Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

100 vjet së bashku, shihni setin e mrekullueshëm të dy motrave binjake

Një shekull jetë së bashku meritonte një festë madhështore. Kështu, dy motrat binjake Maria Pignaton Pontin dhe Paulina Pignaton Pandolfi kanë realizuar një set fotosh nga fotografja e njohur braziliane, Camila Lima.
Motrat, të cilat më 24 maj mbushin plot 100 vjeç kanë realizuar disa foto mjaft të këndshme duke qeshur dhe plot ngjyra.
(er.cu/BalkanWeb)


KOMENTO

*E-mail nuk do te publikohet.
Komenti juaj do publikohet brënda 3 orëve , nëse përdorni fjalor ofendues , komenti nuk do të publikohet nga moderatori .