Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |
FLASH

Nga Erion Shkambi- Skënderbeu e mbyll me humbje aventurën e dytë evropiane duke mos iu shkëputur “traditës” shqiptare të minutave të fundit, por lë pas një trashëgimi të artë. Imazhi që ka krijuar klubi korçarë është tashmë një realitet i cili po respektohet gjithnjë e më shumë nga kundërshtarët....

Ali Soue është mungesa e madhe e Skënderbeut që pritet të vërë në lëvizje klubin korçar. Duke qenë se është sulmuesi kryesor i ekipit dhe një pikë referimi në repartin e Skënderbeut, klubi ka ndërmend që të bëjë të pamundurën për ta kthyer shumë shpejt. Mësohet se Ali Soue...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.