Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |
FLASH
Lajme
Grupet
Rezultatet
Kalendari
RUSI 2018
16:00

Uruguaj - Rusi

RUSI 2018
16:00

Arabi Saudite - Egjipt

RUSI 2018
20:00

Spanjë - Marok

RUSI 2018
16:00

Uruguaj - Rusi


SHBA-Shtëpia e Bardhë vlerësoi sot se misioni ushtarak që synon të çrrënjosë grupin Shteti Islamik (ISIS) në Siri ka arritur fundin por nuk dha asnjë të dhënë mbi një kalendar të mundshëm të tërheqjes së trupave amerikane. Duke gjykuar se grupi ISIS është gati krejtësisht i shkatërruar, ekzekutivi amerikan...

Marrëdhëniet mes Rusisë dhe Britanisë së Madhe kanë vënë disi në pikëpyetje pjesëmarrjen e Anglisë në Boëtror, por ndërkohë sipas raportimeve, ky pritet të mos jetë problemi i vetëm për anglezët. “The Sun” shkruan se organizata terrosriste ISIS po planifikon një sulm me bomba me dron në Kupën e...

Një gjykatë në Irak ka dënuar me vdekje 15 gra turke, pasi i ka cilësuar të fajshme për anëtarësimin e tyre në grupin militant, Shteti Islamik (IS). Gjykata penale ka dënuar edhe një tjetër grua turke me burgim të përjetshëm për shkak se i është bashkuar grupit. Gjyqatari, Abdul-Sattar...