Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

TIRANE – Edhe ditën e sotme Komisioni i Ligjeve është shoqëruar me debate të shumta mes anëtarëve të mazhorancës dhe opozitës. Avokatja e Popullit, Erinda Ballanca, prezantoi në komisionin për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut, raportin vjetor të veprimtarisë përgjatë vitit 2017 të institucionit të Avokatit...

Nga Bujar Nishani Kryeministri i Shqipërisë nuk bëri asnjë surprizë. Marrja në mbrojtje e vëllait trafikant droge të Ministrit të Brendshëm dhe inkurajimi për Ministrin e Brendshëm të përfshirë në aferën e protektorit të vëllait trafikant madje edhe duke ndryshuar ligjet e rëndësishme penale të shtetit, konfirmoj atë që...