Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Sekretari amerikan i shtetit Rex Tillerson dhe Ministri i Jashtëm rus Sergei Lavrov do të takohen në Nju Jork të dielën, ka njoftuar shkurtimisht Departamenti Amerikan i Shtetit përmes një deklarate. Departamenti i Shtetit nuk dha detaje mbi atë se për çfarë do të diskutohet në këtë takim. Temat...

TURQI-Martin Erdmann, ambasadori gjerman në Ankara, është ftuar për raport në ministrinë e Jashtme të Turqisë, për shkak të një festivali të kurdëve në Këln të Gjermanisë. Agjencia turke e lajmeve Anadolu njofton se qeveria turke akuzon Gjermaninë për lejimin e “propagandës terroriste”. Turqia e denon këtë manifestim të...

Të alarmuar nga rritja e ndikimit ekonomik të Kinës dhe investimet e saj të mëdha në projektet infrastrukturore të rajonit, Sekretari i Përgjithshëm i Përgjithshëm i NATO-s, Havier Solana, deklaroi se vendet e Ballkanit mund të “ndryshojnë motivimin e tyre dhe të bëhen pjesë e modelit institucional të BE-së”....

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.