Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Egjipt, polici bodybuilder që shpëton femrat nga ngacmimet (Foto)

EGJIPT – Ai është i kërkuar në të gjithë Lindjen e Mesme jo vetëm për këshillat e tij por edhe për luftën e tij ngacmimve të femrave. Ylli i ri është Mina Samir polici nga Kajro dhe ka një pasion të madh për building shkruan Tg.com.

Agjenti muskuloz e filloi karrierën e tij në rrjetet sociale me shpërndarjen në Facebook të këshillave të fitness dhe mënyrën e të ushqyerit. Ndërkohë në mesaze private nisën t’i shkruanin për raste dhune ndaj femrave dhe sigurisht që ai ishte i gatshëm për t’i ndihmuar të gjitha.
(er.cu/BalkanWeb)


KOMENTO

*E-mail nuk do te publikohet.
Komenti juaj do publikohet brënda 3 orëve , nëse përdorni fjalor ofendues , komenti nuk do të publikohet nga moderatori .