Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Kontakt

FLASH
Kontaktoni me BalkanWeb, News24 dhe Gazeta Shqiptare

Dërgoni E-Mail per cdo problem të faqes , sugjerim apo shqetesime.

Emri Yt (e domosdoshme)

Adresa juaj (e domosdoshme)

Subjekti

Mesazhi Juaj

To use CAPTCHA, you need Really Simple CAPTCHA plugin installed.
Vendosni kodin

Informacion Kontakti

Kontaktoni me redaksinë e BalkanWeb.com

Në adresat e mëposhtme:

Adresë (zyrtare):

www.balkanweb.com

Redaksia:

[email protected]

Webmaster:

[email protected]

Departamenti Ligjor:

[email protected]

Marketing:

[email protected] & [email protected]

Mund të kontaktoni edhe me numrat e sekretarisë telefonike:

Tel: +355 (4) 359104

Fax: +355 (4) 359116

Marketing 1: +355 (4) 359148

Marketing 2: +355 (0) 68 2053122

Marketing 3: +355 (0) 68 2069999

Ju mund të na dërgoni gjithashtu, foto ose video me e-mail në këtë adresë, [email protected] bashkë me një përshkrim dhe emrin tuaj.

Ju faleminderit që na vizituat dhe jeni të lutur të na kontaktoni për çdo sugjerim, apo vërejtje që mund të kini.

Na gjeni ne