Gazeta Shqiptare Online

| Nr. 5293 Viti XVIII
ONLINE
aa|| Kerko:a   
|| Faqet e Gazetës
   EDITORIAL
   Faqe 2-3
   Faqe 4-5
   Faqe 6-7
   Faqe 8-9
   Faqe 10-11
   Faqe 12-13
   Faqe 14-15
   Faqe 16-17
   Faqe 18-19
   Faqe 20-21
   Faqe 22-23
   Faqe 24-25
   Faqe 26-27
   Faqe 28-29
   Faqe 30-31
   MILOSAO
   BLUETOOTH

|| Bluetooth në PDF
 
Fituesit e universiteteve, AKP: Dalin nė mesin e muajit shtator
» Dėrguar mė: 20/08/2013 - 08:39
Lajme te ngjashme
Gjenerali nė burgun 302, dalin vendimet e gjykatės
• Datë: Nov 25, 2014
Selami: Nė protestė do dalin edhe votues tė PS
• Datë: Nov 22, 2014


Të gjithë ata maturantë të cilët kanë plotësuar Formularin A2, do të mësojnë degën në të cilën janë shpallur fitues në mes të muajit shtator. Specialistët e Agjencisë Kombëtare të Provimeve shprehen se vetëm në këtë periudhë do të mund të dalin listat me kodin përkatës të çdo maturanti, ndërkohë që para kësaj pritet të dalë edhe Libri i Transparencës, i cili përmban të dhënat e plota të çdo aplikanti. Ashtu siç ka parashikuar Ministria e Arsimit dhe Shkencës, përmes kuotave të miratuara, në vitin akademik 2013-2014 do të ulen nëpër auditorët e universiteteve rreth 30 mijë studentë të rinj. Ndërkohë që, pas shpalljes së listës së parë, AKP do të publikojë edhe numrin e vendeve të mbetura bosh, për të cilat mund të kandidojnë të gjithë maturantët mbetës që do të japin provimet e vjeshtës në muajin shtator, si dhe të gjithë ata që nuk janë të kënaqur nga dega në të cilën janë shpallur fitues.
Printo Dėrgo me e-mail
 
 

Ndalohet rreptësisht prodhimi i faqes ose një pjese të saj pa kërkuar një leje të shkruar.
Copyright 2012 GAZETA SHQIPTARE
Përdorimi i lajmeve mund të bëhet duke përmendur burimin, nëse jo, kjo është një shkelje e të drejtave.