Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Gruevski: Qeveria që zbaton deklaratat e Tiranës, nuk mund të jetë reformuese

gruevski

SHKUP- Lideri i VMRO-DPMNE-së dhe ish-kryeministër i Maqedonisë Nikolla Gruevski, në profilin e tij zyrtar në ‘Facebook’, ka shkruar se një qeveri e cila zbaton Deklaratën e Tiranës nuk mund të jetë qeveri reformuese por anti-shtetërore.

“Fakti që edhe me mbështetjen e VMRO-së, LSDM-ja nuk tërhiqet nga Deklarata tregon se skenari është shumë serioz, ndërsa rreziku edhe më i madh. LSDM-ja është peng e platformës, ndërsa shteti është i kërcënuar dhe viktimë e Zaevit dhe disave nga udhëheqësia e LSDM-së, pasi kjo është mundësi për shpëtimin e karrierës së tyre dhe ikje nga rastet ku ata janë të dyshuar”, shkruan Nikolla Gruevski në ‘Facebook’.


Komente ( 2 )

  • Mblidheni menjej ju Politikanet e mk dhe Shqiperise……ESHTE POPULLI SHQIPTAR QE DO JU DENOJ JUVE!

    Keni mar ne qafe popullin ehhh Zoti ju denoft te gjitheve!

    Por do vi dita Zoti para ne mbrapa….

  • Po ti more idiot te kujt deklarate zbaton,qe po sillesh si nje(mikro) diktator,ate te ruseve e serbeve apo te ndonje tjetri? Se ndryshe nuk mundeshe te rrinje qofte edhe nje muaj si K/Minister! Nuk eshte dekarata e Tiranes more fytyre Petull,por eshte e drejta e pamoueshme e shqiptareve,te cilet jane shumica etnike(dhe autoktone)ne ate krijese dhe duan qe gjuha e tyre te jete gjuhe zyrtare.Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.