Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |
  • 164 Lexime
  • Raporti i hartuar nga grupi “Statista” ka ardhur në përfundimin se prodhimet gjermane janë më të besueshmet dhe më të mirëpriturat në gjithë botën. Ky raport për prodhimet me reputacionin më të mirë i bazuar në tërë botën tregon se Gjermania kryeson, duke qenë shteti me prodhimet më të...

  • 352 Lexime
  • GJEORGJI– Shtetasit e Gjeorgjisë duke nisur nga kjo e martë do të mund të udhëtojnë pa viza në pjesën më të madhe të vendeve të Bashkimit Evropian. Heqja e vizave është pritur me padurim nga shtetasit e Gjeorgjisë, e cila ka qëllim edhe anëtarësimin në Bashkimin Evropian teksa po...

  • 216 Lexime
  • Në Kombet e Bashkuara ka fillaur një takim me pjesëmarrjen e 123 shteteve, për të diskutuar për ndalesën globale të armatimit atomik, megjithqë fuqitë kryesore botërore e kanë bojkotuar këtë takim. Derisa shtetet pjesëmarrëse përpiqen të zhvillojnë negociata për atë që ata e shohin si ndalim juridik bërthamor, Shtetet...

  • 1728 Lexime
  • Theresa May do të paraqesë zyrtarisht të mërkurën kërkesën për daljen e Britanisë së Madhe. Ditë historike, sepse është hera e parë që një vend shpall dëshirën për të dalë nga BE. Pas kësaj do të nisin negociatat për daljen nga Bashkimi Evropian midis Britanisë së Madhe dhe 27...

    Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.