Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |
Lajme
Grupet
Rezultatet
Kalendari
RUSI 2018
6 - 1

Angli - Panama

RUSI 2018
2 - 2

Japoni - Senegal

RUSI 2018
0 - 3

Poloni - Kolumbi


E shajnë duke menduar se është mysliman, ja përgjigja epike e politikanit indian

jagmeet-singh-canada-xl_091117015723

Në kohën kur myslimanët nuk po mirëpriten nga bota, për shkak të polemikave të ndryshme që po ndodhin, një politikan indian ka dhënë një deklaratë të fuqishme duke treguar se edhe kjo fe nuk veçohet vetëm për të këqijat, pa qenë fare vetë mysliman.

Jagmmet Singh, një politikan indian që aktualisht jeton dhe punon në Kanada është përfshirë në një sulm verbal ku u menduar se ishte mysliman, dhe nuk u shpëtoi pyetjeve rreth terrorizmit dhe atë se si ndjehet ai. Singh, pa e pranuar që nuk është mysliman tregoi se edhe këta të fundi janë kundër urrejtjes dhe besojnë në dashuri, transmeton gazetametro.net

“Ne besojmë në dashuri dhe guxim … Ne nuk duam të frikësohemi nga urrejtja. Nuk duam që urrejtja të shkatërrojë një ngjarje kaq pozitive … Pra, le t’i tregojmë njerëzve se si mund të trajtojmë dikë me dashuri. Ne ju mirëpresim, ne ju duam, ne ju përkrahim”, tha ai.

Singh, i cili në fakt nuk ishte musliman, iu përgjigj konfrontueses anti-myslimane në mënyrën më të qetë, dhe për më tepër, nuk u mbrojt duke thënë se nuk jam i asaj feje. Ai është kandidat për kreun e Partisë së Re Demokratike të Majtë (NDP), dhe po mbante një nga takimet e tij në Ontarios, kur konfrontuesja iu drejtua atij me të shara dhe arrogancë.

Por, Singh u tregua mjaft i qytetëruar,dhe nuk u ndikua nga gjuha e ashpër kur e pritën me arrogancë. Ai madje pastaj tha se edhe pse është krenar me fënë e tij, qëllimisht nuk ka treguar se nuk është mysliman, sepse kjo sugjeron se urrejtja ndaj tyre do të ishte normale.
(BalkanWeb)


Komente ( 2 )

  • Me te vertete ata te cilet shajne muslimanet dhe fene tone jane me te degjeneruarit ne fene dhe familjet e tyre. Kjo femer e ulet qe shan e ofendon nuk tregon vetem se injorance ne fene e saj dhe kulturen ne te cilen eshte rritur dhe edukuar. Mjere per ju kur te jepni llogari per veprat tuaja!

  • Ky eshte Mininister i Mbrojtjes se Kanadase. Normal se ne Kanada ska me te bardhe fare vec indiane,ministri i tille do jete. Nuk bezdiset nga ajo audience se e di mire qe eshte minorance.