Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Chloe Khan, ekspozon sërish format trupore, tregon gjoksin bombastik në Instagram

ch

Chloe Khan është njëra prej modeleve më seksi në botë.

Ajo njihet për format trupore magjepsëse dhe këtë gjë na e ka dëshmuar edhe me fotografinë e fundit.

E veshur me bikini, ajo ka shfaqur gjoksin bombastik.
Chloe-Khan-in-Gold-Bikini-2017-03-662x1011

PAY-EXCLUSIVE-Chloe-Khan-is-spotted-on-the-beach-in-Barbados