Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |
BOTËRORI RUSI 2018 LAJME KALENDARI REZULTATE

Edhe pse amësia është një eksperiencë unike, shumica e nënave sigurisht nuk do t’i konsiderojnë netët pa gjumë të dobishme për ruajtjen e rinisë, por një studim i ri tregon se procesi i plakjes ngadalësohet sa më i madh të jetë numri i fëmijëve. Shkencëtarët kanadezë në një artikull...

Mijëra të mitur shqiptarë të moshave 7-17 vjeç kanë ndërmarrë udhëtime të rrezikshme si azilkërkues të pashoqëruar në Europë – një fenomen që nxitet nga papunësia kronike, mungesa e perspektivës dhe humbja e shpresës për një të ardhme më të mirë mes familjeve shqiptare. Përgjatë 4 viteve të fundit,...

Rreth 60 milionë të rinj që jetojnë në vende të prekura nga konflikti ose fatkeqësitë natyrore janë analfabetë dhe janë të nevojshme më shumë investime në arsim për të luftuar krizën, deklaroi të mërkurën Fondi i Kombeve të Bashkuara për Fëmijët (UNICEF). Sipas gjetjeve të UNICEF-it, gati 30 për...

MAT – Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Mat mëngjesin e djeshëm. Një fëmijë 4-vjeçar ka rënë në pusin pranë banesës së tij dhe si pasojë ka gjetur vdekjen. Trupi i të miturit u gjet nga familjarët ditën e djeshme.  Menjëherë është ngritur grupi hetimor ku nga verifikimet paraprake...