Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

ITALI – Dy pedofilë janë arrestuar nga policia italiane e shtetit. Dy të ndaluarit, 37-vjeçari shqiptar Z.L. dhe italiani A.D., respektivisht miku i familjes dhe xhaxhai i tre vajzave, abuzonin seksualisht me këto të fundit në mënyrë të vazhdueshme. Dy pedofilët kanë mundur të veprojnë të pashqetësuar për një...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.