Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Epoka e italianëve te Partizani do të marrë fund vetëm ne qershor. Pavarësisht hamendësimeve të ditëve të fundit, për një largim me biletë vetëm vajtje të dyshes Moxhi-Preiti, e vërteta është se të dy vijojnë të kryejnë funksionet e tyre. Të paktën në letër… kjo sepse hera e fundit...

Sot 8 marsi është festuar edhe në klubin e Partizanit, aty ku stafi dhe futbollistët i kanë bërë një surprizë të këndshme zonjave të cilat kujdesen që lojtarëve të mos i mungoj asgjë. “Urojmë gratë e palodhura që çdo ditë janë në shërbim të skuadrës me punën e palodhur,”-...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.