Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Dashi Hëna nuk shkon mirë me Plutonin në qiellin tuaj dhe në atmosferën që jetoni me atë që ju ka hyrë në zemër. Pakënaqësia priret të mbizotërojë. Mos e vini në dyshim atë që ndjeni për partnerin që në zënkat e para që keni me të. Demi Jeni përballë...

Dashi Ngjarje të rëndësime të lidhura me punën, që janë bërë më urgjente me lëvizjet e Jupiterit jo shumë miqësor, duhet të jenë në përputhje me kërkesat e jetës në çift. Nuk do të jetë e lehtë të gjeni një ekuilibër midis jetës private dhe profesionale, por ju do...

Dashi Në dashuri kohët e fundit po bëni një hap prapa dhe një përpara. Merrni parasysh një kritikë konstruktive dhe do të kuptoni atë që dëshironi me të vërtetë. Pranoni ftesën e një miku që keni kohë që e njihni, i cili do t’ju ndihmojë t’i jepni zgjidhje një...

Dashi 21 Mars – 20 Prill Keni nevojë për një ndryshim ambienti që u rikthen entuziazmin ideve të reja që keni, për të mos humbur gjallërinë dhe entuziazmin, që ju shquajnë nga të tjerët. Më në fund erdhi një ditë e qetë: pikërisht ajo që ju duhet për të...

Dashi Jeni duke ndjekur objektiva që ju lodhin dhe ju stresojnë. Mos vallë për hir të kësaj keni lënë mënjanë dashurinë? Dëshira dhe pasioni do të bëjnë që të kërkoni mundësi për të biseduar dhe bashkëpunuar me partnerin më shumë se më parë. Demi Një njeri që e vlerësoni...

Dashi Krijimtaria vazhdon të jetë pika juaj e fortë, falë Uranit që ju mban nën krahun e tij mbrojtës. Do ndërmerrni projekte të reja. Do arrini të krijoni një atmosferë të këndshme, duke ndryshuar rutinën e zakonshme me gjëra të bukura. Demi Falë Marsit favorizues iniciativat tuaja do jenë...

Dashi Orët do kalojnë shpejt për shkak të humorit të mirë. Projekte të reja, eksperienca dhe frymëzime të papritura. Do flisni me njerëz që keni kohë që nuk i shihni. Një udhëtim larg mund të transformojë pozitivisht jetën tuaj. Argumente praktike dhe fituese. Demi Ju duhet një pushim pas...

Dashi Një e hënë më e qetë seç duhet, ndoshta me ndonjë zbavitje të vogël. Lini pas çështjet familjare dhe dilni nga shtëpia. Mundohuni të jeni inovativë, të shpejtë në vendimmarrje dhe plot gjallëri. Mos u përqendroni tek gjërat që kanë pak rëndësi! Demi Një falënderim nga zemra për...

Dashi Gjeni pak kohë për personin që doni dhe përpiquni të keni dialog. Do të jetë mënyra më e mirë për të tejkaluar ndonjë tension të mundshëm. Ka shtytjen emocionale të duhur, edhe rezultatet mund të mos jenë në lartësinë e duhur. Demi Vështirësi të vogla plotësisht të papritura...

Dashi Të pakënaqur nga Hëna, si edhe me Venusin e burgosur në shtëpinë tuaj të dymbëdhjetë, për sot nuk bëhet fjalë për aventura dashurie! Si kompensim, mbështetje e Diellit dhe Plutonit hap rrugën për një miqësi të veçantë, intensive dhe intime. Demi Do të keni krijimtari të shkëlqyeshme në...

Dashi Do të mbizotërojë shpirti i skuadrës me kolegët, kur njëri nuk ia del e ndihmon tjetri, pa zili dhe kritika, për të arritur objektivin. Investimet do të duhet të monitorohen, konsultohuni me një ekspert të kësaj fushë. Do të bëni blerje interesante në librari. Demi Do të përshkoheni...

Dashi Këtë ditë, humori i juaj është i lidhur me melankolinë e kësaj dite, me planetët që nuk janë shumë në favorin e juaj. Do të keni apati dhe mungesë motivimi për të punuar. Për t’ju ngushëlluar, do të keni shumë miq të sinqertë që ju mbështesin. Demi Lërini...

Dashi Sinjale favorizuese për shlyerjen e kredive të vjetra si dhe të ardhura shtesë nga një marrëveshje e përfunduar me sukses. Çfarë lehtësimi! Konkretizimi sot është një pikë e fortë. Kini kujdes me shpenzimet e panevojshme pasi nuk është momenti i duhur. Demi Hëna ju shtyn të flisni dhe...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.