Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Fotot/ Ana tjetër e transgjinores shqiptare. Puna që bën Linda Rei në Itali

linda-rei-768x477

Të gjithë e njohim personazhin e veçantë Linda Rei. Transgjinorja shqiptare nuk e ka fshehur asnjëherë jetën e saj dhe vështirësi deri sa ia arriti të bëhej femër. Por duket se tashmë jeta e Lindës ka marrë tjetër rrjedhë.

Në faqen onlinë HST Model, ju mund ta “blini” tashmë transgjinoren. Bëhet me dije se Linda Rei punon si eskortë në Itali. Fotot seksi ku shfaqet topless janë në këtë faqe, së bashku me të dhënat e saj personale. GSH.al ka mundur të sigurojë disa prej tyre.
images

linda-rei-768x477
Shkrimin e plotë mud ta lexoni duke klikuar në linkun e mëposhtëm: http://www.gsh.al/2017/08/12/fotot-ana-tjeter-e-transgjinores-shqiptare-linda-rei-punon-si-eksort-ne-itali/


Komente ( 4 )

KOMENTO

*E-mail nuk do te publikohet.
Komenti juaj do publikohet brënda 3 orëve , nëse përdorni fjalor ofendues , komenti nuk do të publikohet nga moderatori .