Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |
FLASH

Nuk është hera e parë dhe mendojmë që s’ka për të qenë as e fundit, që një politikan i tillë është “jashtë rrymës”. E veçanta e tij qëndron jo vetëm në mënyrën e realizimit të projekteve dhe zbatimit të politikave, por edhe në stilin e tij e të veshurit....

Në Kosovë, rajon dhe BE, nuk është mirëpritur një deklaratë e kryeministrit të Shqipërisë, Edi Rama se “Kosova dhe Shqipëria të kenë një President gjithëkombëtar dhe një politikë kombëtare të sigurisë”. Një propozim i kryeministrit të Shqipërisë Edi Rama, që “Kosova dhe Shqipëria të kenë një president gjithëkombëtar dhe...

Temë kryesore në median greke, televizive e të shkruar, është bërë deklarata e Ramës në Kosovë. Mediat greke e kanë komentuar deklaratën e Ramës për nevojën e një presidenti të përbashkët Shqipëri-Kosovë si një dëshirë të shqiptarëve për Shqipërinë e madhe. “Fantazma e Shqipërisë së Madhe zgjohet përsëri, për...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.