Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Charlize Theron tregon trupin e saj të mrekullueshëm (Foto)

SHBA – Gjatë këtyre kohëve të fundit Charlize Theron ka qenë shumë e zënë me xhirimin e komedisë së saj Flarsky në Montreal. Pavarësisht kësaj, ajo ka mundur që festën e ditës së Falënderimeve ta kalojë me familjen e saj në Meksikë, duke shijuar diellin dhe detin e mrekullueshëm në Meksikë.

Aktorja 42-vjeçare e çmimit Oscar ka treguar format e saj perfektë trupore me një bikini të zi. Trupi i saj dukej i tonifikuar dhe pa celulit sic duket aktorja nuk e ka lënë pas dorë pastërstërën dhe stërvitjen. Charlize Theron ishte në plazhin e Los Cabos me fëmijët e saj, Jackson, 5 vjeç dhe August, 2 vjeç.
(BalkanWeb)

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.