Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |
Lajme
Grupet
Rezultatet
Kalendari
RUSI 2018
14:00

Brazil - Kosta Rika

RUSI 2018
17:00

Nigeri - Island

RUSI 2018
20:00

Serbi - Zvicër


“Çfarë tregon piktura e Edi Ramës kur ishte vetëm 5 vjeç”, flet psikologia (VIDEO)

Rama për FETO-n: Jemi të përkushtuar të mos cenohet arsimi në Shqipëri

Në studion e emisionit “Fol me psikologen” të autores Ervisa Lula, psikologia Lorela Garuli ka interpretuar vizatime të ndryshme fëmijësh. Ajo është ndalur tek koncepti i familjes se si fëmijët shohin veten dhe prindërit.

Momenti kulminant ka qene interpretimi i vizatimit të kryeministrit Edi Rama kur ai ishte 5 vjeç.

“Ego e madhe dhe rivalitet, detaje interesante se si e sheh ai vëllain me të vogël, Olsin”, thotë psikologia.

Lexojeni të plotë në Gsh.al: http://www.gsh.al/2018/06/14/fol-psikologen-zberthehet-edi-rama-cfare-tregon-piktura-e-tij-kur-ka-qene-vetem-5-vjec/


Komente ( 1 )

  • Nje I semure qe nuk trajtohet me medikamentin e duhur po c’orienton nje popull te tere…nje I semure qe e zgjodhem vet,sepse te tille jemi si popull…dele