Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |
Lajme
Grupet
Rezultatet
Kalendari
RUSI 2018
6 - 1

Angli - Panama

RUSI 2018
2 - 2

Japoni - Senegal

RUSI 2018
0 - 3

Poloni - Kolumbi


TIRANE- Në një kohë kur Kuvendi pritet të zgjedhë sot kryeprokurorin e përkohshëm dhe opozita po zhvillon një protestë jashtë ambienteve të Kuvendit, deputeti i PS, Erjon Brace duket se e ka mendjen diku tjetër. Ai ka postuar një foto në rrjetet sociale të një ndeshje boksi të Muhamed...