Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Teuta kërkon vazhdimësinë në përballjen me Flamurtarin dhe, për ta arritur këtë, priten më tepër gola nga sulmuesit. Këta të fundit do të kenë një detyrë të vështirë në Vlorë, pasi kuqezinjtë janë ekipi i dytë që ka pësuar më pak gola në këtë edicion. “Djemtë e detit” janë...