Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |
Lajme
Grupet
Rezultatet
Kalendari
RUSI 2018
5 - 2

Belgjikë - Tunizi

RUSI 2018
17:00

Republika e Kores - Meksikë

RUSI 2018
20:00

Gjermani - Suedi


Alessia Marcuzzi, sexy dark lady

Alessia Marcuzzi është shfaqur seksi dhe provokuese në set-in e fundit fotografik.

Me një palë çizme të gjatë mbi gju, një body të zi dhe një xhaketë lekure, prezantuesja italiane tregon format e saj trupore.
(da.xha/BalkanWeb)