Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Nën përkujdesjen e kryeministrit të Republikës së Kosovës në Qeveri është mbajtur manifestimi kushtuar 23 prillit – Ditës së Komunitetit Turk në Kosovë, raporton Anadolu Agency (AA). Në këtë organizim të Zyrës për Çështje të Komuniteteve pranë Zyrës së Kryeministrit të Kosovës, ku të pranishëm ishin ministra, deputetë dhe...

SHKUP-Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj në kuadër të Samitit Digjital të Ballkanit Perëndimor që po mbahet në Shkup të Maqedonisë, ka zhvilluar një drekë pune me komisionerin e BE-së për Politika Evropiane të Fqinjësisë dhe Negociata të Zgjerimit, Johannes Hahn. Forcimi i Bashkëpunimit Ekonomik Rajonal dhe rruga evropiane e...

Kosova është Republikë parlamentare dhe pushtetet janë të ndara sipas Kushtetutës së vendit, por përzierja e kompetencave ekzekutive dhe rivaliteti i pushteteve tashmë janë bërë dukuri në vend dhe ato po deformojnë strukturën e sistemit politik, vlerësojnë njohësit e zhvillimeve politike në vend. Imer Mushkolaj, analist i çështjeve politike,...