| Nr. 5293 Viti XVIII
ONLINE
aa|| Kerko:a   
|| Faqet e Gazetës
   EDITORIAL
   Faqe 2-3
   Faqe 4-5
   Faqe 6-7
   Faqe 8-9
   Faqe 10-11
   Faqe 12-13
   Faqe 14-15
   Faqe 16-17
   Faqe 18-19
   Faqe 20-21
   Faqe 22-23
   Faqe 24-25
   Faqe 26-27
   Faqe 28-29
   Faqe 30-31
   MILOSAO
   BLUETOOTH

|| Bluetooth në PDF
Ju mund te perdorni te dhenat e meposhtme per te kontaktuar me redaksine e "Gazeta Shqiptare" :

Adresa:
Ish-Drejtoria e Uzines se AutoTraktoreve - Tirane, SHQIPERI

Telefon / Fax :
Tel:.................+355 (4) 359104
Fax:................+355 (4) 359116
Marketing:.....+355 (0) 68 20 74415

Web / E-Mail :
Website:            http://www.balkanweb.com
Redaksia:          redaksia@gazetashqiptare.com
Marketing:        marketing@gazetashqiptare.com
                           marketing@balkanweb.com

 

Ju faleminderit qe na vizituat dhe jeni te lutur te na kontaktoni per cdo sugjerim / verejtje qe mund te kini.

 

 

 

Ndalohet rreptësisht prodhimi i faqes ose një pjese të saj pa kërkuar një leje të shkruar.
Copyright 2011 GAZETA SHQIPTARE
Përdorimi i lajmeve mund të bëhet duke përmendur burimin, nëse jo, kjo është një shkelje e të drejtave.