Kombëtarja ruse e futbollit është përfshirë nga një skandal i madh dopingu teksa i gjithë ekipi që mori pjesë në Kupën e Botës 2014 është vendosur nën hetim nga FIFA. Dyshohet se 23 futbollistët e kombëtares që morën pjesë në Botëror si dhe 11 futbollistë të tjerë ishin pjesë...