Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

TIRANË- Ndeshja me Serbinë ka zgjuar imagjinatën e tifozëve. Dy ditë para sfidës së shekullit, siç është konsideruar nga shqiptarët, një tifoz i Kombëtares (Lekë Dobruna nga Gjakova) ka postuar në rrjetin social Facebook tatuazhin e bërë një njërën pulpë të këmbës së tij. Ai ka bërë tatuazh grushtin...

Holly Aston është vajza me tatuazhin më të turpshëm që keni parë ndonjëherë. Ajo ishte vetëm 17 vjeçe kur piu shumë shumë në një festë dhe të nesërmen në mëngjes u zgjua me një penis të vizatuar në shpatull. “Më kanë pëlqyer gjithmonë tatuazhet dhe kam bërë shumë edhe...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.