Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Britanikët njerëzit më të stresuar në botë, problem papunësia

auto_4063125600000578-4877296-image-a-41_15052350269481505341491

Njerëzit në Britani të Madhe janë ndër më të stresuar në botën e zhvilluar ndërsa ballafaqohen me probleme të tilla si pakënaqësia e punës, sipas renditjes së re ndërkombëtare. Përqindjet më të mëdha të burrave dhe grave raportojnë vuajtje nga gjendja e dobësuar krahasuar me shumë vende të tjera.

Britania e Madhe renditet e shtata e përbashkët nga 25 vende për të rriturit që raportojnë se kanë depresion, më shumë se dyfishi i normave në vendet, përfshirë Poloninë, Italinë, Greqinë dhe Republikën Sllovake./Botasot
(BalkanWeb)


Komente ( 7 )

KOMENTO

*E-mail nuk do te publikohet.
Komenti juaj do publikohet brënda 3 orëve , nëse përdorni fjalor ofendues , komenti nuk do të publikohet nga moderatori .


Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.