Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |
BOTËRORI RUSI 2018 LAJME KALENDARI REZULTATE

Jennifer Lopez, urimi i veçantë për binjakët e saj në 10-vjetorin e lindjes

“Ju ma ndryshuat jetën përgjithmonë”

Kështu ka thënë këngëtarja Jennifer Lopez në një koment në dhjetë vjetorin e ditëlidnjes së binjakëve të saj Max dhe Emme.

Jennifer Lopez, me anë të një postimi ka treguar momentet më prekëse në Instagram me dy fëmijët e saj, duke thënë se ata ja kanë ndryshuar jetën përgjithmonë.

Këngëtarja i ka fëmijët nga martesa e saj me Marc Anthony.


Komente ( 1 )