Gazeta Shqiptare Online

| Nr. 5293 Viti XVIII
ONLINE
aa|| Kerko:a   
|| Faqet e Gazetës
   EDITORIAL
   Faqe 2-3
   Faqe 4-5
   Faqe 6-7
   Faqe 8-9
   Faqe 10-11
   Faqe 12-13
   Faqe 14-15
   Faqe 16-17
   Faqe 18-19
   Faqe 20-21
   Faqe 22-23
   Faqe 24-25
   Faqe 26-27
   Faqe 28-29
   Faqe 30-31
   MILOSAO
   BLUETOOTH

|| Bluetooth në PDF
 
Tremujori, bankat tregtare me bilanc pozitiv
» Dėrguar mė: 23/05/2013 - 23:56
Lajme te ngjashme
Ēipa takon bankat, hartė pėr kamerat e sigurisė
• Datë: Nov 20, 2014


Viti 2013 ka nisur me tregues financiarë pozitivë për bankat tregtare. Sipas të dhë-nave të paaudituara të publikuara nga Shoqata Shqiptare e Bankave, 13 banka nga 16 gjithsej e kanë mbyllur tremujorin e parë me fitim. Pavarësisht nga një rritje shumë e ngadaltë e kredisë dhe nga një rritje e mëtejshme e shkallës së kredive me probleme, bankat po e përballojnë situatën e përkeqësuar ekonomi-ke të sigurta dhe në pjesën më të madhe, fitimprurëse.
Printo Dėrgo me e-mail
 
 

Ndalohet rreptësisht prodhimi i faqes ose një pjese të saj pa kërkuar një leje të shkruar.
Copyright 2012 GAZETA SHQIPTARE
Përdorimi i lajmeve mund të bëhet duke përmendur burimin, nëse jo, kjo është një shkelje e të drejtave.