Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

FOTO/ Libohova çel sezonin turistik në kalanë e qytetit, reliket e zonës prezantohen në panair

Libohova është rizgjuar nga tingujt e muzikës duke çelur zyrtarisht sezonin turistik.

Në fjalën përshëndetëse kryebashkiakja Luiza Mandi vlerësoi se Libohova ndonëse është një vend i vogël ka resurse të mëdha për zhvillimin e turizmit kulturor.

Kalaja e Libohovës, monumenti më i rëndësishëm i këtij qyteti pas shumë vitesh braktisje do t’i nënshtrohet restaurimit.

Në panair u prezantuan relike të qytetit të ruajtura me fanatizëm, ekspozita artistike dhe gatime të zonës.

(el.sp/BalkanWeb)


KOMENTO

*E-mail nuk do te publikohet.
Komenti juaj do publikohet brënda 3 orëve , nëse përdorni fjalor ofendues , komenti nuk do të publikohet nga moderatori .