu Sabri Gule, Arben Tul Moku, Edmond Tul Moku, Niko Janku
180 Neim Hysni Llagami, Adnan Hamdi Llagami Haxhire Stafa, Hasan Stafa
181 Neim Hysni Llagami, Adnan Hamdi Llagami Margarita Stavro, Elsa Valter Stavro, Periana Shima, Arta Bardhi
182 Lumir Mahir Vokopola, Agim Ruzhdi Vokopola Gogo Nushi dhe familjat e tij
183 Theodhor Pandeli Jorgoni Lutfi Mejdolli, Agron Xhevit Dalla, Vladimir Xhevit Dalla, Violeta Kola, Maliq Skenduli, Sinan Topi
184 Xhafer Sait Loxha Kudret Topciu
185 Hysen Ismail Çali Sadik Sadiku, Gezim Rapa, Astrit Rapa
186 Aferdita Selim Kasa (Koxhaj) Gani Abdurrahim Peza
187 Ali Qesja, Nafije Qesja, Besnik Qesja, Ikbule, Lindita (Elezi), Eduart, Vjollca, Rigers, Lirie, Agron, Besnik Qesja, Nazif Vata Sokrat Bare, Ilir Qorrmehmeti
188 Marjana Manol Kume Beniam Coku, Dhimiter Qendro
189 Teuta Kolheku Hamide Stafa, Llazar Kane
190 Vangjel Petro Treska Mitro Sotir Kozma
191 Dhurata Zyber Karajani, Fatbardha Zyber Agushi, Fisnik Zyber Preza, Aferdita Zybera Husha Arjan Hysni Beqiri, Bukurie Diko
192 Klara Zef Kolioqi (Panariti) Fatos Halim Manushi, Kamber Dalip Sula, Mehmet Kareman Caka, Muharrem Mehmet Caka
193 Selim Zydihi Vorpsi Familja e Epaminda Konomit, familja e Enver Jonuzit (trashegimtaret e tij (Pellumb, Festim, Novruze, Ibrahim Jonuzi)
194 Arben Asllan Fida Sotir Lito
195 Bukurie Ismail Aliço (Petrela) Lufto Canaj, Remzi Sulejmani
196 Peshqeshe Hamit Broca Rushit Varri
197 Pellazg Gjon Fusha Mimoza Kepucari, marie Pergjini, Riza taushani
198 Eleonora Pjeter Borici Astrit Mytar Ceno, Agron Astrit Ceno
199 Eleonora Pjeter Borici Liri Llambi Budo, Ilia Nasi Budo, Albert Nasi Budo
200 Myrshit Sulejman Vorpsi, Liljana Sulejman Vorpsi, Byjar Fadil Petrela, Ylber Fadil Petrela, Halil Fadil Petrela, Seit fadil Petrela, Hava Selman Kellezi Skender Demir Arifi, Rabihane Zyber Arifi, Artan Skender Arifi, Sadedin Skender Barmashi, Skender Sadedin Barmashi, Edmond Sadedin Barmashi, Gezim Sadedin Barmashi
201 Bardhyl, Ismet, Saimir, Farruk, Mohamed, Ibrahim Drenofci Harallamb Gaqo Bajo, Asllan Bajram Breti, Flmur Drenova, Baftjar Avduraman Pinari
202 Shefki Maliq Petrela Kujtim Sinan Petrela Kristaq Mulliri
203 Dragot Hasan Kocibelli, Aferdita Mazllem Kocibelli Donika Bajram Resuli (ose ne emer te Stefan Bajram Resuli)
204 Trashegimtaret e Aleksander Curcia, Ageetina Curcia, trashegimtaret e severin Curcia Leonard Ramadan Grabova, Xhemal Qamil Memaj, Arjan Zija Hoda
205 Myzafer Kallciu, Hajdie Hajdari, Beqir Kallciu, Aferdita Beqiri, Dashamir Kallciu, Flamur Kallciu, Fatbardh kallciu, Gezim Kallciu, Argjend Kallciu, Argjend Kallciu, Suzana Demneri, Fatime Myderizi, Besmir Vorpsi, Ferid Sunaj Abil Shkurti
206 Myzafer Kallciu, Aferdita Beqiri, Dashamir Kallciu, Flamur Kallciu, Fatbardh Kallciu, Gezim Kallciu, Argjend Kallciu, Suzana Demneri, Fatime Myderizi, Ferid Sukaj, Artan Hasani, Hajdie Hajdari Lejla Myrto, Majlinda Myrto, Sami Myrto, Marjo Vaso, Semiha Hysaj, Albert Mara
207 Myzafer Kallciu, Aferdita Beqiri, Dashamir Kallciu, Flamur Kallciu, Fatbardh Kallciu, Gezim Kallciu, Argjend Kallciu, Suzana Demneri, Fatime Myderizi, Ferid Sukaj, Artan Hasani, Lejla Myrto, Majlinda Myrto, Sami Myrto, Marjo Vaso, Semiha Hysaj, Albert Mara
208 Myzafer Kallciu, Besnik Vorpsi, Gezim Kallciu, Argjend Kallciu, Suzana Kalciu, Fatime Myderizi, Majlinda Barka, Beqir Kallciu, Aferdita Kallciu, Rifat Hasani, Flamur Kallciu, Fatbardh Kallciu, Artan Hasani, Ferid Sukaj Osman Hamdi Kola
209 Falmur Kallciu, Fatbardh Kallciu, Gezim Kallciu, Argjend Kallciu, Suzana Demneri, Fatime Myderizi, Myzafer Kallciu, Artan hasani, Beqir Kallciu, Aferdita Beqiri, Dashamir Kallciu Shkelqim Olldashi, Sanije Xhaferi, Arben Xhaferi, Lutfi Bullati, Vangjel Jorgji
210 Falmur Kallciu, Fatbardh Kallciu, Gezim Kallciu, Argjend Kallciu, Suzana Demneri, Fatime Myderizi, Myzafer Kallciu, Hajdie Kallciu, Beqir Kallciu, Aferdita beqiri, Dashamir Kallciu Xhemal Latifi, Lulzim Balla
211 Halil Shukri Sano Kastriot Guzja, Sazan Guzja, Gjyle Guzja
212 Mauricio Bega, Ingri Bega, Anesti Bega, Vangjel Bega, Riza Bega (me prokure Adriatik Sadik Mukaj) Gezim Mustafa Lleshi, Lulezim Shefqet Osmani
213 Kadri Murat Toska (me prokure Femi Esat Toska) Qazim Rita, Dije Rita
214 Ermal dhe Buron Kaceli, Heroina Kaceli (Saraci), Lunika, Vera, Berine dhe Drita Kaceli, Osman dhe Mirvjen Kaceli, Dhurata dhe Alaska Kaceli, Qefsere Frasheri (Keceli), Medije Borova (Kaceli), Ikbal dhe Myzejen Kaceli, Eva Toska (Kaceli), Ilir Kaceli, Paqize Pelivani (Kaceli), Fadil Kacelli, Jalldos Kaceli (Shijaku), Ballkize Kaceli (Spahiu), Vjollca, Serije, Renis dhe Sonila Kaceli Bardhyl Taci, Sofie Taci, Gerond Taci, Bledar taci
215 Trashegimtaret e Xhemal Qesja (Ali, Besnike, Nafije, Ikbale, Lindita, Eduart, Rigers, Vjollca, Litije, Aggron, Besnik Qesja, Nazif Vata Sokrat Bare, Ilir Qorrmehmeti
216 Ilirjan Ferit Bardhi Margarita Radovani
217 Arben Fejzi Hoxha Famija e Osman Metes (Gjyze Meta)
218 Mihase Abaz Toska (Shahinaj) Ylli Celo, Sulltane Tafa
219 Julian Baltazar Benussi, Hartine Salvator Benussi, Klara Salvator Benussi, Valeria Baltazar Vrioni, Arjan Qerim Cukaj Kushtrim Alikaj
220 Ali Hasan Maloku Kimete Sinani , Gazment Zeneli, Oltion Zeneli
221 Sofije palok Derani Tahir munur Vojka, Xhevdet sadik Seiti, Skender Haxhi seiti
222 Eleonora BORICI Ilirjan Nasi Buda, Ilia Buda, Albert Buda
223 Eleonora BORICI Agron astrit ceno, Serije Bido ceno, Valbona Novruz Ceno
224 Agin shyqyri nallbani, adrian agim nallbani Luan Daullxhiu, Flutura daullxhiu
225 Edmond Hido me prokure, Vlash Tirana dhe trashegimtaret Shefqet Sefer Meta dhe femijet, Valentina Simaku
226 Edmond Hido me prokure, Vlash Tirana dhe trashegimtaret Zeliha Karroqe dhe femijet
227 Edmond Hido me prokure, Vlash Tirana dhe trashegimtaret Katerina Lepuri
228 Edmond Hido me prokure, Trashegimtaret e z. Vlash Tirana Teuta Xharo, Shpresa Xharo
229 Vlash Tirana dhe trashegimtaret Ligor Tenko
230 Loreta mborja, me prokure Agim Haxhiu Tahir cenko, Shaban Lundra
231 Maria Piranjani, Nevart Vaskeri Piranjani, Nikoleta Vasil Piranjari Margarita Sulejmani
232 Fatmira Abetin Tartari Refik Xhaferri
233 Fatmira Abetin Tartari Besnik Fejzi Radoveja, Foto Illi Xhillari, Qerim Mustafa Shima
234 Aferdita Zybermeca (Huqi) Shaban dalip kasa
235 Maria Paranjari Nexhat Hyseni Margarita Sulejmani
236 Rudina Hiso Familja Curcali
237 Xhelal Stermasi Familja Batku
238 Dhimiter Janko Theodhosi dhe bashkepronaret Halim Ram Kosova, Skender Ram Kosova, Sheqere Ram Kosova, Haki Ram Kosova, Xhemile Hasan Merja
239 Dorina Andon (Kona) Mele, Igli Andon Kona, Leon Jorgji Kona, Irena Jorgji Kona, Elena Moisi Kona Riza Musabelliu
240 Dorina Andon (Kona) Mele, Igli Andon Kona, Leon Jorgji Kona, Irena Jorgji Kona, Elena Moisi Kona Edrira Baguca, Alfred Baguca, Aleksander Baguca
241 Ibrahim Hysen Turke dhe Bashkepronaret Kujtim Elmaz Isku
242 Flora Mustafa Kaloshi (Kaziu) Shehadin Danjolli, Nevruz Bajo, Aleks Taci, Agron Shkembi, Stefan Taci
243 Ali Jonuz Mumajesi dhe (Trashegimtaret) Selma Banushi, Stavri Kita, Sheme Murati, Gazmend Zeka, Flutura Qatipi, Rakipe Ramadani, Bashkim Zeka, Resmi Zhilla, Fejzi Zyko, Adil Hoxha
244 Dragot Hasan Kocibelli, Aferdita Mazllem Kocibelli Donika Bajram Resuli (ose ne emer te Stefan Bajram Resuli)
245 Fatmira Abedin Tartari, Faslli Nepravishta, Fatbardh Nepravishta, Nestor Nepravishta, Vera Nepravishta Besnik Fejzi Radoveja, Foto Illi Xhillari, Qerim Mustafa Shima
246 Fatbardha Sali Demneri, Aishe Sali Shijaku Brahim Fikaj
247 Fatmira Abedin Tartari, Faslli Abidin Nepravishta, Fatbardh Abidin Nepravishta, Ariana Nestor Nepravishta, Vera Bajram Nepravishta, Dorian Nestor Nepravishta Refik Xhaferri
248 Rudina Hiso Nail Curcjali, Ajshe Curcjali, Altina Curcjali, Asllan Curcjali, Genciana Curcjali
249 Anila Mico Llakmani Agim Lamce, Shpetim Lamce
250 Salih Ahmet Tagani, Luan Nevin Tagani, Skifter Nevin Tagani Viktor Thoma Thomo, Kristaq Thoma Thomo, Piro Thoma Thomo
251 Meleq Bardhyl Frasheri Albert Millona, Nikolla Millona, Thoma Millona
252 Gasper Kel Zojzi Xhevdet Petrela, Sotir Lani, Laver Braho, Jashar Ballabani
253 Shaban Haxhi Tufina, Zyber Shehu, Petro Vidhima, Petrit Lluka
254 Shpresa Hysen Zeraliu, Engjella Mynir Zeqja, Agim Mynir Zeraliu, Vilma Besnik Nushi, Agron Enver Koroshi, Majlinda Hido Jorgja Gjoni
255 Flamur Xhemal Kallciu, Fatbardh Xhemal Kallciu, Gezim Xhemal Kallciu, Argjend Xhemal Kallciu, Suzana Xhemal Kallciu, Fatime Xhemal Kallciu, Myzafer Mustafa kalciu, Hajdie Mustafa Kallciu, Beqir Mustafa Kallciu, Aferdita Mustafa Kallciu, Artam ferdi Hasani Xhemal Latifi, Lulzim Bama
256 Xhavit Qemal Dyca Elira Catalli, Alfred Catalli, Bajame Gjishti, Lumturi Gjishti
257 Rudina Ruzhdi Hiso Nall Curciali, Ajshe Curciali, Altina Curcjali, Asllan Curcjali, Genciana Curcjali
258 Arjana Gunbardhi (Caco) Sokol Dali Ndreu
259 Trashegimtaret e Z. Vlash Tirana Zeliha Karroqe dhe femijet, Gjenovefa Sotir Ilia
260 Trashegimtaret e Z. Vlash Tirana Katerina Lepuri, Harillaq Napolon Lepuri, Gregor Dhozi Tenko
261 Trashegimtaret e Z. Vlash Tirana Tefta Gaqo Xharo
262 Trashegimtaret e Z. Vlash Tirana Shefqet Sefer Meta dhe femijet, Valentina Simaku
263 Tana Faik Kashari Gjergj Naçi
264 Sajdin Nazif Zëre lindita Dangellia, Dritan Dangellia, Gjeta Toma, Angjelina Toma
265 Blendi Frasheri Petrit Halit Dermani
266 Eleonora Pjeter Borici Agron astrit ceno, Serije Bido ceno, Valbona Novruz Ceno
267 Eleonora Pjeter Borici Ilirjan Nasi Buda, Ilia Buda, Albert Buda
268 Brikena Eqerem Cabej Selami Ferid Skenderi, Bukurije Skenderi
269 Qamil Abdulla Turkeshi Jorgji Koco, Gezim Spaho, Besnik Spaho
270 Arben Shahin Ramaj (bashke pronare) Genci Hysni Zajmi
271 Arben Shahin Ramaj (bashke pronare) Nikolla Thanas Mitrushi, Ilirjan Thanas Mitrushi
272 Arben Shahin Ramaj (bashke pronare) Kico Kol Berati, Blendi Viktor Hajro
273 Violeta Bilbil Kerciku Milica Laçi
274 Berzh Vahram Piranjani Faik Lalaj
275 Skender Haki Luzati Fisnik Mero
276 Familja Dizdari Dhurata Kulla
277 Olsi Abdulla Shijaku Suzana Lako, Mihallaq Lekbello, Zija Kurti, Mit'hat Lika, Jakup Gega, Kozma Samarxhiu, Kudret Ogranaj, Besije Pobrati, Sevde Celi, Agllai Gjonci
278 Trashegimtaret e Z. Vlash Tirana Tefta Gaqo Xharo (Koco)
279 Trashegimtaret e Z. Vlash Tirana Katerina Spiro Lepuri dhe familja e saj, Sokrat Munguli dhe familja e tij
280 Xhavit Medi Rushiti Aferdita Rexha
281 Flora Mustafa Kaloshi (Kaziu) Aleks Taçi, Stefan Taçi, Olimbi Mato, sokol Lika
282 Behixhe Said Toptani (Biçaku) Blendi Fevziu, Nevis Bregasi
283 Ibrahim Petrit Toptani Blendi Fevziu, Rea Toptani
284 Aferdita Zyber Meca (Huqi) Dalip Kasa I biri I Shaban Kases
285 Lejla Libohova p.Genc Celi Ilirjan Cela
286 Genc Celi Vjollca Kuri Gezim Bilbili
287 Aleksandra Shtylla p.Genc Celi Fatos Shihaj Arben Agolli
288 Mihal Petro Salepi Ferdinand Caka Tomorr Mecani Ilmi Carcani Demir Pejani
289 Vlash Tirana, Stavri Agumentia Napolon Lepuri Sokrat Minguli
290 Gaqo Malo p.Hasan Kuci Mystehak Shalsi
291 Nezihat Stermasi p Fatmir Duma Pellumb Arifi
292 Dhurata Krajani Aferdita Husha Hysni Beqiri Zihni Diko
293 Mimoza Kallciu Xhemal Latifi Llulzim Bolla
294 Beqir Kallciu Xhemal Latifi Lulzim Balla
295 Trashegimtaret e Z. Vlash Tirana Napolon Lepuri
296 Trashegimtaret e Z. Vlash Tirana Zeliha Abaz Karaqe, Gjenovef Sotir Karaqe,
297 Myzafer Kallciu, Hajdie Kallciu, Beqir Kallciu, Aferdita Kallciu, Dashmir Kallciu, Flamur Kallciu, Gezim Kallciu, Fatime Kallciu, Suzana Kallciu, Fatbardh Kallciu, Argjend Kallciu, Besnik Vorpsi, Sukaj Abil Shkurti
298 Zana Qazim Baroni, Arben Qazim Baroni Ylvi Rusi
299 Berina Sabri Selenica Suzana Pulleja
300 Sanie Pleurat Caco Sokol Dali Ndreu
301 Sadik Ramazan Ndroqi Zenepe Shehi
302 Bujar dhe Kliton Gilani Marga Llazar Shkurti
303 Aferdita Meca (Huqi), Gezim Huqi, Ismail Huqi, Vjollca dashi (Huqi), Shpresa Meca (Huqi), Suzana Kryeziu (Huqi) Shaban Kasa I biri I (Dalip Kases).
304 Bashkim Ali Grublleshi, Roland Ali Grublleshi, Ansa Sami Shaba Dylber Tufa, Laje Birja
305 Nebi Ismail Sefa, Hajal Ypi, Suhela Xhevdet Libohova, Zhaneta Ismail Prodani (Sefa) Agim Dishnica, Bojka Gaqi, Fatos Gaqi, Fatos Panariti
306 Nebi Ismail Sefa, Hajal Ypi, Suhela Xhevdet Libohova, Zhaneta Ismail Prodani (Sefa) Zhaneta Kostare, Roland Kostare
307 Xhavit Qemal Dyca Gaqo Catalli, Alfred Catalli, Bajame Gjishti
308 Hysref Mehmet Frasheri Pashko Koromani, Ibrahim Shkalla, Bihane Picari, Merita Gorica, Ethem Hoxha, Arben Hoxha
309 Mirgjind Sabri Tefiku Hekuran Zhugri, Lulzim Farka, Mehmet Sula, Shpetim Latifi, Alfred Latifi
310 Genti Shaban Bardhoshi, Lirije Rustem Bardhoshi, Sonila Shaban Bardhoshi Paulin Shoshi
311 Blendi Fehta Frasheri Gezim Hajdar Docaj
312 Luan Nevin Tagani, Skifter Nevin Tagani Piro Thoma Thamo, Kristaq Thoma Thomo, Viktor Thoma Thomo
313 Lulzim Haki Kodra Hasan Abedini, Suzana Linza Abedini
314 Klara Zef Koliqi (Panariti) Like Caka, Fatos Halim Manushi, Bukurie Sula
315 Gezim Xhemal Topalli Gani Xhija, Qemal Xhija
316 Lumturi Kazazi Edmond Budo dhe familjaret
317 Bujar Rexhep Gilani, Kliton Rexhep Gilani Marga Llazar Shkurti
318 Ana Lluka Papa (Xhumari) Sokol Koprencka
319 Sadik Ramazan Ndroqi Zenepe Shehi
320 Evelina Kadri Karagjozi Shyqyrie Beqir Nurka
321 Arben Ramiz Kaba dhe bashkepronaret Zoti Kurt Vrapi
322 Brikena Eqerem Cabej Selami Ferid Skenderi, Bukurije Skenderi
323 Sadik Ramazan Ndroqi Zenepe Shehi
324 Genti Shaban Bardhoshi, Lirije Rustem Bardhoshi, Sonila Shaban Bardhoshi Paulin Shoshi
325 Ana Lluka Papa (Xhumari) Sokol Koprencka
326 Genti Hajdar Pepa dhe bashkepronaret Agim Bacova e familjaret
327 Xhavit Qamil Dyca Bajame Gjishti, Lumturi Gjishti
328 Eqerem Xhemal Muca Besnik Kasem Peza
329 Evelina Kadri Karagjozi Shyqyrie Beqir Nurka
330 Mirgjin Sabri Tefiku Shpetim Latifi, Shpetim Farka, Isa Kalushi
331 Ardit Hiqmet Muca Pajkata mehmet Zekthi, Skender Osman Zekthi
332 Anila Mico Llakmani Muhrrem Lamce, Shpetim Lamce, Agim Lamce
333 Bashkepronaret Cara Rine Hile Gjergji
334 Esat Fevri Pazari Hasan Macalla, Rifat Macalla, Fatmira Macalla etj

VLORA
Nr. EMRI MBIEMRI I PRONARIT EMRI MBIEMRI I QIRAMARRESIT/VE
1 Adnand Muharremi Ramen Danaj, Safet Kapllani, Besnik Selimi
2 Marjana Kume Ismet Canaj, Bujar Borshi, Selfo MECANi, Spiro Ndrecka, Dionis Fetahu, Halit Mina, Eduart Shehu, Edmond Shega.
3 Ferdinand Bezhani Hektor Hoxha, Lulezim Hoxha
4 Sotira Cili A. Ahmetaj, Eqerem Malaj, Sh.Bazaj, Mamude Meminaj, Anesti Loli
5 Irida Kola Bujar Koci, Ymer Koci, Luan Koci, Fatos Koci, Brunilda Kovaci, Roland Ismaili
6 Heriketa Jaupi Marie Mitri, Petrit Ahmeti, Gezim Luari, Fatos Xhindi , Pellumb Haruni.
7 Mirjam Harxhi Perfaqesuar me prokure nga Nesip Ibrahimi Astrit Rakipi , Luan Rakipi, Shpetim Rakipi
8 Mirjam Harxhi Perfaqesuar me prokure nga Nesip Ibrahimi Viktor Kovaci, Agim Behari, Kadri Brace, Manushaqe Ademi, Bedrie Selimi, Riza Serjani, Arqile Thana, Antoneta Kapshtica, Leka Xhemali, Shazine Alushi, Sadik Baboci.
9 Nestor Thereska Agron Nurce , Bejkush Osmeni
10 Mirjam Harxhi Perfaqesuar me prokure nga Nesip Ibrahimi Viktor Kovaci, Agim Behari, Kadri Brace, Manushaqe Ademi, Bedrie Selimi, Riza Serjani, Arqile Thana, Antoneta Kapshtica, Leka Xhemali, Shazine Alushi, Sadik Baboci.
11 Ibrahim Gunbardhi Batjar Muka, Ilirjan Muka, Festim Islami, Zyber Ferraj, Shpresa Pasho, Shkumbim Mahmutaj, Sania Bashaj, Qemal Pasho
12 Bashkepronesia perfaqesuar me prokure nga Liri Naqo Xhevo Hoxha, Aranit Dauti, Rrapi Serjanni
13 Androniqi Goro (perfaqesur me prokure nga Andrea Goro) Qirjako Velko, Hajri Sadiku
14 Fetah Mustafaraj Feodor Bora
15 Yllka Nuraj Sejko Zeqiri, Servet Zeqiri, Nuri Zeqiri
16 Luan Xheneti Islam Tahiraj, Numan Hoxha, Sterjo Kallama, Petro Pici
17 Vasillaq Ndini Tomorr Velaj
18 Ismail , Yzeir, Hysen Harizaj Perfaqesuar me akt trashegimie nga Veli Harizaj. Gani Yzeiri, Batie Myftari, Viktor Haxhiraj, Hamza Saliu, Petrit Fejzaj, Agim Yzeiri, Edmond Muka, Xhemil Dauti, Astrit Lika.
19 Ismail , Yzeir, Hysen Harizaj Perfaqesuar me akt trashegimie nga Veli Harizaj. Vasil Rrapi, Andrea Rrapi, Ismail Feimi, Kujtim Canaj, Sami Yzeiri, Ramadan Kondo, Arqile Qeranxhi, Genci Cenko, Vllas Shameti, Trendafile Haxhiu, Selam Haxhiu, Shqiponja Zoto, Flora Jaho, Kadrie Sulejmani, Xhezmi Buzi.
20 Ismail , Yzeir, Hysen Harizaj Perfaqesuar me akt trashegimie nga Veli Harizaj. Viktor Shkembi, Pellumbesha Cani, Agim Petani.
21 Luan Xheneti Islama Dahiraj , Luman Hoxhaj
22 Luan Xheneti Sterio Kallama
23 Luan Xheneti Sterio Kallama
24 Vasil Malo, Fotaq Malo perfaqesuar me prokure nga Av. Neshet Ngucaj Simo Nini, Violeta Qirjaqi, Lefteri Qirjaqi, Dhimitraq Qirjaqi, Edmond Qirjaqi, Eneriketa Rrapo.
25 Nuredin Osman Sinani perfaqesuar me prokure nga Kujtim Ramadan Sinanaj Xhezmi Lloi, Spiro Kokthi, Qanie Koka
26 Bashkepronesia Xhyheri (Perfaqesuar me prokure nga Z. Edmond Rexhollari) Gjergji Qendro
27 Vita Beqiraj Shtylla Hava Qani Ribaj
28 Mitat Toska Bashkim Xhafa
29 Jolanda Vllas Pici Ylli Hoxha , Piro Rrapi
30 Jolanda Vllas Pici Zini Hoxha , Bashkim Hoxha, Albert Dervishi, Dhimitraq Fejzo.
31 Pavllo Nikolla Cika Jorgo Aleksi, Sheme Xhaferllari, Llaqi Ligor Mertiku, Istref Mici, Qerim Hoxha, Resul Cami, Sokrat Beqiri, Agim Pajo.
32 Vasil Malo perfaqesuar nga Av.Neshet Ngucaj Simo Nini, Violeta Qirjaqi, Lefteri Qirjaqi, Dhimitraq Qirjaqi, Edmond Qirjaqi, Eneriketa Rrapo.
33 Faruk Gunbardhi Minushe (Sanije) Bashaj
34 Astrit Asim Shpuza Luan Llupa, Zeqir Hysi, Arben Ahmetaj, Kristaq Kauri.
35 Astrit Asim Shpuza Bajram Ismaili, Eqerem Ismaili, Zija Ismaili, Mustafa Ismaili, Haki Ismaili.
36 Astrit Asim Shpuza Xhevat Murataj
37 Astrit Asim Shpuza Caush Hoxha (Kadrie Hoxha)
38 Astrit Asim Shpuza Dhimitraq Stavri Lushnjari
39 Astrit Asim Shpuza Ladigjar Luzaj
40 Rrapush Hoxha , Fadil Hoxha Perfaqesuar me prokure nga Brunilda Hoxha. Ilmi Rushani, Eqerem Cifci, Malko Cuni.
41 Lulezim Hoxha Izet Kabashi
42 Bashkepronesia Xheneti Islama Dahiraj Luman Hoxhaj
43 Bashkepronesia Xheneti Sterio Kallama Dhimiter Kallama
44 Bashkepronesia Xheneti Sterio Kallama Dhimiter Kallama
45 Xhezmi Celoaliaj, Tarik Celoaliaj , Safa Celoaliaj, Sezai Celoaliaj Kasem Qopeku, Festime Rrapaj, Gezim Mecaj
46 Elmas Aliko, Vera Aliko, Pirro Aliko, Tefta Aliko, Nexhmie Aliko, Caci Furxhi, Pellumbesh Pelati
47 Kisha Ortodokse Autoqefale e Shqiperise Fatmir Kasem Kalo , Fotaq Kasem Kalo
48 Bashkepronesia Duni Shazie Gjata, Hysnie Pashaj, Penelopi Kapinova, Eqerem Kushta, Sabaudin Abazi, Agron Abazi.

KORça
Nr. EMRI MBIEMRI I PRONARIT EMRI MBIEMRI I QIRAMARRESIT/VE
1 Athina Qirici Behije Serani, Izmini Dredhasi, Dhimitraq Dvorani
2 Pavllo Skendi Xhezmi Jahollari
3 Pavllo Skendi Veli Dine
4 Gaqo Rembeci Kostanca Qirici
5 Kliti Kallamata
6 Jollanda Mano Ilo Mati
7 Ilir Kocibelli Refat Rakipi
8 Piro Skendi Moza Xhaholli
9 Agim Satka Haxhi Avdi
10 Niko Ilo Thomaq Cekani
11 Nevrez Panariti Lefter Koroveshi
12 Haxhire Heri Ilirjan Malo
13 Iqmet Myrteza Zenel Binjaku
14 Lida Stavre Haxhi Avdi
15 Rozeta Rexho Kristo Dini
16 Rozeta Kadilli Vjollca Shkembi
17 Fond. Kenedy Eftiqi Miti
18 Zhani Qirjo Marika Prifti
19 Mariolla Zahara Kico Llukeri

Durresi
Nr. EMRI MBIEMRI I PRONARIT EMRI MBIEMRI I QIRAMARRESIT/VE
1 Aferdita Selim Goxhaj, Andrea Thoma Koxhaj, Genc Thoma Koxhaj Polo Sotir, Foto Sotiri
2 Andrea Thoma Koxhaj Njoftim per mungese dokumentacioni
3 Theofan Koco Muzina, Elvira Koco Muzina Kosta Avrami, Sali Belba, Tofik Milla, Viktore Kuqi, Alfred Kola
4 Ileana Polivaq Strati (Muzina) Frederik Prifti
5 Agim Katundsi, Jakup Katundsi, Miraxhe Katundsi, Hatlije Katundsi, Fuzije Katundsi Gani Sabahu, Drita Alia, Muhamed Mete, Drita Shehu, Met Vrami, Qirjako Ciko, Hasibe Isaku
6 Evanthia Munguli Iljaz Iljazi , Sofokli Andrea
7 Musa Ciftciu Lola Cimbaku, Shpresa Veterniku,
8 Lindita Dhora Ziver Reso
9 Arber Kadiu Aleksander Lipe
10 Arjan Kuqi Shyqyri Kertusha
11 Dhimiter Tiro Mehmet Karakushi
12 Gezim Kodra Rexhep Alushi, Hajrie Veterniku
13 Nexhmije Hoxha Dhimiter Postoli
14 Nexhmije Hoxha Dhimiter Mone, Laz Mone, Kalipso Daka,
15 Bujar Dobi Nushe Luca, Armando Luca
16 Ivone Margariti Njoftim paregullsi dokumentacioni
17 Henri Jareci Njoftim paregullsi dokumentacioni
18 Ermira Shundi Njoftim paregullsi dokumentacioni
19 Stavri Paço Hamide Kodera, Lezina Zhala, Hasan Hasani, Neritan Omari, Elvira Voja
20 Odhise Martopullo, Vasil Martopullo Arben Kajoshi, Kristulla Qato, Renata Zylyfi, Ilir Cukja, Vasil Cukja, Agron Peqini
21 Odhise Martopullo, Vasil Martopullo Zeqo Zeqiri, Viktor Xhelili, Hekuran Balliu, Spase Spirollari, Gani Cafaj, Feim Bake
22 Luljeta Hoxha Astrit Shameti
23 Ida Papa, Polikseni Treska Jorgo Haxhi
24 Ida Papa, Polikseni Treska Pali Havale
25 Pavli Tati I parregullte
26 Agron Dobi Nadire Veshi
27 Arben Kuqi Adem Kamberi
28 Suat Kalmishti Agim Keci
29 Aishe Rexha Arben Kthupi
30 Agron Dobi Magdalena Roco
31 Meri Biturku (Lekatari) Arben Jonuzi
32 Lefter Muzina Petrit Macukulli (Qefsere Macukulli)
33 Andis Papa Ferid Kashari, Qaship Arapi, Dhori Nasto, Fotini Lico, Lumturi Aga
34 Luan Kasa Aleksandra Pesocani, Veib Zeqe, Kudrete Katalli (Arben Sina)
35 Deshira Milaqi Koli Plaku , Petro Gole
36 Xhemile Domi Evelina Petro, Ilda Dakolli
37 Todi Prifti , Petraq Prifti Kasto Misja
38 Meri Biturku (Lekatari) Viktor Rrapi
39 Meri Biturku (Lekatari) Adivie Nurce
40 Ali Sula, Adamant Sula Mezan Veizi
41 Ali Sula, Adamant Sula Xhevdet Dapi
42 Ali Sula, Adamant Sula Bejaze Cimo
43 Ali Sula, Adamant Sula Kadire Veshi
44 Fuat Bilali Halit Meka
45 Ali Sula, Adamant Sula Petro Koci
46 Familja Tati Faslli Ballabani, Luan Ballabani, rakip Alibesi, Frederik Biballari, Ganimet Shahaj, Ylli Shahaj
47 Meriban Kadiu, Xhelon Kadiu Naun Ranxha, (Marianthi Ranxha)
48 Sadije Qehajaj Taqo Tole
49 Xhilda Dhonato Zoica Cela, Bajram Osmani, Eftali Gjenerali, Kujtim Haxhia, Katerina Nallani, Dervish Bela
50 Perikli Jorgji Zeqai Spahiu, Nexhat Spahiu, Shefqet Avduli, Kujtim Avdulli
51 Rozina Curcia Dhimiter Tola
52 Fozi Kruja, Agim Citaku Evgjeni Gjordeni, Xhavit Xhivo
53 Abedin Çitaku, Nimete Zalla Ramazan Thermija
54 Virgjil Sallabanda, Meri Hoxha Shpetim Seferi, Anifet Koci, Shkelqim Beqiri, Durim Dedej, Kasem Kaci
55 Rifat Aliu Avni Lleshi, Thanas Feko
56 Ganimete Kalamishti Sokrat Prifti
57 Iliria Tirana, Skender Tirana, Maja Tirana Tefta Mance, Irena Duro, Lule Istuna, Vasil Arbaci, Elmaz Shaba, Zaim Hasa
58 Mejreme Jareci Ahmet Kellici, Stiliano Panganilca
59 Pandeli Stratti, Geraldina Stratti Jani Kume, Kristaq Diamanti, Vlash Heba, Mario Grashi, Naime Tepshi
60.Eda Vokopola Vasil Nanushi, Ifigjeni Gramatikoi, Ike Sulejmani, Besim Sulejmani
61 Arap Toska Thanas Idrizi, Anesti Idrizi
62 Henri Jareci Vangjel Sako
63 Mikel Papadhimitri, Elvira Bitraj Lulzim Dervishi, Nexhip Kaja, Igli Muca, Orges Rama, Fatmir Kuka, Shpresa Gjoni, Ermir Nerjaku, Zaim Lulo, Muarrem Manushi, Prenush Preloka, Alush Cejku, Xhevair Bicaj
64 Albana Mustafaraj (Shijaku) Veli Collaku, Shyqeri Gjepali
65 Djana Kalamishti Agim Keci
66 Adrian Nallbani, Agim Nallbani Kol Bushati, Persefoni Bidoshi
67 Hyjnor Kalamishi Abduramman Musta, Ismete Sherifi
68 Ikbal Myderizi Sitki Stermilli
69 Makbule Varoshi Asti Pepa, Paskal Llani
70 Hilmi Deliallisi Mihallaq Mone
71 Xhemile Kau Koci Doraci
72 Adnan Selfo Gezim Shkembi
73 Stavri Furxhi, Dhimiter Tati, Pavli Tati, Vlash Tati Naim Hidri, Arben Myftiu, Rabushe Myftiu,
74 Sotir Tati, Vasillaq Furxhi, Anest Furxhi Agron Tafa, Pavllo Konduri, Vladimir Gjuzi, Hajdar Verdha, Hamdi Dedja, Pulie Pasko
75 Kujtim Halil Xhafa Abedin Cufi
76 Veip Bakiri Lefteri Cuku, Efigjeni Guraj
77 Shkelqim Kokalari Kostandin Bakri, Gani Bani, Bajram Koroveshi, Tofik Gerdelli
78 Manjola Stringa Adem Kamberi
79 Manjola Stringa Kaliopi Dhespoti
80 Manjola Stringa Rrahmi Asqeriu
81 Manjola Stringa Andrea Karoli
82 Manjola Stringa Kristaq Bakellbashi
83 Kujtim Xhafa Abedin Cufi
84 Elida Matathia Vasil Angjeli
85 Veip Bakiri Arshi Norja
86 Tedi Prifti Petraq Prifti Kostandin Misja
87 Etleva Xhumari Luan Toska , Albet Jace, Mirela Muzeqari, Mentoshe Kana, Maliq Hamiti, Fatmira Mece
88 Lejla Shijaku Iris Ceku Epamionda Garo
89 Lejla Shijaku Iris Ceku Beqir Golemi
90 Lejla Shijaku Iris Ceku Fari Kanaja
91 Lejla Shijaku Iris Ceku Shaqir Baci
92 Lejla Shijaku Iris Ceku Violeta Makria
93 Lejla Shijaku Iris Ceku Shaban Karanxha
94 Lejla Shijaku Iris Ceku Sabri Rexha
95 Abdullah Deliallisi Sadik Hamiti, Mehmet Selimi, Haxhire Hoxha, Panajot Vasili
96 Vlash Heba Vasil Vreto
97 Vangjel Koja Ziso Karabeci
98 Muharrem Kuqi Xhavit Balla, Abaz Mehmeti
99 Faruk Gunabardhi Sotir Ngjela, Thanas Dhimospiro
100 Emin Fani Fejzie Peza
101 Nafie Ciu Hysni Llani, Borhan Tare, Elmaz Goxharaj, Thoma Xhimo, Shpetim Jaho, Gezim Hamzaraj, Muhamer Hoxha
102 Nafie Ciu Xhemaile Kadiu
103 Emin Fani Stefan Prifti, Bardhyl Kadiu, Isak Papajani, Fiqiri Koka, Dhimitet Velko, Athanas Rufa, Fatim Mehmeti, Naile Shullani
104 Petro Axha Enver Shaljani
105 Vasil Milo Mungese dokumentacioni
106 Zenel Haveriku Halit Qoli
107 Dorina Kalemi Gjik Pasterma, Xhelal Dobi, Negri Apostoli, Bilal Islami
108 Cezar Kajo Ahmet Cafuli
109 Rexhep Kuqi Genc Rusi
110 Zenel Haveriku Xhevdet Sullaj
111 Flora Kalemi Gezim Peshku
112 Spiro Kalemi Selim Kozi, Kadri Sulejmani, Qamil Mezini
113 Spiro Kalemi Marika Xhuli, Jonuz Koka
114 Flora Kalemi Trifon Laku, Muco Lagji,
115 Suzana Kalemi Skender Pitarku, Razije Qyrfyci
116 Ana Tirana, Elida Nocka Prokop Xoxi, Demir Bajraktari, Thoma Jovani, Genc Shabani
117 Sabire Gabeci, Zana Shami Idriz Luli
118 Eduart Koka Hasan Alushi
119 Eduart Koka Habib Alushi, Ideal Selmani
120 Lorenc Koka Kushtrim Kushova
121 Lorenc Koka Qemal Braka, Hamdi Dollaku, Asllan Metani
122 Eda Vokopola Ike Sulejmani, Besim Sulejmani
123 Aferdita Jani, Aleksa Goga, Ilira Gjika Besnik Berisha, Gani Dona, Qazim Aliu
124 Dhimitraq Papa Jorgo Dhimitriadhi
125 Adnan Selfo Gezim Shkembi
126 Enerjeta Cullhaj Andrea Mele
127 Anunciata Koka, Maria Koka Shahin Gurgaj
128 Anunciata Koka, Maria Koka Nikolla Rama
129 Makbule Gryka Natalia Rama
130 Makbule Gryka Xhemal Jakupi, Kujtim Beqiri
131 Ali Sula, Adamant Sula Abilije Nurce, Shefki Dapi, Bejaze Cimo, Metan Veizi
132 Viviana Dervishi Jorgo Haxhi
133 Mimoza Korca Nuri Nuhi
134 Fatmir Beqiri Iljaz Stefa , Bujar Stefa, Sulo Ngjela
135 Jolanda Rrufa Halil Metani
136 Jolanda Rrufa Vasil Papa
137 Jolanda Rrufa Emine Flamuri
138 Agop Bodikian Ismail Dane, Hamdi Burgija, Elisabeta Karaboja, Zenel Kumi
139 Shpresa Xhelili, Xhevdet Selfo Nikolla Ziu, Fadil Korbi
140 Flutura Haveriku Syrja Sulejmani
141 Anesti Janko Rita Balushi
142 Aurora Gjezi Abduraman Markja
143 Artemona Rustemi Karafil Muho , Shpresa Canaku
144 Muharrem Kuqi Xhavit Balla, Abaz Mehmeti
145 Jolanda Gila Ilia Bekridheli
146 Kisha Ortodokse Liri Thomai Fatime Domi, Ismail Elmazi
147 Kisha Ortodokse Arqile Kume, Dhimiter Velko, Kadri Zenuni, Xhelal Hyseni, Xhevahire Tafa
148 Agop Bodikian Bashkim Bega, Qerim Lila, Enver Stermili, Kujtim Subashi, Hamdi Ballabani
149 Stavri Paco Neritan Omari
150 Engjellushe Rexha Hatixhe Banka
151 Irma Buxhuku Maliq Bushati , Afroviti Sallata
152 Thimaq Opari Kostandin Goga, Minella Goga, Xhemal Muzhaqi, Fatos Muzhaqi
153 Xhevat Hylviu Ylli Culani, Shkelqim Doda, Gazmend Spahiu, Sulejman Morina
154 Elida Matathia Vasil Angjeli
155 Koco Nocka Kozma Eski
156 Koco Nocka Shpetim Selenica, Shpresa Tosuni, Telha Selenica, Skender Dervishi
157 Koco Nocka Dile Mema, Dalip Kalaci
158 Koco Nocka Seit Hysa, Gezim Braka, Naze Beqiraj
159 Agop Bodikian Fiqirete Fasho, Myzejen Pumi, Dile Muhaxhiri, Safet Zorba
160 Nirvana Dovana Oktavian Deda
161 Nirvana Dovana Kristaq Xhumari
162 Nirvana Dovana Mrika Prenga
163 Nirvana Dovana Hektor Truma
164 Ivone Margariti Ilo Paze
165 Matilda Dovana Latif Dauti
166 Matilda Dovana Shkelqim Cela, Gazmend Cela
167 Matilda Dovana Guljem Radoja
168 Matilda Dovana Vasil Tuni
169 Irma Buxhuku Maliq Bushati
170 Masar, Isuf Kapedani Daut Hajro, Edmond Nuhi, Abaz Hajdari, Spiro Kavaja
171 Bebeka Murraj Ferik Hasani, Gani Preza
172 Agop Toska Hasan Cufi
173 Kadrije Hasho Pashako Hysa
174 Jolanda Rufa Petrit Flamuri
175 Jolanda Rufa Vasil Popa
176 Teodor Spiru Jani Barjaba
177 Arap Toska Thanas Idrizi
178 Aurora Gjezi Abdurraman Markja
179 Joana Cara Spiro Muzha
180 Leonard Memaj Hatixhe Llani, Kristaq Nikolla, Filloreta Leka, Vangjel Kozma
181 Albana Mustafaraj Gjenavefa Dhempali
182 Ermira Diana Alma Shundi, Mark Muzaka
183 Rexhep Kapllani Teuta Cuci, Merita Cuci
184 Kisha ortodokse Arqile Kume, Dhimiter Velko, Fejzulla Dibra, Kadri Zenini, Xhelal Hyseni, Xhevaire Tafa
185 Kisha ortodokse Lirie Thomai, Fatime Domi, Ismail Elmazi
186 Kozma Koja Andon Kushi, Evanthi Gjezi
187 Thoma Fora Mustafa Ballshi (Gezim Ballshi, Petrit Ballshi, Nazmi Ballshi, Arben Ballshi
188 Osman Dollija, Mustafa Dollija Haxhi Hima, Hysen Hima
189 Lumnije Doci Natalia Rama
190 Ganimet Haveriku Xhemal Jakupi, Kujtim Beqiri
191 Emin Fani Xhemaile Kadiu
192 Dorina Kalemi Anafon Gjika, Spiro Blialo
193 Agim Nallbani Kol Bushati
194 Stavri Paco Yzedin Cela
195 Adriana Rrufa Shefqet Shabani
196 Adriana Rrufa Fitnete Ademi
197 Adriana Rrufa Elvira Vojo
198 Enrieta Cullhaj Andrea Mele
199 Pellumb Emiri Agathokli Kosta, Fadil Aga
200 Sadije Hajdar Qehajaj Taqo (Ilia) Tole
201 Rudolf Koka Ilo Micolliu, Sadik Tare
202 Elfrida Rroco Muharrem Mece, Agron Mece
203 Rudolf Koka Dhimiter Tola
204 Elfrida Rroco Stavri Vasil Bereti, Vasillaq Stavri Bereti, Napoleon Stavri Bereti
205 Eda Vokopola Bebi (Liljana) Gila
206 Cezar Kajo Ahmet Cafuli
207 Agim Tartari Ramazan Kukiqi, Enver Tiptiu, Qerim Lushka, Pavllo Prifti, Bilbil Lupi, Feride Lupi
208 Refik Asim Myshketa Shefqet Labi (Gezim dhe Agim Labi)
209 Refik Asim Myshketa Gezim Labi Agim Labi
210 Refik Asim Myshketa Perlat Molla
211 Refik Asim Myshketa Irma Kertusha
212 Refik Asim Myshketa Karmelina Laci, Edmond Laci
213 Refik Asim Myshketa Jashar Luku
214 Iliria Tirana Fatmir Demiri, Kristaq Presi, Leonidha Pantazo
215 Eda Vokopola Bejbi Gila
216 Enkelejda Tati Faslli Ballabani, Luan Ballabani, rakip Alibesi, Frederik Biballari, Ganimet Shahaj, Ylli Shahaj
217 Koco Nocka Arben Muca
218 Vasillaq Duni Haxhi Gjata
219 Amalia Manushi Abdyl Shyri
220 Engjellushe Rexha Beqir Bakiri
221 Engjellushe Rexha Isa Xhelili
222 Oliver Ushina Dilaver Shehu
223 Surila Mezini Agim Malaj
224 Surila Mezini Vlash Shkjesi
225 Arian Permeti Adem Mujali
226 Aida Podgorica Isuf Gjilani
227 Aida Podgorica Muharem Rugija
228 Aida Podgorica Sofie Qolja
229 Adrian Haveriku Vangjel Fila
230 Myzafer Haveriku Reshat Muhedini
231 Myzafer Haveriku Agim Koci
232 Adrian Haveriku Vangjel Aleksi
233 Sokol Kosova Epaminda Mone
234 Sokol Kosova Roland Grabovari
235 Shqipe Kosova Ilia Toci
236 Ermira Hydi Ali Brahi
237 Ana Nikolla Tirana, Elida Dhimiter Nocka Behije Mehmeti, Fatmir Shkoza
238 Jak Robert Qezari Hektor Jani, Thimi Jani
239 Jak Robert Qezari Efterpi Gjoni, Aleko Gjoni
240 Koco Minella Nocka Likande Kabili, Pellumb Turabiu, Pellumb Kabili
241 Besnik Tabaku Xhemaile Rada, Rasim Spahiu, Hasan Taka, Sinan Togu
242 Komuniteti Mysliman Myftinia Durres Ramadan Hasani, Rakip Huqi, Ervehe Dedej, Besnik Hoxha, Xhevahire Taqe, Sherif Mullai
243 Komuniteti Mysliman Myftinia Durres Shaqir Dano, Nevruz Memushaj
244 Matilda Dovana Guliem Radoja
245 Matilda Dovana Napolon Tuni
246 Matilda Dovana Latif Dauti
247 Matilda Dovana Idajet Cela
248 Muharrem Kau Pellumb Sheshi, Vezire Mece
249 Muharrem Kau Osman Rreshka
250 Ermira Shundi Shefik Reka, Abduraman Trebina, Sulltane Shani
251 Pertefe Meta Mimoza Lito
252 Meriban Kadiu Naum Ranxha
253 Merita Enesi Mehmet Hidri
254 Merita Enesi Lenka Metani
255 Mikel Trako Hajri Hoxha
256 Mihal Koja Shemsie Shuli
257 Frosina Kavaja (Boshjaku) Hasan Sulejmani, Mero Arapi, Lefter Gjikondi, Njazi Allushi, Sanije Memko, Manushaqe Shehu, Lije toska
258 Adrian Nallbani, Agim Nallbani Kol Bushati
259 Enton Papalido Osman Gjeci
260 Stefan Papalido Dhimiter Mele
261 Alida Papalido Sulejman Mustafa
262 Majlinda Juka, Agron Juka Xhuvi Xhavo, Hilda Zhavo, Mihallaq Zhavo
263 Apostol dhe Pavli Spendjopoulo Vath Kushumi, Vjollca BArdheti
264 Shpresa Ali Turra (Kruja) Aleks Ndreu, Leni Ndreu
265 Shpresa Ali Turra (Kruja) Agim Estrefi
266 Shpresa Ali Turra (Kruja) Thimio Anastasi
267 Shpresa Ali Turra (Kruja) Jani Llapa
268 Shpresa Ali Turra (Kruja) Frose Rozeni
269 Ardian Mihal Muka Donika Cerma, Petraq Cerma
270 Ardian Mihal Muka Katerina Pasaloglu, Marjeta Gjini
271 Vangjel Manushi Ramiz Sulejmani
272 Zenel Haveriku Xhevdet Sullaj
273 Mihal Koja Ziso Karabeci
274 Elida Matathia Nexhmie Culani
275 Ardian Mihal Muka Katerina Pasaloglu, Marjeta Gjini
276 Ardian Mihal Muka Donika Cerma, Petraq Cerma
277 Mirela Kalamishi, Arian Kalamishi Besnik Duro, Ramazan Kashta, Ylie Keci, Zydi Meta
278 Olsi Margariti Gaqo Rada (Kostaq Rada)
279 Dorina Kalemi Monda Xhuli, Jonuz Kola
280 Spiro Kalemi Selim Kozi, Kadri Sulejmani, Qamil Mezini, Lefteri Trifoni
281 Suzana Kalemi Skender Piterska, Besnie Qyrufyci
282 Flora Kalemi Alfons Laku, Muco Legji
283 Apostol dhe Pavli Spendjopoulo Naile Bleta
284 Teuta Kodra Edmond Doci
285 Shpresa Ali Kruja (Turra) Ligor Cifligu
286 Majlinda Juka, Agron Juka Ajaz Ajazaj
287 Lejla Shijaku Iris Ceku Riza Mele
288 Henri Jareci Vangjel Sako
289 Besa Nace Gani Berzhilla (Berzhita)
290 Alfred, Ernest Kazanxhi, Krisavgji Reka Mihal Zhonga, Dashamir Gjiali, Veip Mehmeti
291 Emine Shijaku Jalldiz Kadiu
292 Sotiraq Bardhi Esat Aliu, Shefikat Corapi, Bujar Lamce, Jorgji Simanaku, Rexhep Molla, Selim Gaba
293 Arjana Pilika, Takvina Adami Agim Mekshi, Adem Ademi, Aritea Gjosasi, Abaz Jaupllari, Guri Zaimi, Nazmie Haxhiraj
294 Indrit Kongoli Panajot Doni
295 Amalia Manushi Avdyl Sherri
296 Mirela Kalamishi, Ardian Kalamishi Besnik Duro, Ramazan Kashta, Ylvie Keci, Zydi Meta
297 Bahri Mici Naxhije Kalja
298 Shegushe Kosova Bashkim Caca
299 Hektor Kosova Besnik Hoxha
300 Dhurata Zaja Myftar Kurti
301 Dhurata Zaja Tasi Milo
302 Shpresa Ali Turra (Kruja) Ligor Cifligu (Dhimiter Cifligu, Kaleroi dhe Mihallaq Subashi)
303 Genc Celi Alsid Mirashi, Arjan Pellushi
304 Viviana Goroshani (Dervishi) Mitro Jani, Marigo Jani
305 Teuta Kodra Bashkim Beqiri, Ismail Beqiri
306 Lejla Shijaku Iris Ceku Riza Mele
307 Vasillaq Furxhi Rapushe Myftiu, Neim Hidri, Nazmije Hidri, Myfit Dino, Aziz Duti
308 Elvira Isufi Hasan Sulejmani, Mero Arapi, Lefter Gjikondi, Njazi Allushi, Sanije Memko, Manushaqe Shehu, Lije toska
309 Shpresa Turra (Kruja) Ligor Cifligu
310 Llambrinia Tati Agron Tafa, Pavllo Konduri, Vladimir Gjuzi, Hajdar Verdha, Hamdi Dedja, Pulie Pasko, Mina Priftuli
311 Pandeli Stratti, Geraldina Stratti Naime Trepshi
312 Pandeli Stratti, Geraldina Stratti Mario Grashi
313 Pandeli Stratti, Geraldina Stratti Vangjel Diamanti (Kristaq Diamanti)
314 Pandeli Stratti, Geraldina Stratti Vlash Heba
315 Ilona Spiru Mirash Sufaj, Osman Osmani, Andrea Andoni, Burhan Serveti, Mark Andoni, Bahrie Osmani
316 Brunela Çaushi Mustafa Vecka, Fotini Vecka
317 Hektor Kosova Besnik Hoxha
318 Matilda Dovana Idajet Cela
319 Orest Margariti Rudi Manari
320 Adamant Sula Adivije Nurce, Bejaze Çima, Petro (Tito Koci)
321 Abdullah Deliallisi Sadik Hamiti, Edmond Hamiti
322 Refik Myshketa Kozma Gjoka
323 Refik Myshketa Slavo Bodari, Xhelal Skenderi
324 Fatos Reka Mihal Zhonga, Dashamir Gjiali, Veip Mehmeti
325 Brunela Çaushi Mustafa Vecka, Fotini Vecka
326 Shpresa Turra (Kruja) Feride Polluci (Rexhep Polluci)
327 Shkelqim Kokomani Selami Maliqi
328 Pandeli Stratti, Geraldina Stratti Naim Hidri, Arben Myftiu, Rabushe Myftiu,
329 Vasillaq Furxhi Naim Hidri, Arben Myftiu, Rabushe Myftiu, Myfit Dino, Azis Dauti
330 Arben Disha Sokrat Prifti, Gazeli Mehmeti
331 Islam Shijaku Kujtim Kertusha, Aqif Kurti, Zemere Kanina
332 Marija Vasil Papa Minella Prifti, Fatmir Kokoshi, Ylldiz Durresi
333 Arben Disha Luan Met Koka
334 Marija Vasil Papa Fatmir Libohova (Ilir Libohova)
335 Marija Vasil Papa Roland Xaxa
336 Mirlinda Xhumri Agron Vllamasi
337 Dhurata Zaja Telha Shaba
338 Dhurata Zaja Nevruz Bimozi
339 Dhurata Zaja Zija Kapllani
340 Dhurata Zaja Beqir Demiri
341 Brajan Subashi Vait Aliu, Marjeta Stefani, Raqi Kosti, Pirro Goro
342 Brajan Subashi Anastas Goga, Jorgji Vrahoriti
343 Islam Shijaku Kujtim Kertusha, Aqif Kurti, Zemere Kanina
344 Thimaq Opari Fatos, Xhevrije, Sanije Muzhaqi, Fitim, Gezim, Ferdinand Demko, Konstandin, Minella Goga

FIERI
Nr. EMRI MBIEMRI I PRONARIT EMRI MBIEMRI I QIRAMARRESIT/VE
1 Arjan Tefik Cepele Agim Driza, Tajar Latifi, Sulejman Latifi, Behar Latifi, Myrteza Hoxha
2 Galip Vezir Troka Sadete Shehu, Eduart Shehu

gjirokastra
Nr. EMRI MBIEMRI I PRONARIT EMRI MBIEMRI I QIRAMARRESIT/VE
1 Lefter Tolo Muzina Kujtim Osmani, Lefter Miqi, Kosta Stavro
2 Hamik Saliko Laze Zenel Dervish Zeneli
3 Sali Dalani me prokure z.Altin Remzi Dalani Shaban Hurka
4 Valentina Tafa (Bejko), Selami Toro Bejko Hekuran Kociu, Zervo Kociu, Jakup Hoxha, Haseni Kociu, Gezim Haska, Zenel Ligu
5 Aziz Gjata me prokure Hetem Maraj

elbasan
Nr. EMRI MBIEMRI I PRONARIT EMRI MBIEMRI I QIRAMARRESIT/VE
1 Skender Hamit Qarri Selim Qafleshi, Xhavit Veliu, Veip Isai
2 Sherif Saraci Jonuz Mema
3 Shefqet Baholli Hane Mullisi, Metqan Hida
4 Shefqet Biza Rukije Mukja
5 Gentian Domi Haki Celiku
6 Veli Kazazi Gjok Pjetri, Enver Mustafai, Mamet Rami, Myzejen Ulqini
7 Genc Celi Agron Zabeli, Roland Stafa

shkodra
Nr. EMRI MBIEMRI I PRONARIT EMRI MBIEMRI I QIRAMARRESIT/VE
1 Provinca Franceskane Nexhmije.vukatana
2 Provinca Franceskane Lulzim Vukatana
3 Mark Kiri Kol Fati e Zef Deda
4 Nexhipe Baci Ndoc Batri
5 Qamil Sokoli Etj Dod Sokoli
6 Qamil Sokoli Etj Idajet Gjoka
7 Kol Bega Sul Dragovoja Etj
8 Firma Gysi Saxhid Alibali
9 Firma Gysi Hatixhe Gjoka
10 Firma Gysi Tonin Tushai
11 Firma Gysi Florinda Luka
12 Firma Gysi Mehdi Haxhia
13 Muhamet Ulqini M. Lici, K. Lici, Q.lici
14 Miriane Anamali (Mati) Nikolin Ndoci
15 Miriane Anamali (Mati) Haxhi Cela
16 Ndoc Coba Mehdi Haveri
17 Pjerin Kraja Paulin E Arben Kulli
18 Shyqyri Rroji D.kola, K.baci, Xh.bosh
19 Shyqyri Rroji G.rrashketa
20 Friderika Serreqi H.mecani, H.cela
21 Klara Koliqi Y Muhja, Z.shyti
22 Klara Koliqi I.bajraktari
23 Zef Coba P.marku
24 Amelja Hoxha P.radovanietj
25 Amelja Hoxha V.sterkaj, H.gjergji
26 Amelja Hoxha N.kaca
27 Amelja Hoxha V.sterkaj, H.gjergji
28 Amelja Hoxha P.radovanietj
29 Saxhide Kazazi Ali Rizaja
30 Tr Anamali Hazis Muriqi
31 Florian Tanushi Rregjina Brunga
32 Firdus Gradeci Gj.gershana
33 Firdus Gradeci E.kallmet, T.lacej, Xh.gogaj
34 Zef Pogu Zef Pllumbini, O Muga Etj
35 Ndricim Dibra Hiqmet Dibra
36 Dorotea Serreqi 16 Qiramarres
37 Hysen Mustafa Eljaz Haxhija
38 Agron Luka Frano Kulli
39 T.ujka, K.ujka A.kavariqi
40 T.ujka, K.ujka Z. Behri
41 Gertrude Serreqi P.gjergji, Y Ademi
42 Ben Gjyshja Bahri Beqiri
43 Vladimir Burill Clirim Hoxha, Dike Sokolja
44 Provinca Frances. N.vukatana, L.vukatana
45 Valentin Kakarriqi Z.behri, S.huti
46 Klara Koliqi Panari Y.muhja, Z.shyti
47 Fuat Agaj I.puka, L.pajeta, R.faslija Etj
48 Zef Pogu Z.plumbini, O.muca, Gj.hila
49 Suzana Tahiri Tafil Pepa
50 Nexhmi Bushati Jak Kushi
51 Pertef Kalaja Sebije Bashli
52 Astrit Sokoli Ramiz Alibali
53 Fatmir Ashikja N.hoxha, S .elezi, A.uruci Etj
54 Lorenc Trashani M.berhani (Behari)
55 Vladimir Burill Gjyze[Pina E Edmond Kroji
56 Saxhide Kazazi E.xhaferaj, N, Preza, S.ferhat
57 Shoq."Bijat Stigmatine Te Shen Franceskut F.belloshi, Z.guxaku, Z.lera
58 Rrustem Sokoli F.ndoja, D.nishani, D.alia Etj
59 Zef Pogu P.dugagjini
60 Nadir Tafilica
61 Fuat Agaj I.puka, L.pajota, H.puka.r.meti
62 Gezim Teli S.katana
63 Nikolin Ujka Nj. Luani, G.mirushi, N.hila
64 Shoq."B.stigmatine" M.shtyllari, Sh.krajni
65 Meliha Luli R.ruci, S.garunja
66 Aida Dibra S.hoxhaj, H.mani, P.dodaj, H.syjanej
67 Nesrete Duda H.bulku
68 Minere Baku T.gogaj
69 Lorenc Troshani L.trashani
70 Zef Celi Z.selna
71 Luigj Muzhani Z.avdija, V.ilija
72 Sabahet Shpuza M.kraja S.pata, A.rusi
73 Kolec Topalli G.haxhia, A.haxhia
74 Fatmir Fadil Ashikja J.uruci, Gj.rucini, Cuf Murati
75 Zef Tef Pogu A.baraku, B.baraku, Gj.ljarja
76 Ermine Muzhani P.radovani, T.xhabija
77 Mihail Shtirkiq I.tafili, M.tafili

Berati
Nr. EMRI MBIEMRI I PRONARIT EMRI MBIEMRI I QIRAMARRESIT/VE
1 Kozma Xhyxhe Perikli Kureta
2 Hilmi Cipi Agur Kormuzi
3 Hilmi Cipi Enver Haxhia
4 Hilmi Cipi Ahmet Bazina
5 Turbullira Doci Thoma Mitko
6 Dallendyshe Shalsi Klodian Laze
7 Dallendyshe Shalsi Mehmet Shalsi
8 Kozma Xhyxhe Perikli Kureta
9 Hilmi Cipi Enver Kormuzi
10 Hilmi Cipi Enver Haxhia, Ahmet Bazina, Agur Kornuzi
11 Lorenc Salepi Myshqere Turku, Abedin Turku, Refat Turku
12 Fluturesha Nazaraj Asllan Cela
13 Adriatik Vendresha Sajmir Dengo, Bilbil Hazisi
14 Aurel Sinjari I Parregullt
15 Dallandyshe Shalsi Gaqi Gog
16 Dallandyshe Shalsi Zoi Aleksi
17 Dallandyshe Shalsi Jani Mitko
18 Dallandyshe Shalsi Fjodor Hoxha
19 Dallandyshe Shalsi Gaqi Gogo
20 Dallandyshe Shalsi Zoi Aleksi
21 Dallandyshe Shalsi Jani Mitko
22 Dallandyshe Shalsi Fjodor Hoxha
23 Bahir Hoxha File Sulejmani/Arqile Jani/Maluah Malushi/Sadush malushi, Llazar Prendi
24 Bashkepronaret Polovina Haziz Mara, Ali Mara, Lulzim Ruci, Faik Ruka

 

Printo Dėrgo me e-mail
 
 

Ndalohet rreptësisht prodhimi i faqes ose një pjese të saj pa kërkuar një leje të shkruar.
Copyright 2012 GAZETA SHQIPTARE
Përdorimi i lajmeve mund të bëhet duke përmendur burimin, nëse jo, kjo është një shkelje e të drejtave.