Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |
FLASH

TIRANE- Ish-kryeministri Sali Berisha ka reaguar lidhur me artikullin e gazetës franceze ‘Le Figaro’. Berisha theksoi se kjo ishte kartolina e fundvitit që kryeministri Rama sjell nga Franca për Shqipërinë. MESAZHI I BERISHËS Kartolina e fund vitit qe Noriega sjelle nga Franca per Shqiperine! “Vend i tmerreshem nga korrupsioni”!...

LONDER- Gjatë qëndrimit në Londër, Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, bashkëbisedoi me komunitetin shqiptar të Londrës. Aktualiteti në Shqipëri ishte në vëmendjen kryesore dhe pyetjet e tyre ishin për çështjen e kryeprokurorit, krimit të organizuar, fuqizimit të Partisë Demokratike. Lidhur me çështjen e kryeprokurorit, Basha e krahasoi vendimin...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.