Apple prezantoi iOS 11, qershorin që shkoi dhe siç pritej do të lëshojë atë një javë e gjysmë pas shfaqjes së pajisjeve të reja iPhone, 19 shtator. Përdoruesit e iPhone dhe iPad do të kenë një pamje të ridizajnuar me një qendër të re kontrolli të përshtatshëm, Siri më...