Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |
FLASH

Artitektura, ndërtesat më të cuditshme të Europës

BIBLIOTECA KOMBETARE – MINSK – BJELLORUSI
KRZYWY DOMEK - SOPOT – POLONIA SHTEPIA E DEHUR
SHTEPIA QE KERCEN PRAGE - REPUBLIKA CEKE
WALDSPIRALE – DARMSTADT – GJERMANI
SHTEPIA E ARTIT - GRAZ - AUSTRI
PYLLI VERTIKAL - MILANO
MUSÉE DES CONFLUENCES - LIONE – FRANCIA
ADAN MARTIN MUSIC HALL - TENERIFE - SPAGNA
Shtepia BATLLÓ - BARCELLONE - Spanjë
GUGGENHEIM MUSEUM, BILBAO, SPAGNA

Do të banonit në një ndërtesë që duket sikur ka marrë një grusht nga një mostër gjigande?

Do të shkoje të lexoje në një bibliotekë në formë të çuditshme? Disa kanë emra të tillë si ‘Shtëpia që kërcen’ apo ‘Shtëpia e dehur’.

Janë këto disa nga veprat arkitektonike më të çuditshme të Europës, të gjitha për tu vizituar dhe për tu zbuluar.
(da.xha/BalkanWeb)