Ka për të gjitha shijet në Fashion Week Milano, në pasarelën e Guccit, ku është prezantuar koleksionin e ri pranverë-verë 2018 për meshkuj dhe femra.

Më shumë se një sfilatë, ajo e Guccit ishte ‘një mënyrë për të bërë diçka ndryshe’ shpjegon drejtori Alessandro Michele.
Jo vetëm një koleksion që bashkon modën mashkullore dhe femërore, por një hibrid kulture, emocioni dhe ndjenjash edhe pse larg në dukje, por që propozon një ‘ide të re për njerëzit’.
Në sy gjatë kësaj sfilate ka rënë edhe skenografia ku kontrasti me ngjyrat ka bërë diferencën.
(da.xha/BalkanWeb)