Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |
FLASH

Gazi i shkarkimit të makinave me naftë të kolosëve gjermanë nuk është testuar vetëm tek majmunët por edhe tek qeniet njerëzore, shkruajnë mediat gjermane. ‘Sueddeutsche Zeitung’ dhe ‘Stuttgarter Zeitung’ kanë raportuar detaje të reja mbi testet në të cilat përfshihen Volkswagen, Daimler dhe BMW. Shoqëria e Kërkimeve Evropiane për...

Nga Klodiana Lala TIRANË- Pas letrave të zyrtarëve të lartë të publikuara nga News24 e “BalkanWeb” ku zbuloheshin problemet me sistemin e radarëve në det, Qendra e Menaxhimit të pamjeve konfirmon skandalin. “BalkanWeb” ka siguruar raportin konfidencial që qendra ndërinstitucionale operacionale detare i dërgon ish-ministres së mbrojtjes Mimi Kodheli...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.