Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Dashi Dilni nga kllapia dhe veproni menjëherë, nëse nuk doni që të ngelni mbrapa. Për të gjetur çelësin e problemit, nevojitet që të keni qetësinë e duhur mendore dhe të mos shpejtoni. Demi Ndryshime të shpejta dhe pozitive nga bashkëveprimi i Diellit me Hënën që ju favorizojnë. Në vazhdën...

Dashi Gjeni pak kohë për personin që doni, përpiquni të keni dialog. Do të jetë mënyra më e mirë për të tejkaluar ndonjë tension të mundshëm. Ka shtytjen emocionale të duhur, edhe rezultatet mund të mos jenë në lartësinë e duhur. Demi Vështirësi të vogla plotësisht të papritura do...

Dashi Të pakënaqur nga Hëna, si edhe me Venusin e burgosur në shtëpinë e juaj të dymbëdhjetë, për sot nuk bëhet fjalë për aventura dashurie. Si kompensim, mbështetja e Diellit dhe Plutonit hap rrugën për një miqësi të veçantë, intensive dhe intime. Demi Do të keni krijimtari të shkëlqyeshme...

Dashi Me Mërkurin tek Peshqit, thellohuni në gjërat që ju përshtaten dhe ju interesojnë më shumë, dhe do të rrisni kompetencat tuaja profesionale. Mërkuri bashkëpunëtor do t’ju ndihmojë të zgjeroni horizontin dhe të pasuroni lidhjet me të tjerët. Demi Marsi në shenjën tuaj ju dhuron energji për t’ju përkushtuar...

Dashi Mëngjesin do ta keni të zënë më punë, fitime dhe shpenzime, por duke filluar nga orët e pasdites, me ndikimin e Hënës, çdo gjë do të ndryshojë në qiellit tuaj të brendshëm. Do të kaloni një mbrëmje të këndshme me miqtë apo vetëm me partnerin. Demi Do të...

Dashi Do të mbizotërojë shpirti i skuadrës me kolegët, kur njëri nuk ia del e ndihmon tjetri, pa zili dhe kritika, për të arritur objektivin. Investimet do të duhet të monitorohen: konsultohuni me një ekspert të kësaj fushe. Do të bëni blerje interesante në librari. Demi Do të përshkoheni...

Dashi Do të jeni me miq dashamirës dhe përkrahës, me të cilët do të vendosni të organizoni një aktivitet të bukur. Mes artit dhe natyrës, të bashkëpunues është edhe më e lehtë. Shpenzime të paparashikuara në punë, kompjuteri dhe printeri kanë nevojë për ndërhyrjen e një tekniku. Demi Hëna...

Dashi Me mendjen e turbullt, mes fantazive të parealizueshme dhe projekteve të cunguara. Nëse kërkoni gjëra, dhe është mirë që e bëni, mbështetja nuk do t’ju mungojnë. Ajo që mungon sot është në veçanti dëshira për të hyrë në lojë, duke shfrytëzuar kapacitetet tuaja. Demi Planifikimi i mirë është...

Ekzistojnë disa shenja që kanë kombinime më të mëdha me njëra-tjetrën dhe një lidhje të veçantë. Dikush mund ta ketë gjetur shpirtin binjak, ndërsa të tjerë ende shpresojnë ta takojnë. Astrologët vijnë në ndihmë pasi kanë bërë një kombinim të shenjave që shkojnë më shumë dhe përshtaten me shenjat...

Dashi Në përgjithësi jeni të përkushtuar, por vullneti i personit që keni në krah ndërhyn për të ndryshuar gjërat, duke bërë që t’ju ndryshojë programin. Do të keni edhe zënka në çift, me grindje të lodhshme për të përcaktuar se kush do të imponojë vullnetin e vet. Demi Këtë...

Dashi Me Mërkurin tek Peshqit, thellohuni në gjërat që ju përshtaten dhe ju interesojnë më shumë, dhe do të rrisni kompetencat tuaja profesionale. Mërkuri bashkëpunëtor do t’ju ndihmojë të zgjeroni horizontin dhe të pasuroni lidhjet me të tjerët. Demi Marsi në shenjën tuaj ju dhuron energji për t’ju përkushtuar...

Dashi Nëse nuk jeni të sigurt për ndjenjat tuaja, mos hyni në lojë, sepse rrezikoni të krijoni ndonjë situatë të pakëndshme, për të cilën mund të pendoheni. Përpara se t’i futeni kokë e këmbë një ndërmarrjeje, do të ishte mirë të vlerësonit të mirat dhe të këqijat. Demi Të...

Fati i njeriut është i shkruar në yje, edhe dashuria gjithashtu. Këtu janë të gjitha shenjat që janë të papërputhshme me karakterin tuaj dhe nga e cila është më mirë të shpëtoni! Pyetja që duhet të bëni që në takimin e parë është kjo: “Çfarë shenje je ti?” Dhe...

Dashi Merrni pak kohë për t’u menduar mbi mundësitë e reja profesionale, që ju janë ofruar. Më mirë të mos merrni vendime bazuar mbi entuziazmin momental. Nëse vazhdoni të mos ndiheni në lartësinë e duhur në disa situata, ashtu do të dalë me të vërtetë. Me shumë optimizëm! Demi...

Dashi Për shkak të ndikimit jo të favorshëm të Uranit nuk duhet të humbni nëpër hollësi, por duhet të përqendrohuni në esencën e gjërave. Organizohuni! Vazhdon lëvizja favorizuese e Jupiterit, e cila premton ndryshime pozitive dhe krijuese në jetë. Demi Bashkëveprimi i Hënës me Venusin do të bëjë që...