Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Meditime për Rexhep Çelikun një njeri dhe një burrë të madh të valles popullore shqiptare Ai iku në një kohë dhe moshë kur i çelte lule jeta. Vetëm 63 vjeç… Tri ditë më parë iu gëzova titullit tepër të vonuar për një shqiponjë të valleve tona, shqiponjë që të...