Analisti i njohur Aleksandër Çipa reagon me një status në Facebook për lajmin e publikuar në një media të Greqisë se ai ka nënshtetësi greke. Çipa shkruan se nuk ka patur asnjëherë nënshtetësi tjetër, përveç asaj shqiptare. Në statusin e tij Çipa shkruan: Nje sqarim per opinionin publik dhe veçanerisht...