Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |
FLASH

Shqipëria nuk është i vetmi vend që ka problem me qeset plastike dhe që po mendon ndalimin e tyre me ligj. India synon që para vitit 2022 të eleminojë plotësisht përdorimin e qeseve plastike njëpërdorimshe në vend. Planin ambicioz e njoftoi Kryeministri Narendra Modi. Mekanizmat sesi do të realizohet...

Pak pasi Presidenti amerikan, Donald Trump vendosi për tarifa 25 përqind për produktet kineze në vlerë të 50 miliardë dollarëve, duke akuzuar Pekinin për vjedhje të pronës intelektuale, duket se nuk do të vonojë as kundërpërgjigjia e Kinës. Tarifat prekin më shumë se 800 lloje të produkteve, të cilat...