Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Një aplikacioni i cili inkurajon adoleshentët që të sillen mirë me njëri-tjetrin, është blerë nga Facebook. Shuma e kësaj shit-blerje nuk është bërë publike. Aplikacioni i cili quhet TBH, që nënkupton “të jesh i sinqertë” (to be honest), është zhvilluar vetëm para nëntë javësh, megjithatë është shkarkuar mbi pesë...

Ekziston një version i fshehur dhe më i mirë i Facebook Messenger – dhe do të doni që të filloni ta përdorni menjëherë. “Facebook” e ka bërë aplikacionin e tij Messenger Lite në dispozicion për më shumë vende, duke ua mundësuar të gjithëve që ta përdorin një version më...

Rrjeti social Facebook, pak javë përpara zgjedhjeve parlamentare në Gjermani, që janë mbajtur më 24 shtator, hoqi dhjetëra-mijëra profile të rreme të regjistruara në Republikën Federale, tha zëdhënësi i Facebook-ut, Richard Allen, përcjell albinfo.ch. “Pas raporteve të ndërhyrjeve të huaja në zgjedhjet presidenciale në Shtetet e Bashkuara dhe Francë,...

Facebook ka thënë se do t’i sigurojë Kongresit të SHBA-së kopjet e 3000 reklamave që rrjeti social ka thënë se ishin blerë nga rusët para dhe pas fushatës presidenciale në SHBA. Rrjeti më i madh social në botë ka thënë se sot do të dorëzoj infornacionet në Kongres, duke...

Agjencia spanjolle për mbrojtjen e të dhënave personale ka gjobitur rrjetin social Facebook me 1,2 milionë euro, pasi ka mbledhur informacione në lidhje me përdoruesit pa marrë në mënyrë të qartë pëlqimin e tyre, njoftoi sot ky organ. “Agjencia deklaroi ekzistencën e dy shkeljeve të rënda, gjithashtu të një shkeljeje edhe më të rëndë...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.