Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Telefonët e parë 5G do të jenë komercialisht të disponueshëm pas 2019-ës sipas ekzekutivit të Qualcomm Steven Mollenkopf. Ai tha se është rritja e kërkesës nga konesumatorët dhe segmentet e biznesit të cilët po përshpejtojnë axhendën e mëparshme që ishte 2020-ta. “Do të shikoni telefonët me 5G-në e vërtetë...

RUMANI- Të paktën 8 persona gjetën vdekjen dhe 67 persona mbetën të plagosur si pasojë e një stuhie të fuqishme që goditi Rumaninë Perëndimore me erëra deri në 100 km në orë. Mbrojtja Civile rumune njoftoi se erërat e forta shkatërruan edhe rrjetin elektrik. Trafiku rrugor dhe hekurudhor u...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.