Falma Fshazi “prezanton” fotonovelën e saj…

NGA FATMIRA NIKOLLI TIRANE– Kryeqyteti shqiptar, ndoshta pak si shteti shqiptar, është aq herë i nisur për t’u bërë sa i lënë përgjysmë, aq herë i ribërë sa dhe i zhbërë, e pastaj i ndërhyrë deri në palcë nga të gjithë e kushdo, sa vështirë të gjendet romancier ta bëjë lexuesin të përjetojë të sotmen … Vazhdoni me leximin e Falma Fshazi “prezanton” fotonovelën e saj…