Gazeta Shqiptare Online

| Nr. 5293 Viti XVIII
ONLINE
aa|| Kerko:a   
|| Faqet e Gazetës
   EDITORIAL
   Faqe 2-3
   Faqe 4-5
   Faqe 6-7
   Faqe 8-9
   Faqe 10-11
   Faqe 12-13
   Faqe 14-15
   Faqe 16-17
   Faqe 18-19
   Faqe 20-21
   Faqe 22-23
   Faqe 24-25
   Faqe 26-27
   Faqe 28-29
   Faqe 30-31
   MILOSAO
   BLUETOOTH

|| Bluetooth në PDF
 
Tė shkarkuarit, PD: Lista me 1189 emra
» Dėrguar mė: 15/12/2013 - 00:56
Valentina Madani

Partia Demokra tike publikoi dje listën me emrat e 1189 punonjësve të pushuar nga puna. Në këtë listë bien në sy shkarkime masive në të gjitha institucionet dhe drejtoritë qendrore në mbarë vendin, duke nisur nga poste të larta deri tek magazinierët në ndërmarrje të ndryshme. Largimet nga puna kanë prekur dhe institucionin suprem, atë të Kuvendit të Shqipërisë me 64 persona për të vijuar me listën e të larguarve nga zyra e denoncimeve që kap shifrën 171, si dhe ato nga portali me 135 largime. Në listën e prezantuar mesditën e djeshme para mediave nga kryetari demokrat, Lulzim Basha, bie në sy largimi nga puna në Policinë e Shtetit të 83 punonjësve, në Ministrinë e Brendshme janë larguar 62 punonjës të tjera, në Ministrinë e Bujqësisë 31 persona, në atë të Drejtësisë 33, në Ministrinë e Financave janë pushuar 50 punonjës, etj.
“U larguan profesionistët dhe u punësuan klientela nga klani nepotik Rama–Meta. 1099 janë të larguar zyrtarisht online, kurse numri total i të larguarve llogaritet rreth 4.500. Një pjesë janë nëpunës civilë, një pjesë tjetër do e gëzonin këtë pjesë pas hyrjes në fuqi të ligjit. Por dhe spastrimet që janë ndërmarrë këto 3 muaj janë bërë në shkelje flagrante të ligjit të ri dhe të vjetër nëpërmjet mekanizmave flagrantë, duke ndryshuar emërtimin e zyrave dhe jo funksioneve, duke mos paraqitur asnjë motiv ligjor”, deklaroi Basha.
Edhe ish-kryeministri Sali Berisha reagoi dje për shkarkimet në administratë, teksa e cilësoi si takim të tipit enverist, mbledhjen e Edi Ramës me administratën publike. Në një postim në faqen e tij në “Facebook”, Berisha theksoi se Rama mblodhi me detyrime e kërcënime sikur të ishin skllevërit e tij, punonjësit e administratës publike.

1 EMER MBIEMER POZICIONI
2 BESIM CEJKU SHOFER
3 HAJREDIN BARDULLA SPECIALIST
4 SHPETIM ZHUKA DREJTOR I SHERTBIMEVE MBESHTETESE(SHKB)
5 MYFTAR KASTRATI ADMINISTRATOR
6 GEZIM MULAJ PUNONJES I RISHMIT
7 SOKOL DELIA ADMINISTRATOR I SHOQERISE TRAJTIM STUDENTIT NR 3
8 BESNIK VOKSHI MARANGOZ QYTETI STUDENTI
9 AVDYL HASANDOCAJ DREJTOR I IVSHB TE BURGOSURVE
10 ISA KABETA NEPUNES INFORMACIONI
11 XHBANE LISHA ARKIVISTE PROTOKOLLISTE RISHM
12 NEBI ZIRI SPECIALIST GJELBERIMI
13 ILJAZ PEKA KOORDINATOR KVF. M BRENDSHME
14 SELIM KAMBERI ISH DREJTOR I PORDIT TE KULLIMIT TR
15 HAJREDIN BERISHA SHEFI SHKB (QARKU GJIROKASTER)
16 LULZIM KODRA ZV DREJTOR I PERGJITHSHEM I BURGJEVE
17 ILIR GOCI ZV DREJTOR EKONOMIK I OST
18 ELIONA DAKA SPECIALISTE E SHERBIMEVE MBESHTETESE
19 PETRIT GJONAJ INSPEKTOR PUNE
20 MYRVETE PAZAJ KOORDINATORE PROJEKTI PER BIODIVERSTETIN M.MJEDISIT
21 THEMISTOKLI MARGARITI KESHILLTAR TEKNIK NE KABINETIN E DREJTORIT OST
22 SAMIDIJE TEMA SPECIALISTE PER RUAJTJEN NGA INCIDENTET ADM NE DREJTORINE PER RUAJTJEN E PERSONALITETEVE TE LARTA SHTETERORE NE GARDEN E REPUBLIKES
23 BAJRAM SALLAKU SHEF SEKTORI DREJTORIA E SHERBIMIT TE PYJEVE
24 HASAN CERCJA ISPEKTOR I MESEM PYJESH
25 XHEMIL BIRACI SHEF I KOMISARIATIT TE DREJTORISE SE QARKUT GJIROKASTER
26 HAJDAR KUCI DREJTOR I BUJQESISE TIRANE
27 ISMET BARDHOSHI ING. MATJESH PER PERDITEIMIN E MATJEVE NE TERREN
28 PAL BAKRRUGJI KORDINATOR MENAXHIMI
29 MARGARIT KUME TRUP SPECIAL TEK NJESIA SPECIALE DHE SHOFER
30 RUSHIT SUNA SHEF I SEKTORIT TE TEKNOLLOGJIVE QENDRES TRANSFERIMIT TE TEKNOLOGJI BUJQESORE
31 VALBONA DOCI KOORDINATARE NE DREJTORINE E TRAJTIMIT TE STUDENTEVE NR 3
32 MATILDA LENJA KOORDINATORE NJESIA ANTITRAFIK M. BRENDSHME
33 FATMIR BICAKU SEF I SEKTORIT BURIMEVE NJERZORE NE DREJTORINE E POLICISE QARKU ELBASAN
34 NDRICIM MATRAXHIU SHEF I SEKSIONIT PER HETIMIN E KRIMEVE TE HAPURA NE DREJTORIN E POLICISE
35 BILAL MJESHTRI SHEF I SEKSIONIT TE RENDIT LIBRAZHD
36 RESHIT MOLI SHEF I PATRULLES SE PERGJITHME DHE SHERBIMEVE NDAJ TE TRETEVE NE DREJTORINE E QARKUT ELB
37 SHPETIM LIKA  
38 ELTON LIKA ARSHIVIST PROTOKOLLIST TE ZYRA E PERMBARIMIT
39 ARTAN MURRIZI  
40 SHPETIM MUKAJ OFICER GRADE NEN KAPITEN KOMANDANT GRUPI
41 XHEMALI TAHIRI SPECIALIST AGRONOM QTTB
42 HYSNI MARA DREJTOR I SHERBIMEVE MBESHTETESE NE ZYREN E REGJISTRIMIT TE PASURIVE TE PALUAJTSHME
43 ASTRIT BASHA ING SEKTORI DREJTORIA E SHERBIMIT PYJOR TIRANE
44 BASHKIM MALO NDIHMES SPECIALIS NE SEKTORIN E TRAFIQEVE DREJTORIA E QARKUT ELBASAN
45 MARK FASLIA SPECIALIST I MENAXHIMIT TE TOKES NE QENDREN E MENAXHIMIT FUSHKRUJE
46 HAMZA QORRI KRYETAR IDEGES POSTES TEPELENE
47 FILIP ZHUPA SPECIALIST PERGJEGJES SPZ KOMIS. POLICISE ELBASAN
48 OSMAN JAZO SHEF I STACIONIT POLICISE PERRENJAS
49 SHPRESA BATHORJA SANITARE, QYTETI STUDENTI
50 AVIOLA BANI SPECIALISTE M. MIREQENJES
51 SILVANA BASTRI SPECIALISTE M. MIREQENJES MMRS
52 MARK BOCI DREJTOR I ZYRES VENDORE TE PUNES LAC
53 RAMIZ BILLA SHEF SEKSIONI KUNDER KORRUPSIONIT DPCT
54 LIRIM BEQO SPECIALISNE SALLEN E DREJTIMIT DHE KOORDINIMIT, DR. POLICISE ELBASAN
55 MEDI LEKA PERGJEGJES I AGJENCISE PER SIGURIMET SHOQERORE, LIBRAZHD
56 KASEM POLISI SPECIALIST BUJQESIE
57 LUAN HASA NEN PREFEKT, LIBRAZHD
58 PETRIT SPAHO DREJTOR I KONTROLLIT TE TRANSPORTIT RRUGOR
59 ZABIT TROCI NPUNES I INFORMACIONIT DRJETORIA E ALUIZNIT
60 DAVIOLA NDOJA SPECIALISTE PER MARDHENJEN ME PUBLIKUN NE INSTITUTIN E STUDIMEVE
TE KRIMEVE DHE PASOJAVE TE KOMUNISMIT
61 ILIR METUSHA KRYETAR I ARM QARKU GJIROKASTER
62 FITIM MUSAJ SHEF I SEKSIONIT PASTRIMIT TE PARAVE DPQELBASAN
63 GEZIM GOSTURANI SHEF KOMISARIATI MENAXHIMIT TE TRAFIKUT INTERURBAN LUSHNJE
64 MIGENA JAHELEZI SPECIALISTE SEK FINANCE BORDI KULLIMIT TIR
65 SKENDER MAKISHTI KRYETAR I DEGES TEKNIKE TS NR 2
66 THOMA PETKO ZV ADMINISTRATOR, TS NR 2
67 ALBAN AVDULAJ QENDRA SPORTIVE SHA PUNTOR pallati sportit asllan rusi
68 ARBEN DOSTI KRYETAR I DEGES PERMET POSTA SHQIPTARE
69 ELISABETA XHANI KARTELISTE PRANE ZYRES JURIDIKE ISTITUTI I VECANTE I SPITALIT TE BURGOSURVE
70 GAZMENT DOMI ZV DREJTOR I PERGJITHSHEM I ALUIZNIT
71 RUDIN BEKTASHI SHEF I DEPARTAMENTIT TE PERPUNIMIT TE DHENAVE ANTA
72 OSMAN LEVANAKU KOMANDANT I FORCAVE TE NDERYRJES SE SHPEJT GRADA DREJTUS
73 XHEMAL KUKA ROJE I JASHTEM TEK KONVIKTET E INXHINJERISE
74 MAGDHALINI NASTO DREJTORE E MENAXHIMIT TE PERPUNIMIT TE ARDHURAVE DHE KONTRABILITETIT DREJTORIA E PERGJITHME TATIMEVE TIRANE
75 FATBARDH SHEHAJ KRYETAR I DEGES KONVIKTEVE NTS NR 3 TIRANE
76 MERI MATA ING XHUNJOR NE DEP CNS
77 GEZIM JAHJA SPECIALIST GJEOKIMIE DREJTORIA DEGES PERSONALITETEVE GARDA
78 ILMI DACI ROJE I JASHTEM TEK KONVIKTET E INXHINJERISE PRANE SHTS NR 2
79 SADRI NOKA DREJTOR ALUIZNI TIRANA 2 PASKUQAN
80 ARBEN MUJA DREJTORIA ALUIZNI TIRANA 2 KAMEZ
81 ARJAN CALA SHEF SEKSIONI PER HETIMET E KRIMEVE TE HAPURA
82 ET”HEM GRIPSHI OFICER I SALLES OPERATIVE DREJTORISE ELBAS
83 MARK MARTINAJ SPECIALIST NE ZVRPP TIRANE
84 SAZAN CUTRA SPECIALIST NE ZVRPP TIRANE
85 SIMON SPIROLLARI KOMISARIATI POGRADECIT
86 DEFRIM MATMUJA ND HIGJENIST AUTORITETIT SHENDETSOR
87 MEFAT SHEHU SPECIALIST HETIMI DREJTORINE E SHKB
88 ELISABETA FERIZAJ DOGANJERE C3 TIRANE
89 HAZIZ BIBA TEKNIK I MESEM I KOMUNIKIMIT TE INFORMACIONIT REPARTI I SHPETIM MINJERAVE
90 PELLUMB PACANI DREJTOR I DREJTORISE SE AUDITIMIT TE BRENDSHEM
91 MIGENA KAZDEDA ISPEKTORE PROMOCIONI ASHR
92 JETNOR LAMA SPECIALIST EPIDIMIOLOG NJEVK ISUV
93 RIZA CUPA INSPEKTOR HOTELERIE NTS NR 2 TIRANE
94 MILO KUNESHKA KRYETAR I AGJENSISE KOMB BERTHAMORE
95 ENGJELLUSHE COLLAKU EDUKATORE PRANE BURGUT 325
96 RAMADAN KOLIQI PUNTOR SHERBIMI PRANE TRAJTIM STUDENTI NR 2 SHA
97 GEZIM CEKREZI DREJTOR DREJTORI PROKURIME PROCEDURA
98 KLAJDI QEFALIAJ JURIST ZQRPP TIRANE
99 IDA TAHIRI ASISTENTE E Z MINISTRIT BRENDSHEM
100 EDUART KARAGJOZI PERGJEGJES I BURIMEVE NJEREZORE, CEZ SHPERNDARJE, GJIROKASTER
101 VLADIMIR BAKIAJ DREJTOR I I.E.V.P. TEPELENE
102 ETLEVA SHEHU PERGJEGJESE E SEKTORIT TE KONTRABILITETIT DHE ADMINISTRIMIT TE PRONES M.BRENDSHME
103 HALIM XHAKOLLARI SPECIALIST TRAJNIMESH NE DREJTORINE E PERIGJITHSHME
104 VOJO AVDULAJ PERGJEGJES SEKTORI INUK
105 VEBI LUZI DREJTOR I ZYRES VENDORE TE PUNES KUCOVE
106 FADIL MARRA N/PREFEKT KUCOVE
107 DE SADIKAJ SPECIALSIT OST
108 HAZIZ DUKA SHEF I EDUKIMIT NE BURGUN E DURRES
109 ARBEN SULA DREJTOR I MENAXHIMIT TE PRONAVE DHE MATERIALEVE, MIN. MBROJTJES
110 REDI KOKONOZI PERGJEGES I SEK LOGJISTIKES I.E.V.P MINE PEZA
111 DEFRIM XHEMALI DREJTOR I DEPARTAMENTIT TE DIGAVE
112 MARENGLEN SHEPLO SHEF SEKTORI DREJTORIA E ARSIMIT POLICOR, DPP
113 SHPETIM MADANI SHEF STACIONI POLICIA KUFITARE POGRADEC
114 BUKURIE MILUSHI AGJENSIA K. TURIZMIT, PROTOKOLLISTE
115 GJON PJETRI ZV PREFEKT MIRDITE
116 NAIM BRAHIMAJ EKONOMIST DREJTORIA EKONOMIKE ZYRA IVENTAREVE
117 DONALD ALICKA SPECIALIST AIT SHKP SH.K.P M.BRENDSHME
118 ERNEST PEPAJ ISPEKTOR ISPEKTORIATI PUNES DRT TIRANE
119 AHMET AHMETAJ INSPEKTOR NE DREJTORINE E KONTROLLIT TE AGJENCISE SE ZHVILLIMIT RURAL
120 UKE RRUSTEMAJ INSPEKTOR I OZHBR
121 XHULJETA FERROKU OPERATORE BURGU VAQARRIT
122 DRITAN HOXHA SPECIALIST I ASHM-SE NJESIA 2 GARDA REPUBLIKES
123 XHELAL HOXHA PERGJEGJES TURNI DOGANE MORINE
124 ENVER SHPATA KOMANDANT GRUPI ANTIKUNDRABANDA DPD TIRANE
125 GJOVALIN PROGNI KRYETAR I DEGES DOGANORE FIER
126 YLLKA ALLARAJ(SHALARI SPECIALISTE MIKROBIOLOGE
127 MAL ISMAILUKA LLOGARITARE PRANE DRKM TIRANE
128 CEZAR AGIMI SPECIALIST I MONITORIMIT, DREJTORIA E QTTB, DREJTORIA E KESHILLIMIT DHE I
NFORMACIONIT BUJQESOR
129 YLLI METALIA DREJTOR DAR KUKES
130 SALI AGAJ IDRAULIK PRANE QYTETI STUDENTI NR 1
131 ZYDI HIMA DREJTOR I DR RAJONALE PER QARKUN BERAT
132 MIRSIE PALAJ ADMINISTRATORE GODINA 15 B QYT. STUDENTI
133 FESTIM METAJ PONETOR DRAGE, BORDI I KULLIMIT, LEZHE
134 AMET KRASNIQI DREJTOR I ADMINISTRIMIT TE MBROJTJES SE TOKES KESHILLI QARKUT FIER
135 SEFER SHARRA SPECIALIST INUK
136 BAJRAM KOKLA JURIST PRANE HIPOTEKE LUSHNJE
137 TAULANT HAKANI PUNONJES POLICIE KOMISAR
138 HASAN CANI PERGJE SEK MBARESHTIMIN DHE TRAJTIMIN E PYJEVE KULLOTAVE
139 FABJAN BAMI ELKTRICIST CEZ
140 FLUTURA SGJANI NEPUNESE INFORMACIONI M. INTEGRIMIT
141 BESA FEJZO NEPUNESE INFORMACIONI M. INTEGRIMIT
142 MARK GJINI SHOFER POSTA SHQIPTARE
143 ARJANA SINOIMERI(MATUSHI SPECIALISTE ZONAT E MBROJTURA DREJTORIA B.MINISTRIA MJEDISIT
144 ESMERALDA BEHARI SPECIALISTE E MARREDHENIEVE ME PUBLIKUN NE AKBN
145 BORIAN KOCI SPECIALIST AGJENSIA KOMB TURIZMIT
146 JAK GJONI ELEKTRICIST I KUVENDIT POPULLOR
147 GENTIANA KARAJ TASE KUJDESTARE CERDHE IEVP 325 ALI DEM TIRANE
148 ZEF SHTJEFNI ZV DREJTOR QYTETI STUDENTI
149 ALFRED OMURI SPECIALIST M. BUJQESISE
150 KUJTIM MYRTAJ ISPEKTOR NE AZHBR M. BUJQESISE
151 ROZETA MERSINAJ SPECIALISTE NE SEKTORIN E SHERBIMEVE, DR EKONOMIKE, DR E PERGJITHSHME E SHTETIT
152 PANDORA MITRE SEKRETARE PROTOKOLLI NE MIN E BRENDSHME
153 GJERGJ LULAJ DREJTOR I SH.S.SH LEZHE
154 LUAN KAIMI ING PRANE QYTETIT STUDENTI QST 1
155 NDRICIM BILANI ISPEKTOR AZHBR tirane
156 LIRIKA COCOLI DREJTORE SHPIA BOTUESE E TEK MESIMORE
157 AGIM HAJDARI PUNONJES I SIGURISE PRANE KUVENDIT
158 ARTAN SHIRA SPECIALIST SHTS NR 2 TIRANE
159 LILJANA KRUTANI PUNTORE LAVANTERIE TRAJTIM STUDENTI NR 2
160 KUTIM SEFA SPECIALIST I SHERBIMIT TE KUJDESIT SOCIAL DPBSH
161 NAZMI ZIFLE DEMONTUES PREDHASH, KOMBINATI MEKANIK, POLICAN
162 SHEFIT GOREZI JURIST, KOMBINATI MEKANIK, POLICAN
163 HAJDINE XHAFERRI DEMONTIM GRANATASH, KOMBINATI MEKANIK, POLICAN
164 MARGARITA MARÇINAJ DREJTORESHE E SHERBIMIT SPITALOR, M.MADHE
165 MIMOZA AGAJ  
166 BEHAR KURTI SPECIALIST I INFORMACIONIT DHE I MARRJES SE KALLEZIMEVE, KOMISARIATI I POLICISE KAMEZ
167 PERPARIM DIDA SPECIALIST I INFORMACIONIT DHE I MARRJES SE KALLEZIMEVE, KOMISARIATI I POLICISE KAMEZ
168 SUL CAKONI SPECIALIST MINISTRIA E BUJQESISE
169 FESTIM IBRAHIMI INSPEKTOR AUDITI
170 FARIE DOCI INSPEKTOR AKU
171 SYL ISMAILI DREJTORIA POLICISE
TOTAL 171

LISTA E LARGIMEVE NGA PORTALI
NR EMER MBIEMER INSTITUCIONI
1 VEHAP AGA SHKB
2 ANA GORENCA D.P.DOGANAVE
3 LEBIBE TOTA SPITALI KUKES
4 DURIM GRABOVA D.P.METROLOGJISE
5 JOLANDA VASILI D.P.DOGANAVE
6 BESNIK MEMA POLICIA DURRES
7 GEZIM MALOKU POLICIA FIER
8 ALTIN MOKU TATIMET
9 GEZIM VEIZI SPITALI
10 KOSTANDIN LEFTA Q.K.MUZEUMEVE
11 KRISTAQ PROFKOLA  
12 SHPETIM ZHUKA SH.K.B
13 EMIRJANA CELPEPE  
14 SOKOL HASANI ALUIZNI
15 AGRON MUCA SHKOLLE
16 MARJANA CELA D.R.TATIMEVE
17 EDMOND MERKAJ CEZ VLORE
18 JORGAQ LICI POLICIA
19 NESHAT NDREU ND.TR.STUDENTEVE
20 LAERT KRAJA SPECIALIST IT
21 BUJAR HAZIZAJ A.N.T.A
22 RIZA XHURA D.R.TATIMEVE
23 MYFTIU TARE  
24 LEVEN VESHAJ ELEKTRIKU
25 GANI CENALIA BORDI KULLIMIT KUKES
27 FLAMUR COLLAKU ZQRPP
28 HYSNI MARA ZQRPP
29 XHBANE LISHA  
30 BLEDAR KOLECI NE PRITJE
31 EDMIRA CAKRANI UNIVERSITETI VLORES
32 ELIONA DAKA ZQRPP
33 ANTHULA LEFTA SHKOLLE
34 QAZIM MERLIKA D.P.DOGANAVE
35 DENIS DRAGONI POSTA SHQIPTARE
36 EDMOND GJEKA MESUES
37 XHEMIL BIRACI DREJTORIA POLICISE GJIROKASTER
38 BESNIK GJEVORI DP DOGANAVE
39 FISNIK TABAKU ANTA
40 MATILDA LENJA NJESIA ANTITRAFIKIMIT
41 ELONA XHIKU ENTI KOMB. BANESAVE DR.PERGJ
42 BARDHI KASO ZQRPP
43 ADRIAN BATUSHA DREJTORIA E PERGJITHSHME E METROLOGJISE
44 MARJANA PRENDI SPECIALISTE NE DREJTORINE PER SIGURINE E PLSH
45 GENTJANA METALIAJ NDERMARJA E TRAJTIMIT TE STUDENTEVE UBT
46 RUDINA DIBRA  
47 ARTI LUSHI OPERATOR I SISTEMIT TE TRANSMETIMIT
48 MHILL GECAJ  
49 ZOJE VATHI DR.RAJONIT QENDROR RRUGOR
50 GEZIM MULAJ  
51 DEMIR GJANA ADMINISTRATOR I KESH SECURITY
52 GRAMOZ MALAJ PER LLOGARI TE BASHKSHORTES
53 AGRON HETOJA  
54 GENTJAN BRUZJA  
55 FESTIM MAQINAJ SEF I BURIME NJERZORE NE OST
56 ARBEN DOSTI POSTA SHQIPTARE PERMET
57 BLENDI SHEHU KESHILLI QARKUT FIER
58 ENGLANTINA AZIS M. KULTURES
59 HAJRI BEGU SEKRETARI PRGJ. PREFEKTURE DIBER
60 MERITA DEDA‘ SPEC. M. BUJQESISE
61 ALEKSANDER DEDA‘ GARDA
62 SHPRESA SAGAJEVA DRFPDURRES DREJTORI
63 MAJLINDA CELMETAJ ANTA SPECIALISTE
64 SAMI MAKOKAJ ALBPETROL
65 AGIM BUCPAPAJ  
66 PERPARIM PEPOSHI  
67 ILIR MIMANI  
68 HYSNI SHARRA  
69 KUJTIM ISUFI GARDA
70 DONALD SHKRELI SPECIALIST JURIST
71 EDUARD ISTREFI CEZ DURRES, SPECIALIST
72 KLITON VASO DREJTOR DREJTORIE DAP
73 REDI KOKONOZI PERGJEGJES SEK LOGJISTIKE IEVP
74 SHQIPE ISMALAJ AUDIT NE OST SH.A
75 EUREST MUCO M. BRENDSHME
76 ISUF CURRI AGJENSIA RAJONALE MJEDISIT DIBER
77 su CAKONI M.BUJQESISE SPECIALIST
78 ha KARAGJOZI  
79 LUAN KULLOLLI  
80 KADRI RRAPI PERGJEGJES SEK I KONTRABANDES TOKSORE
81 OLGER BARAKU PERGJEGJES SEK I KONTRABANDES DETARE
82 ADRIAN BIXHA KOMANDANT I GRUPIT KONTRABANDES TOKSORE
83 LUMAN HARIZI KOMANDANT I GRUPIT KONTRABANDES TOKSORE
84 ANASTAS DOKO SPECIALIST I KONTRABANDES TOKSORE
85 SKENDER DUKA DREJTORIA E SHERBIMIT PYJOR SARANDE
86 SPIRO TABA DPTT KORCE INSPEKTOR
87 ERMIR ROBO ISKSHS ,EKONOMIST
88 YLBER BAKU D.SH PYJOR TIRANE, INSPEKTOR
89 BENETA SHENAJ POSTA SHQIPTARE PERMET
90 SHQIPE ISMALAJ SPECIALISTE OST SHA TIRANE
91 YLLKA ALLARAJ MINISTRIA E BUJQESISE
92 NEXHMIJE TOCILLA MINISTRIA E FINANCES
93 ROVENA OSMENAJ ZQRPP MALLAKASTER, REGJISTRUESE
94 QEMAL PASHAJ RUGET RURALE, FIER DREJTOR
95 AUREL MYFTIU
96 SUL CAKONI  
97 GRISILDA NDREU PERGJEGJESE E ZYRESE MENAXHIM INFO
98 MATILDA ABDURRAHMANI REJTORE E I.ZH.A
99 ORNELA TAFA EKONOMISTE
100 PETRIT PEPOSHI A.R.M KUKES
101 YZEDIN HIMA DREJTORIA RAJONALE E PUNESIMIT BERAT
102 ESMERALDA BEHARI AKBN
103 ENIELA AGOLLI M. BUJQESISE
104 MEREME REXHA
105 SUL CAKONI M.BUJQESISE SPECIALIST
106 FRORENT GJONI POLICIA FIER SEF BURIMET NJEREZORE
107 ALFRED OMURI MINISTRIA BUJQESISE
108 LEK CUKAJ DOGANJER C2 RINAS
109 HASIME GJONGECAJ BASHKIA B. CURRI ZV BASHKIAKE
110 AHMET KRASNIQI KESHILLI QARKUT FIER
111 BAJRAM BEQJA DREJTOR BURGU ZAHARI KRUJE
112 NIKOLIN PALI KRYETAR I DEGES BURIMEVE NJEREZORE TSNR2
113 AIDA NDREU PERGJEGJ. E SEK JURIDIK TSNR2
114 PLLUM PEPKOLAJ ND ADMINISTRATOR GODINE TSNR 2
115 VIKTOR PANGO ISPEKTORIATI QENDROR K.MINISTRAVE
116 RUKUJE AHMETCANAJ ARKIVI M.BRENDSHME
117 FAIK JATA DREJTOR I BURIMEVE NJEREZORE M. BRENSHME
118 FATJON DJEPAXHIJA MPJ MILANO
119 BLERINA DHRAMI Specialiste Juriste ne sektorin e regjistrimit fillestar
120 BLEDAR DAHRI IT FILIALIT TE POSTES SHQIPTARE
121 ISMAIL ELEZI DRJETOR I KRIMIT EKONOMIK
122 SHYQYRETE CELAKU PUNTORE DSHQ
123 ZAIM ELEZI MINISTRIA ARSIMIT
124 ATIRD HOXHA ZVRPP VLORE
125 IDRIZ PARLLAKU NKRYETAR BASHKISE NJ NR 2 TIR
126 ADRIAN SOFTA KUJDESTAR NE NTS NR 2
127 KUJTIM SEFA SPECIALIST EDUKIMI D. BURGJEVE
128 FATMIR METALIAJ REZERVA SHTETIT
129 GENTJAN KADUNI REZERVA SHTETIT
130 DONALD SALA REZERVA SHTETIT
131 BESNIK LLESHI REZERVA SHTETIT
132 GENCI HYSI ISPEKTOR NE INUK KORCE
133 ANTON DUKAGJONI
134 GANI KRYEZIU
135 FJORALDA HYSI DREJTORIA ALUIZNIT SARANDE
Sektori i Programimit te Zhvillimit Rural
5. Anjeza Çeçja Sektori i Prodhimit Bimor dhe Blegtoral
6. Merita Petushi 7. Fatmira Allmuca 8. Ermira Pocari 9. Harun Zeqiri Drejtoria e Monitorimit dhe Analizes
Sektori i Analizes, Monitorimit dhe Vleresimit te Politikave
10. Edlira Linza 11. Festim Shytaj Sektori i Administrimit të Informacionit Bujqësor
12. Eneida Topulli 13. Qanie Fetahu 14. Zamir Beliu
Drejtoria e Politikave të Sigurisë Ushqimore
dhe Mbrojtjes së Konsumatorit
15. Gani Moka Sektori i Cilësisë, SigurisëUshqimoredheMbrojtjessëKonsumatorit
16. Mimoza Gjeta Sektori I Mbrojtjes se Bimeve
17. Kristaq Nica 18. Ismet Bici Drejtoria e MenaxhimittëUjrave
19. Esat Hasani Sektori i KullimitdheMbrojtjesngaPermbytja
20. Alfred Omuri Sektori i Menaxhimit të Ujit
21. Aleks Dulaj 22. Nuredin Sula 23. Idriz Xhamara Sektori i Administrimit te Tokes
24. Merita Deda Inspektorati(Sektori) Shteteror i Mbrojtjes se Tokes
25. Fetah Kazia Sektori i Kolaudimit
26. Migena Biba Sektori i ShendetitdheMireqenies se Kafsheve
27. Sotiraq Papa 28. Admir Aga Sektori i IdentifikimitdheRregjistrimittëKafshëve
29. Arben Kipi
30. Sulo Kotorri
31. Brisilda Sotira
Sektori i Keshillimit dhe Kooperimit Bujqesor
32. Violeta Bakalli 33. Sul Cakoni Sektori i TransferimittëTeknologjivedheInformacionitBujqësor
34. Rexhep Shahu 35. Çezar Agimi Sektori i MarketingutdheTregjeveBujqësore
36. Julinda Bare Sektori i AdministrimittëPronavePublike
37. Sonila Najdeni 38. MimozaShahini Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve Mbështetëse
39. Bislim Ahmetaj Sektori i SherbimeveJuridike
40. Ernal Aliko Sektori i BurimeveNjerëzoredheArkiv-Protokollit
41. Besnik Gazheli 42. Skender Lala Sektori i Teknologjisë së Informacionit
43. Alban Gjikondi 44. Arjan
Total 44

MINISTRIA E DREJTESISE
Nr EmerMbiemer Pozicioni Arsyeja e largimit
1 Arben Brace Drejtor i DPCD. Liruarngadetyra
2 Arben Cara Drejtor i InspektimitteProkurorise
Liruarngadetyra
3 Agim Bega Drejtor i inspektimitteGjyqsorit
Liruarngadetyra
4 Adriana Jorgji DrejtoresheEkonomike
5 Meri Papakostandini Drejtoreshe e kordinimit te CeshtjevetePronesise Liruarngadetyra
6 Pellumb Pacani Drejtor i Auditit Liruarngadetyra
7 VasilikaHysi PergjegjeseSektori D.K.C.P. Liruarngadetyra
8 Elta Bora PergjegjeseSektoritteteperndjekurve
Liruarngadetyra
9 Denada Kociaj SpecialisteSektori i hartimitteAkteve
Liruarngadetyra
10 SonildaSulke SpecialisteSektori i HartimitteAkteve
Liruarngadetyra
11 Erdi Kuka Specialist teOponenca Liruarngadetyra
12 ErindaKrasniqi SpecialisteteOponenca Liruarngadetyra
13 BrunildaKondi Specialistete D.M.J.J. Liruarngadetyra
14 IlirBashari Specialist teSektori i Perkthimeve
Liruarngadetyra
15 SabrieNezaj SpecialisteteSektori i Perkthimeve
Liruarngadetyra
16 ArtanMurrizi InspektorteD.I.Prokurorise Liruarngadetyra
17 ShpetimLika Inspektorte D.I. Prokurorise Liruarngadetyra
18 Natasha Laska SpecialisteteSektoriInspektimitteProfesionevete Lira Liruarngadetyra
19 BledarKabashi( Specialist teSektori i menaxhimitteprojekteve Liruarngadetyra
20 EriseldaPrishta SpecialisteteSektori i tePerndjekurve
Liruarngadetyra
21 Leonard Suci Specialist teSektori i tePerndjekurve
Liruarngadetyra
22 IsmetLala Specialist I.T. Liruarngadetyra
23 NaunPrifti Specialist I.T. Liruarngadetyra
24 Elda Adhami SpecialisteteDrejtoria e K.C.tepronesise
Liruarngadetyra
25 Aleksandra Tasi SpecialisteteDrejtoria e K.C. Tepronesise
Liruarngadetyra
26 Esmeralda Shahini SpecialisteteDrejtoria e K.C. Tepronesise Liruarngadetyra
27 Gerhard Isnaili Specialist teDrejtoria e K.C. TePronesise
Liruarngadetyra
28 BledarDevolli PergjefjesSektori i Sherbimevembeshtetese Liruarngadetyra
29 NazifDemirxhiu Specialist teSherbimetmbeshtetese
Liruarngadetyra
30 ISMAIL QESJA InspektorDrejtoria e Pergjithshme e CeshtjeveteDrejtesise Liruarngadetyra
31 FLORETA KËRTUSHA PërgjegjësSektoriDrejtoria e Përgjithshme ShërbimeveMbështetësedheIntegrimit
32 AGIM KASAJ Drejtor i TeknologjisësëInformacionit
33 ALMA KARINI InspektorDrejtoria e Auditit
Total 33

MINISTRIA E EKONOMISE,TREGTISE DHE ENERGJITIKES
NR EMER MBIEMER POZICIONI
1 Dardan Domi Drejtor i Pergjithshem
2 Shkelqim Kerluku Drejtor i Pergjithshem
3 Gent Minarolli Drejtor i Pergjithshem
4 Frrok Gjini Drejtor i Pergjithshem
5 Sadik Domi Drejtor Drejtorie
6 Armando Shini Drejtor Drejtorie
7 Denis Rroka Drejtor Drejtorie
8 Ramiz Balla Drejtor Drejtorie
9 Gentiana Ramadani Drejtor Drejtorie
10 Ermira Mustafaj Drejtor Drejtorie
11 Kozeta Bruka Drejtor Drejtorie
12 Pranvera Kastrati Drejtor Drejtorie
13 Anila Jani Drejtor Drejtorie
14 Xhuljeta Mediu Drejtor Drejtorie
15 Andi Cerma Pergjegjes Sektori
16 Anjeza Novosela Pergjegjes Sektori
17 Gresa Mertiri Pergjegjes Sektori
18 Xhilda Konci Specialiste
19 Ada Oseku Specialiste
20 Sonila Malko Specialiste
21 Gerta Kaziu Specialiste
22 Eriona Myzeqari Specialiste
23 Franka Ikonomi Specialiste
TOTAL 23

MINISTRIA E FINANCAVE
NR EMER MBIEMER POZICIONI
1 Luiza Jano
2 Shqipe Rumbullaku
3 Sonila Metohu
4 Liljana Konica
5 Leke Hajda
6 Lavdie Sula
7 Brikena Pojani
8 Erlin Kape
9 Arta Kolnika
10 Violeta Kuci
11 Urim Muja
12 Remzi Refugjati
13 Laureta Ahmeti
14 Ylli Stafa
15 Olvas Kristo
16 Sotiraq Veizi
17 Ilir Xhoxhi
18 Gentiana Shala
19 Liza Lleshi
20 Bajram Neli
21 Ramadan Kondi
22 Alma Linza
23 Dhurata Danjolli
24 Arben Zace
25 Hysen Muceku
26 Pjeter Ndreca
27 Robert Bodeci
28 Mina Shtembari
29 Lirim Troshani
30 Ylber Bezo
31 Roza Uldedaj
32 Enkelejda Kajo
33 Denis Rushaj
34 Flir Mosha
35 Ilir Mece
36 Rasim Metallari
37 Klaidi Tefiku
38 Alketa Broci
39 Marjeta Lacaj
40 Dorina Mulla
41 Gentian Hoxhalli
42 Marsida Karriqi
43 Meri Lisi
44 Klajdi Demko
45 Nexhmie Noka
46 Lindita Spaho
47 Besmira Petri
48 Rozana Haxhialushi
49 Teuta Murati
50 Jolanda Keputa
Total 50


Kuvendi i Shqiperise
NR EMER MBIEMER POZICIONI
1 Sidita Saraci Kuvendi
2 Elma Hilgega Kuvendi
3 Leke Negri Kuvendi
4 Jak Gjoni Kuvendi
5 Gentiana Tabaku Kuvendi
6 Malton Dibra Kuvendi
7 Alfred Saliu Kuvendi
8 Arben Grori Kuvendi
9 Bashkim Coku Kuvendi
10 Shpetim Kacaci Kuvendi
11 Fatmir Shkembi Kuvendi
12 Najada Selmani Kuvendi
13 Dorina Azo Kuvendi
14 Viktor Canosinaj Kuvendi
15 Shpetim Kelmendi Kuvendi
16 Altin Kraja Kuvendi
17 Teofik Kalleshi Kuvendi
18 Ornela Kici Kuvendi
19 Valbona Ukcama Kuvendi
20 Ilda Ziu Kuvendi
21 Migena Dibra Kuvendi
22 Etrit Teliti Kuvendi
23 Suela Musta Kuvendi
24 Krenar Velca Kuvendi
25 Reinald Meco Kuvendi
26 Flevio Mozali Kuvendi
27 Enis Hoxha Kuvendi
28 Zmijan Velia Kuvendi
29 Eni Pilku Kuvendi
30 Blerina Toslluku Kuvendi
31 Jon Ndoja Kuvendi
32 Erdit Malaj Kuvendi
33 Arta Sakja Kuvendi
34 Agim Parllaku Kuvendi
35 Kole Kamsi Kuvendi
36 Jetmir Karini Kuvendi
37 Albana Elmazi Kuvendi
38 Djana Troshani Kuvendi
39 Nivini Lekaj Kuvendi
40 Anton Dukagjini Kuvendi
41 Pjerin Kiri Kuvendi
42 Agim Caka Kuvendi
43 Erion Meta Kuvendi
44 Elena Misja Kuvendi
45 Arjeta Cefa Kuvendi
46 Amanda Karapici Kuvendi
47 Geldion Hysolli Kuvendi
48 Bledar Miloti Kuvendi
49 Ermal Tauzi Kuvendi
50 Almina Bujari Kuvendi
51 Kostana Furrxhi Kuvendi
52 Erald Elmasllari Kuvendi
53 Albana Kraja Kuvendi
54 Irena Cobani Kuvendi
55 Baki Shehu Kuvendi
56 Mariola Gjorga Kuvendi
57 Nexhmie Gjana Kuvendi
58 Mirgjina Lekaj Kuvendi
59 Elektra Haxhia Kuvendi
60 Rudi Shiroka Kuvendi
61 Zamira Musaraj Kuvendi
62 Elona Toto Kuvendi
63 Rezarta Shtylla Kuvendi
64 Najada Kromidha Kuvendi
Total 64

GRUPSEKSIONI NR.1
1 Demir Gjana Administrator I Shoqerise “KESH Secyrity” sha 11.2013
2 Agron Seseri ZV.Drejtor I “KESH “
14.10.2013
3 Bashkim Bekteshi
Konsull I Shqiperise Bari Itali 20.09.2013
Total 3
GRUPSEKSIONI NR.2
1 Elsa Meksi DrejtoreSherbimeveQeveritare
2 Bujar Brovina DrejtorQendraStudentore
QytetiStudentit
3 Isuf Çela PresionngaMinistri
Total 3

GRUPSEKSIONI NR.3
1 Flamur Çollaku ZV.Kryeregjistrues Diskriminim per efektepolitike 08.10.2013
Total 1

GRUPSEKSIONI NR.6
1 Myftar Kastrati Pa motivacion 04.10.2013
Total 1

GRUPSEKSIONI NR.7
1 Shpetim Zhuka DrejtorDrejtorie ne Sh.K.B 2 Neshat Ndreu Drejtor I QendresStudentore
Nr.2 tetrajtimittestudenteve 04.10.2013
3 Shkelqim Berisha Drejtor I Pergj I ModernizimitdheBurimeveMbrojtese 01.10.2013
4 Isa Tema DrejtorPersoneli Ne PostenShqipetare 07.10.2013
5 Arta Ozumi Kujdestare 08.10.2013
6 Denis Hoxha Pergjegjes I ambjenteve me qera 08.10.2013
7 Ali Cena Elektriçist 08.10.2013
8 Agron Jaho Kaldaist 08.10.2013
9 Nadire Qesja Sekretare e perfaqesise ne OKB 10.09.2013
10 Lulzim Kodra N/Drejtor I Pergjithshem I Burgjeve 14.10.2013
11 Perparim Peposhi Qendra e TrajnimitteStudenteve nr.2 21.10.2013
12 Sulbije Qerpja Sanitare ne QSUT “Nene Tereza” 21.10.2013
13 Everest Muço Specialist ne Ministrin e Brendshme 25.10.2013
14 Lul Mrizi Drejtor i Buxhetit te Tatimit .Dr Rajonale Tatimore Tirane 10.10.2013
15 Avni Hasa Drejtor Drejtorie Ne Inspektoriatin Qendror Teknik 22.10.2013
16 Jonuz Haklaj Shofer ne Ndermarrjen e Trajtimit te Studenteve Nr.2 27.10.2013
17 Arben Sefgjini Drejtor i Shkembimit te Proves
18 Thoma Petko N/Drejtor i Qendres Studentore 19 Skender Makishti Kryetar i Deges Teknike te Qendres Studentore
20 Shpetim Lika Inspektor ne Ministrine e Drejtesise 23.10.2013
21 Elton Lika Permbarues ne Drejtorine e Permbarimit Tirane 29.10.2013
22 Xhuma Kraja Zv/Kryetare te Qendra e Trajtimit te Studenteve Nr.2 10.10.2013
23 Arjana Matushi Specialiste ne Ministrine e Mjedisit ne Drejtorine e Biodiversitetit 15.09.2013
Total 23

GRUPSEKSIONI NR.9
1 Arben Ibroja Dr.Pergjithshem OST 30.09.2013
2 Jace Hysolli DrejtorDogane Durres 22 vjet pa shkeputje ne sisteminfinanciar 04.10.2013
3 Adrian Doko Drej.Qendres Tek.Bujq 10.10.2013
4 Petrit Harasani Drej.Agj.K.Duhanit 5 Ervin Selenica Oficer Rep.Gardes 6 Denis Dragoni Dr.Drejtorie Posta 7 Visela Kashari Sekretare Prefektura Tirane 14.10.2013
Total 7

GRUPSEKSIONI NR.10
1 Ilir Kondi Drejtor I Qendres se BotimeveZyrtare 07.10.2013
Total 1

GRUPSEKSIONI NR.11
1 Vathe Drejtoria Rajonale e Mirmbajtjevete Rrugeve
2 Xhbane Gjoni Specialiste e ShpetimMiniera
3 Vjollca Leci Juriste e ShpetimMiniera
4 Sokol Delia Drejtor I TrajtimitteStudenteve Nr.3 Total 4

VORE
1 Hysni Mara Drejtor i Sherbimeve Mbeshtetese ne ZQRPP 11.10.2013
2 Hajdar Kuci Drejtor i Drejtorise se Bujqesise Qarku Tirane 22.09.2013
Total 2


 PASKUQAN    
1 Faik Sula Shef Sherbimesh ne Ministrin e Brendshme
2 Aleksander Deda Punonjes ne Garde
Total 2


BERAT
1 Beniamin Durra ALUIZNI 2013
2 Fatos Gavelli ALUIZNI 2013
3 Kreshnik Kurti Drejtor I Posta ShaBerat 14.11.2013
4 Pirro Bica Drejtor I BujqesiseBerat 14.11.2013
5 Gentian Mieshova Drejtor I BorditKullimit 14.11.2013
Total 5

ELBASAN
1 Vito Bello DrejtorUjsjellsit Tetor 3013
2 Daniel Karanxha Drejtor I UzinesMjekesa Pa Motivacion Tetor 3013
3 Sashenka Shengjini Shefe e Kurikulles Dar Shkarkuar pas njekontrolli Tetor 3013
4 Seladin Shala Specialist I Burimeve Njerezore Dar Shkarkuar pas njekontrolli Tetor 3013
5 Gersi Qosja Specialist I Burimeve Njerezore Dar Shkarkuar pas njekontrolli Tetor 3013
Total 5

GRAMSH
1 Armir Xhangolli UzinaMekanikeCekin 22.02.2013-27.10.2013
2 Ramadan Bici Drejtor i zyres arsimore Gramsh 3 Gentian Tafa Drejtor i drejtorise se sherbimit paresor 4 Dritan Konica Regjistrues i ZVRPP Gramsh
5 Kastriot Zeraj Nenprefekt
6 Land Coniku Drejtor i CEZ
7 Evgjeni Bendo Drejtor i Bujqesise dhe Ushqimit 8 Pranvera Zaharia Drejtoresh e filialit te postes
9 Hasim Cekrezi Drejtor i zyres se punesimit
10 Rudin Dermydhi Drejtor i sherbimit spitalor Total 10

KORÇE
1 Koco Bello Drejtor I IEVP(Burgut) Pa motivacion 12.10.2013
2 Erjon Haruni Drejtor I SherbimitPyjor Pa motivacion 07.10.2013
3 Arjana Pupa Drejtoresh e PostesShqipetare Pa motivacion 15.10.2013
4 Ferdinand Kosti Rregjistrues ne zyrenvendore Pa motivacion 15.10.2013
5 Gjergji Grabocka Drejtor I DrejtoriaRajonale e TransportitRrugor Pa motivacion 15.10.2013
6 Arben Belba Drejtor I DrejtoriseArsimore 21.10.2013
7 Xhevdet Belishta Drejtor i Shendetit Publik 22.10.2013
8 Adrian Maho Drejtor i Drejtorise se Bujqesise 28.10.2013
9 Gezim Hoxhalli Drejtor INUK 28.10.2013
10 Ilir Bejdo Shef Seksioni kunder terorizmit DPQ 21.11.2013
11 Qamil Zhgaba Shef stacioni ne stacionin e policise kufitare Qaf Thane 20.11.2013
12 Gazmor Osmani Shef sektori ne DPQ
13 Marsel Sulce Drejtor i Sherbimit Social Shteteror 14 Asim Dishnica Drejtor i Inspektoratit Shtetror te Punes 15 Pellumb Beqiri Drejtor Rajonal i CEZ
16 Ylli Shahini Drejtor i Qendres se Transferimit te Teknologjive Bujqesore
Total 16

KUKES
1 Elez Maci Prefekt I Qarkut
15.10.2013
2 Arben Meshi Hryetar I Doganes 15.10.2013
Total 2

KUÇOVE
1 Kujtim Behari ZVRPP 09.10.2013
2 Brunilda Gjishti Alba-Posta 11.10.2013
3 Agim Mistrova Spitali 11.10.2013
4 Robert Toli Ndermarja e NxejerjesNaftes 14.10.2013
5 Eduart Ibrahimi UzinaMekanike e Naftes 14.10.2013
6 Vebi Luzi Drejtor i Zyres Vendore 05.11.2013
7 Fredi Qevani Drejtor i Sherbimit Pyjor 28.10.2013
8 Fadil Marra N/Prefekt 24.10.2013
Total 8
MALLAKASTER
1 Pellumb Isufaj Drejtor I Pyjores Shperdorimdetyre
PATOS
1 Miti Tapia DrejtorTeknikKompania “Albpetrol” 03.10.2013
2 Luan Mustafaj DrejtorKompania CEZ QarkuFier 01.09.2013
3 Tofik Toska DrejtorNjesiaPatosKompania CEZ 12.09.2013
4 Pellumb Hoxhaj Drejtor Qendre Kompania Albpetrol 21.10.2013
5 Xhevit Sulaj Drejtor Qendre Kompania Albpetrol 21.10.2013
6 Naim Nazeraj Drejtor Sherbimi Gjeologjik Shqipetar Fier 17.10.2013
7 Shezair Sinanaj Shef burimeve Njerezore Kompania Albpetrol 21.10.2013
8 Gezim Mehmeti Shef Sek.Qend.Elektrike Kompania Albpetrol 21.10.2013
9 Besnik Benca Shef Sek.Qend.Elektrike Kompania Albpetrol 21.10.2013
10 Ylli Saliaj Drejtor i Shitjes Kompania Albpetrol 21.10.2013
11 Telit Zyka Shef Sek.Qend.Elektrike Kompania Albpetrol 21.10.2013
12 Fitim Hazizaj Shef Sek.Qend.Elektrike
Kompania Albpetrol 21.10.2013
Total 12

SARANDE
1 Lina Vaso Kryetare e DoganesSarande 2 Albert Jorgji Drejtori I TransportitRrugorSarande Total 2

TEPELENE
1 Bujar Kapllani DrejtorPyjoresTepelene 30.10.2013
2 Hamzo Qorri Posta Tepelene
3 Arben Culli Kryetar dogane Carshove
4 Veip Çela Pergjegjes i Sigurimeve Shoqerore Tepelene 5 Vladimir Bakiaj Drejtor i Burgut Bence Tepelene 6 Astrit Zeneli Drejtor i Shendetit Publik Tepelene 7 Ditar Hodaj Drejtor i Spitalit Tepelene 8 Arjan Zeqaj Drejtori i Zyres se Punes Tepelene Total 8

VLORE
1 Eduart Veçani Prefekti Vlore Total 1

POGRADEC
1 IRJAT HYKA KRYETAR DOGANE PA ARSYE 11.10.2013
2 ALEKSANDER KYCYKU DREJTOR UJESLLESIT PA ARSYE 01.10.2013
3 ROBERT GUSHO DREJTOR I SHERBIMIT SPITALOR ZEVENDESUAR NGA NEN KRYETARI LSI 21.10.2013
4 ANI HOXHOLLI SHEF I SEKTORIT TE BURIMEVE NJEREZORE   19.10.2013
Total 4 + 20
20 PUNONJES TE TJERE TE LARGUAR
PA TE DHENA PERSONALE

DEVOLL
1 LUAN NUSHI NDERMARJA PYJORE PA ARSYE 16.09.2013
2 ALKET TOMORI DOGANE KAPSHTICE   06.10.2013
3 SABRI TURABI PERGJEGJES DREJTORIA E BUJQESISE DEVOLL
4 BERTI HOXHA DREJTOR I SPITALIT DEVOLL
5 BARDHI KASO DR HIPOTEKE 6 EDUART SHAHOLLI DR SHENDETIT PUBLIK 7 ELEDI BYLYKU INSPEKTOR DR PYJEVE 8 SAJMIR HOXHA INSPEKTOR DR PYJEVE 9 ENVER PLESHTI INSPEKTOR DR PYJEVE 10 ALKET TOMORI KRYETAR DOGANE KAPSHTICE 11 ELVIS HAJDERLLI PERGJEGJES TURNI DOGANA KAPSHTICE 12 YLLI TAHO DOGANIER KAPSHTICE 13 GENC DULI DOGANIER KAPSHTICE 14 AVDIJE SOXHA PUNONJES DOGANA KAPSHTICE 15 KLEVIS MILO DOGANIER KAPSHTICE 16 ARBEN KAMBO DOGANIER KAPSHTICE(DOREHEQUR) TOTAL 16

FIER
1 FERDINAND MURATI DREJTOR ALBPETROL 2 NAIM NAZERAJ DREJTOR I HIDROKARBUREVE Ulje ne detyre  
3 BUJAR CJAPI DREJTOR I BURIMEVE NJEREZORE ALBPETROL    
4 ARJAN BOZHAJ DEJTORI POLICISE QARKU FIER    
5 RAMADAN KRASNIQI DREJTOR I BORDIT TE KULLIMIT FIER    
6 LUAN BACI DREJTOR I SHFRYTEZIMIT TE AUTOMJETEVE FIER    
7 MIRANDA BULLATI DREJTORESHE E ARSIMIT FIER    
8 ARTUR MAHMUTAJ DREJTOR I PROKURIMEVE ALBPETROL    
9 HAJRI KERRAJ DREJTOR I DREJTORISE GJEOLOGJIKE ALBPETROL    
10 ALEKSANDER ZENELI DREJTOR I MARVESHJES HIDROKARBUREVE ALBPETROL    
11 ELTON TOSKA DREJTOR I QENDRES SE TRANSPORTIT ALBPETROL    
12 DILAVER KAMBERAJ DREJTOR I ZRPP FIER     Total 12

GJIROKASTER
1 PAQESOR ALIKO DREJTOR D.R.RR   10.10.2013
2 SHEMSHO LAMAJ DREJTOR D.BUJQESISE   11.10.2013
3 MIMOZA COMO PREFEKTE QARKUT   10.10.2013
4 ARTIM BIRACI DREJTOR /BORDI I KULLIMIT 20.10.2013
5 NOVRUZ SHEHU DREJTOR/NDERMARJA TRAJTIMI I STUDENTIT 20.10.2013
6 AGUSTIN SHEHU SPECIALIST/HIDROKARBURET 20.10.2013
7 ARJAN PANO DREJTOR/DR ARSIMORE RAJONALE 18.10.2013
TOTAL 7

 BULQIZE
1 Natasha Gjoka Drejtoreshë e QendrësKulturore   26.07.2013
2 Astrit Zogu Drejtor I NdërmarrjessëShërbimevePublike   3 Artan Lami Përgjegjës I SektorittëFinancës   Korrik 2013
4 Arjan Tollja NënkryetardheKryetarnëdetyrë I BashkisëBulqizë    
5 Hamit Dervishi Nënkryetar I BashkisëBulqizë   6 Jona Jashari Përgjegjëse e SektorittëPersonelitdheInformimitPublik    
7 Myslym Keta InspektorNdërtimorUrbanistik   8 Idajet Gjoka Administrator nëSektorin e NdihmësEkonomike   19.07.2013
9 Alma Zuna Sekretare e KryetarittëBashkisë    10 Saimir Tuci Inspektor I Taksave nëSektorin e TatitimittëTaksave    
11 Aqif Osmani InspektorKontabëlnëSektorin e Financës    
12 Vasip Lami InspektorUrbanistikenëSektorin e Urbanistikës    
13 Bajram Keta Inspektor I ShërbimevenëSektorin e Urbanistikës    
14 Agim Alliu Përgjrgjës I FinancëssëNdërmarrjessëShërbimevePublike   Korrik 2013
15 Nexhmie Lala EdukatorenëÇerdhen nr.1     Total 15
     
DIBER    
1 Ilir Hysa DrejtornëDrejtorinë e PyjevetëRrethitDibër    
2 Rasim Bonguri Përgjegjës I PolicisëPyjore    
3 Ramadan Hasi InspektornëInspektoratin e Punës    
4 Jonus Hoxha Drejtor I Bujqësise   18.10.2013

5 Premtim Kryemadhi Drejtor I SpitalitRajonal   21.10.2013
6 Luan Haka Drejtor I ISKSH 20.10.2013
7 Genci Sharku Perfeki Tetor 2013
8 Ali Tota Drejtor I DoganeBllate Tetor 2013
9 Mensur Kica Drejtor i KSHA Diber 25.10.2013
10 Gezim Kaba Dr.DAR Diber 21.10.2013
11 Gentian Sadiku SHKB Diber 23.10.2013
12 Burhan Shehi Drejtor AKU-s Diber 30.10.2013
13 Zihni Methasani Drejtor i Sigurimeve Shoqerore Diber 04.11.2013
14 Gjezari Hoxha Shef i Rendit Diber 04.11.2013
15 Isa Istrefi Inspektor i Rendit Qarku Diber 04.11.2013
16 Vlash Kacuni Kr.Krimit Ekonomik 04.11.2013
17 Saimir Shehu P/Policise Rrugore Diber 04.11.2013
18 Ibrahim Pagria P/Personelit Dr.Policise Diber 04.11.2013
19 Arif Pergjegji Shef Komisariati Bulqize 04.11.2013
20 Shukri Shehu Dr.Sherbimit Social Diber 04.11.2013
21 Manushaqe Spahiu Inspektore prane Inst.Prefektit Diber 05.11.2013
22 Hajri Begu Sekretar i Pergjithshem i Inst Prefektit Diber 06.11.2013
23 Isuf Curri Pergjegjes i ARM Diber 07.11.2013
24 Pajtim Allamani Drejtor i DSHP Diber 07.11.2013
25 Dali Cani Inspektor ne Inst.Prefektit Diber 06.11.2013
26 Haxhi Abazi P/Sektorit Bujqesise prane DBU-s Diber 08.11.2013
Total 26

      LEZHE    
1 Arben Hajdarmataj Drejtor I PolicisësëQarkut 2 Ragip Hoxha Zv. Drejtor I PolicisësëQarkut   3 Pal Dajçi Prefekti    
4 Gjergj Toma Drejtor i Bujqesise
5 Luigj Frangaj Drejtor i Bordit te Kullimit 6 Ndue Vathi Drejtor i Zyres se Regjistrimit 7 Martin Dedaj Shef Personeli ne Komisariatin e Policise
8 Adjona Martini Inxhiniere ALUIZNI 9 Gjergj Gjoka Ing ALUIZNI
10 Besmir Rroku J urist ALUIZNI 11 Gjergj Pjetri Teknik ALUIZNI 12 Ismail Keci Teknik ALUIZNI 13 Kol Shkrepi Teknik ALUIZNI 14 Ndrec Pica Teknik ALUIZNI
15 Roza Deda Teknik ALUIZNI
16 Boronica Margjeka Teknik ALUIZNI 17 Martin Dedgjoni Teknik ALUIZNI 18 Tereze Gjergji Teknik ALUIZNI 19 Edmond Ndreu Drejtor i Agjensise Rajonale te Mjedisit
20 Besnik Lleshi Drejtor i Nd.Pyjore 21 Zef Gjoka Drejtor i Portit Shengjin 22 Gezime Hasani Drejtoresh e ISSH-se 23 Petrit Marku Drejtor i Filialit te Postes 24 Kastriot Kodheli Drejtor i DAR 25 Nikoll Ndreca Drejtor i Zyres se Punes Total 25

LUSHNJE    
1 Saimir Korreshi Drejtor I
ZyrëssëRegjistrimittëpasurivetëPaluajtshme   10.10.2013
2 Mina Prifti Drejtor Drejtoria Rajonale e Bujqesise Fier 18.10.2013
3 Shkelqim Krasniqi Drejtor i Insitutit Ekz.Vend.Vep.Penale 22.10.2013
4 Juljan Mebelli Pergjegjes i Agjensise se Sig.Shoqerore 22.10.2013
5 Ardit Kerçuku Cez Shperndarje-Lushnje Drejtor 06.11.2013
6 Ardita Gjyla Bordi i Kullimit-Lushnje Drejtor 06.11.2013
7 Blerim Korreshi Filjali i Postes-Lushnje Drejtor 06.11.2013
8 Fatjon Latifi Zv/Drejtor i Zyres se Rregj Pasurive te Paluajtshme 28.10.2013
9 Ervis Çela Pergjegjes i Arkives 28.10.2013
10 Albert Zemblaku Hartograf 28.10.2013
11 Indrit Bejte Pergj. i Sekt Juridik 06.11.2013
12 Shpetim Gjoni Dr i Shendetit Publik 12.11.2013
13 Pandeli Boçi Drejtor i Institutit T.T Bujqesise 13.11.2013
14 Bashkim Kadiu Drejtoria e Bujqesise 19.11.2013
15 Eduart Tashi Drejtoria Rajonale Fier -OST 21.11.2013
16 Ndricim Bilani AZHBR-Ministria e Bujqesise Specialist 12.11.2013
17 Agim Buzi Zyra e Gjendjes Civile-Grabian Specialist 15.11.2013
18 Irma Idrizi Drejtoresh e Zyres Arsimore 26.11.2013
19 Adrian Shurdhaqi Drejtor i Zyres Rajonale te Punsimit 16.11.2013
20 Darien Xhindoli Drejtor i Agjensise se Legalizimeve te Ndertimit 16.10.2013
21 Ervis Balla Drejtor i Drejtorise se Sherbimit Pyjor 20.11.2013
22 Irma Idrizi Drejtoresh e Zyres Arsimore 26.11.2013
23 Eduart Sharka Drejtor i Deges se Thesarit –Lushnje 01.12.2013
24 Bajram Kokla Hartograf Zyra e Rregj.Pasurive te Paluajteshme 25.11.2013
Total 24

MAT    
1 Xhavit Mata Specialist Remontiernë OST Burrel   Shtator 2013
Total 1

PERMET    
1 Mihallaq Capullari Drejtor I ShëbimitPyjorPërmet Uljenëdetyrë 01.10.2013
2 Thodhoraq Vangjeli Drejtor I UjësjellësitPërmet Zhvendosur 15.09.2013
Total 2

SHKODER
Shkarkuar në datën 10.10.2013 me urdhër të Drejtorit të Përgjithshëm të ALUIZNI-t, Artan Lame
ALUIZNI, Drejtoria Rajonale Shkodër
1 Aida Shabani Specialiste  
2 Petrit Dani Specialist  
3 Arsida Muça Specialiste  
4 Rozita Gjeluci Specialiste  
5 Silvana Metalla Specialiste  
6 Ermir Kruja Specialist  
7 Gjergj Brahimaj Ndihmës Specialist  
8 Anja Bardeli NdihmësSpecialiste  
9 Elisa Laqja Specialiste  
10 Dorotea Dingu Ndihmës Specialiste  
11 Avdi Ismailaj Specialist  
12 Spartak Haxhija Specialist  
13 Besnik Sokoli Ndihmës Specialiste  
14 Blerim Kruja Specialist  
15 Gjin Boshi Ndihmës Specialiste  
16 Gert Lika Specialist  
17 Atrida Gjyrezi Drejtoresh
18 Nirvana Kastrati Shefe sektorit te Zhvillimit Financiar 19 Elzet Prifti Financier
20 Gazmend Dibra Jurist
21 Injac Luani Specialit i Burimeve Njerezore
22 Astrit Ahmetaga Drejtor Shkolle
23 Agron Kastrati Drejtor Shkolle
24 Ariola Drishti Drejtoresh Kopshti
25 Danila Daca Drejtoresh Kopshti
26 Nineta Kuqi Drejtoresh Kopshti
27 Saimir Kazazi Prefekture
28 Blerta Rrjolli Prefekture
29 Rina Xhuxha Prefekture
30 Rroksan Sheldia Prefekture
31 Basnik Tahiri Prefekture
32 Skender Bajraktari Prefekture
33 Ilir Kopliku Prefekture
34 Vincensa Daberdaku Prefekture
35 Bardh Sheqi Sekretar i Pergjithshem Prefekture 36 Irena Shestani Drejtoresh e Shendetit Publik 37 Lorenc Dema Drejtori i Zyres Rajonale te Punesimit 38 Ndoc Ashta Drejtori i Inspektoriatit te Punes
39 Alketa Drejtoresh e Sherbimit Social
40 Teli Drejtori i Formimit Profesional
41 Sabri Bushati Drejtor i Sigurimeve Shoqerore
Total 41

SKRAPAR    
1 Nderim Qato DrejtorPyjor
2 Robert Poci Drejtor I UzinesMekanikePolican 3 Hajredin Bakiasi Nen Prefekti
4 Miranda Bakiasi Inspektore e Keshillit te Qarkut Berat 22.09.2013
5 Belul Ameti Drejtor i DSHP-se 07.11.2013
6 Sabri Alimadhi Agjensia e Sigurimeve Shoqerore Skrapar 07.11.2013
7 Shkelqim Cela Drejtoria e Bujqesise 25.11. 2013
8 Marjeta Jaho Drejtoresh e Zyres se Punes 25.11.2013
9 Estref Shabani ZRPP Hipoteka 02.12.2013
10 Behar Musabelli Zyra e Cez Shperndarje 02.12.2013
11 Sokol Bregu Zyra e Kesh 02.12.2013
12 Neim Gogo Dr e Thesarit 30.11.2013
13 Nazmi Lila Uzine  Mekanike  Polican   20.11.2013
14 Mentor Spahiu Dr  i  Konviktit  te Jetimeve  te  Azilit  Polican   27.11.2013  
60 Polican Kombinati Mekanike Total 14+60

PUKE    
1 Musa Velaj Drejtor I SherbimitSpitalor 2 Nikoll Mbrozi Mjek
3 Haxhi Lluka Mesues
4 Mirash Mardodaj N/Prefekt i rrethit Puke
5 Arta Ahmet Drejtoresh e Sig.Shoqerore Puke 14.11.2013
Total 5

KURBIN    
1 Gjergj Oroshi N/Prefekt 16.10.2013
2 Artan Bushi Pergjegjes I ZyresVendoretePasurivetePaluajtshme 18.10.2013
3 Arben Bruka Drejtor i Shendetit Publik Kurbin 15.11.2013
4 Genc Disi Drejtor i Spitalit Laç 15.11.2013
5 Gjevalin Laska Pergjegjes i Mandat Postes Kurbin 15.11.2013
6 Mark Bisi Pergjegjes i Zyres te Punesimit Kurbin 15.11.2013
7 Petrit Preka Drejtor i Sherbimit Pyjor Kurbin 15.11.2013
8 Dede Kerraj Drejtor i Pompave te Ujesjellsit te Fush-Kuqes 15.11.2013
9 Bardhok Gjini Drejtor i K.SH.A-se Kurbin 15.11.2013
10 Leke Gjini Punonjes prane K.Sh.A-se Kurbin 15.11.2013
11 Leke Gega Punonjes prane K.Sh.A-se Kurbin 15.11.2013
Total 11

 KRUJE
1 Beram Beqo DrejtornëburgunZahariKrujë
21.10.2013
2 Sabri Karaj Kryerregjistruespranë Z.R.P.P Krujë 21.10.2013
3 Kastriot Rada DrejtornëZyrën e ShërbimitPyjorKrujë. 21.10.2013
Totali 3


HAS KRUME
1 Elez Maci Prefekti i Qarkut Kukes 04.10.2013
2 Zenel Sheta Drejtor i Ndermarrjes Pyjore 25.10.2013
3 Ismet Jaku N/Prefekt i Rrethit Has 04.11.2013
4 Shkelzen Peka Prefekti i Qarkut Kukes 10.11.2013
5 Gezim Ngjeçi Zv/Drejtor i Policise 10.11.2013
6 Shpend Jaku Shef Sektori Dr.Policise Kukes 15.11.2013
7 Ndricim Koka Shef i Komisariatit Has 20.11.2013
8 Klodian Maçi Pergjegjes i Thesarit Has 25.11.2013
9 Edmond Morina Pergj zyre sig ,shoqerore Has 26.11.2013
10 Pajtim Thaqi Ins zyre shoqerore Has 26.11.2013
11 Ismet Peka Specialist ne Drejtorine e Sherbimit Pyjor 28.11.2013
12 Nezir Lushi Pergjegjes i Pikes Kalimit Qaf-Push 30.11.2013
13 Shpetim Maçi Shef i krimeve komisariati Has 02/12/2013
14 Fatmir Mici Drejtori i filialit te postes Has 02/12/2013
Totali 14

KAVAJE
1 Afrim Sterniqi Ing.Ndertimi ALUIZNI 2 Alban Methasani Ing.Ndertimi ALUIZNI 3 Altin Jaupaj Ing.Gjeodet ALUIZNI
4 Andi Masha Ing.Ndertimi ALUIZNI
5 Bekim Shala Ing.Arkitekture ALUIZNI
6 Dorian Cako Ing.Teolog ALUIZNI
7 Dritan Tocilla Ing.Arkitekture ALUIZNI
8 Ermal Caca Ing.Hidroteknik ALUIZNI
9 Indrit Gjuzi Teknik i Mesem ALUIZNI
10 Livia Nallbani Ekonomiste ALUIZNI
11 Marjus Kola Jurist ALUIZNI
12 Serie Cera Teknik i Mesem ALUIZNI
13 Shkelqim Dedja Drejtor i Elektrikut Kavaje
14 Engjell Murrizi Drejtor i ALUIZNI Kavaje
Total 14

TROPOJE
1 Rifat Dushaj Drejtor i Sherbimit Pyjor 2 Sabahet Neza Drejtoresh e Zyres se Punes
3 Xhemal Qeleposhi Drejtorin e sherbimit Pyjor 4 Nuredin Ahmetaj N/Prefekt Kukes
5 Hajredin Hoxha Drejtorin e sherbimit Pyjor
6 Agron Memia Drejtorin e sherbimit Pyjor
7 Petrit Drejtorin e sherbimit Pyjor
8 Man Dusha Drejtorin e sherbimit Pyjor
9 Luigj Paplekaj Drejtorin e sherbimit Pyjor 10 Kujtim Hoxha Drejtorin e sherbimit Pyjor
11 Agim Hasanpapaj Drejtorin e sherbimit Pyjor 12 Ilir Hoxha Drejtorin e sherbimit Pyjor
13 Ramiz Bardhi Drejtorin e sherbimit Pyjor
14 Agim Hoxha Drejtorin e sherbimit Pyjor
15 Bardhyl Hoxha Drejtor i Postes Shqipetare Tropoje 16 Mirjeta Gjongecaj Drejtore e Sigurimeve Shoqerore Dega Tropoje
17 Naim Nezaj Drejtor i Drejtorise se Shendetit Publik Tropoje
18 Xhevdet Hoxha Regjistrues i Zyres se Rregjistrimit te Palujtshme
19 Drita Neza Degen e Thesarit
20 Ram Muja Drejtori i Doganes “Qaf Morine” 03.12.2013
21 Adem Shiqerukaj Pergjegjes sektori ODT-FIEREZ Total 21

DURRES
1 Doklead Ademi Drejtor i Pergjithshem Ujesjelles- Kanalizime sh.a   10.10.2013
2 Nikolin Radovani Drejtor Ekonomik Ujesjelles- Kanalizime sh.a    16.10.2013
3 Fisnik Bllaca Shofer i Drejtorit Ujesjelles- Kanalizime sh.a   08.10.2013
4 Sead Llukaj JuristDega e ALUIZNIT Durres     24.10.2013
5 Fisnik Kazazi OperatorDega e ALUIZNIT Durres    08.11.2013
6 Aferdita Koçi SpecialistDega e ALUIZNIT Durres   30.09.2013
7 Albrend Qetka SpecialistDega e ALUIZNIT Durres     30.09.2013
8 Arber Haxhiaj SpecialistDega e ALUIZNIT Durres    30.09.2013
9 Arla Shehu SpecialistDega e ALUIZNIT Durres    30.09.2013
10 Aurora Pajaj SpecialistDega e ALUIZNIT Durres   30.09.2013 
11 Edlira Gjolaj SpecialistDega e ALUIZNIT Durres   30.09.2013 
12 Edlira Gjuzi SpecialistDega e ALUIZNIT Durres   30.09.2013 
13 Edmond Macaj Ndihmes SpecialistDega e ALUIZNIT   30.09.2013 
14 Eduard Kaja SpecialistDega e ALUIZNIT Durres 30.09.2013 
15 Eljan Kasa Specialist Dega e ALUIZNIT Durres 30.09.2013 
16 Erjola Islamaj SpecialistDega e ALUIZNIT Durres 30.09.2013 
17 Fatbardha Yzeiraj SpecialistDega e ALUIZNIT Durres   30.09.2013 
18 Fran Cili SpecialistDega e ALUIZNIT Durres   30.09.2013 
19 Haxhi Haskaj SpecialistDega e ALUIZNIT Durres 30.09.2013 
20 Hysen Hasani Ndihmes SpecialistDega e ALUIZNIT Durres 30.09.2013 
21 Iv Beqiari SpecialistDega e ALUIZNIT Durres 30.09.2013 
22 Klaidi Koseni SpecialistDega e ALUIZNIT Durres 30.09.2013 
23 Kreshnik Laçi SpecialistDega e ALUIZNIT Durres 30.09.2013 
24 Kujtim Luca Ndihmes SpecialistDega e ALUIZNIT Durres 30.09.2013 
25 Lico Beqiraj SpecialistDega e ALUIZNIT Durres 30.09.2013 
26 Luan Sulejmani SpecialistDega e ALUIZNIT Durres 30.09.2013 
27 Malvina Lamçe SpecialistDega e ALUIZNIT Durres 30.09.2013 
28 Mario Kertusha SpecialistDega e ALUIZNIT Durres 30.09.2013 
29 Merita Truma SpecialistDega e ALUIZNIT Durres 30.09.2013 
30 Mirela Sula SpecialistDega e ALUIZNIT Durres 30.09.2013 
31 Ndriçim Xhakaj SpecialistDega e ALUIZNIT Durres 30.09.2013 
32 Olgers Manaj SpecialistDega e ALUIZNIT Durres 30.09.2013 
33 Petrit Ismailati SpecialistDega e ALUIZNIT Durres 30.09.2013 
34 Plarent Skufi SpecialistDega e ALUIZNIT Durres 30.09.2013 
35 Perparim Konjozi SpecialistDega e ALUIZNIT Durres 30.09.2013 
36 Renaldo Pasterma SpecialistDega e ALUIZNIT Durres 30.09.2013 
37 Renata Kardhashi SpecialistDega e ALUIZNIT Durres 30.09.2013 
38 Renis Sinamati SpecialistDega e ALUIZNIT Durres 30.09.2013 
39 Rifat Doda Ndihmes SpecialistDega e ALUIZNIT Durres 30.09.2013 
40 Romina Hasho SpecialistDega e ALUIZNIT Durres 30.09.2013 
41 Sejdi Dauti Specialist Dega e ALUIZNIT Durres 30.09.2013 
42 Teuta Sulaj SpecialistDega e ALUIZNIT Durres 30.09.2013 
43 Zamir Zamir SpecialistDega e ALUIZNIT Durres 30.09.2013 
44 Zamira Jaho SpecialistDega e ALUIZNIT Durres 30.09.2013 
45 Rajmonda Faja SpecialistDega e ALUIZNIT Durres 30.09.2013 
Total 45

MIRDITE
\1 Gjon Pjetri Nenprefekti i Mirdites 20.10.2013
2 Zef Perduka Drejtor i Spitalit Rreshen 20.10.2013
3 Bardhok Gjoni Drejtor i Sherbimit Te Automjeteve Lac 20.10.2013
Total 3

KOLONJE
1 Dhimiter Pina Drejtor I SherbimitPyjor 07.10.2013
2 Vladimir Perdhiku N/Prefekt 16.10.2013
3 E’them Lumani 06.11.2013
Total 3

FUSHE-KRUJE
1 Sabri Karaj Regjistrues I ZyresteRegjistrimittePasurivete pa Luajtëshme
2 Arben Muho NëNdërmarrjenRrugaUra
3 Ardian Doko Drejtori QTTDB
4 Xhemal Tahiraj Specialiste ne QTTDB
5 Aleksander Doda Specialiste ne QTTDB
Total 5

LIBRAZHD
1 Luan Hasa N/Prefekt 31.10.2013
2 Kasem Polisi Specialist Bujqesie Librazhd 31.10.2013
3 Medi Leka Pergjegjes i Agjensise Sig.Shoq Librazhd 04.11.2013
4 Vaid Hasa Pergjegjes i Zyres Postare Librazhd 31.10.2013
Total 4

PEQIN
1 Artan Tabaku Drejtor i Paraburgimit Elbasan 17.10.2013
2 Sajmir Salla Drejtor i Burgut Peqin 17.10.2013
3 Mustafa Pashaj Mjek i larte i specializuar
4 Naim Gjevori Jurist
5 Emin Cani Jurist
6 Florion Gripshi
7 Dashnor Kruja Jurist
8 Haziz Hoxha Agronom
Total 8

SHIJAK
1 Redi Saraci Drejtor ISKSH Durres
2 Gazmend Domi Zv.Drejtor i Pergjithshem ALUIZNI Titane
3 Rrezart Tusha Drejtor i Burgut Rrogozhine
4 Ed Doraci Kapiten i Kapitenarise Portit Durres
Total 4
Totali i të larguarve është 1189

Printo Dėrgo me e-mail
 
 

Ndalohet rreptësisht prodhimi i faqes ose një pjese të saj pa kërkuar një leje të shkruar.
Copyright 2012 GAZETA SHQIPTARE
Përdorimi i lajmeve mund të bëhet duke përmendur burimin, nëse jo, kjo është një shkelje e të drejtave.