Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Dashi Me mbështetjen e Jupiterit do të përfundoni me sukses një çështje të rëndësishme, që keni kohë me të cilën merreni. Duhet të jeni mirënjohës për aftësitë tuaja bindëse, nëse një mik ndryshon mendje dhe kthehet t’ju takojë. Demi Planetët në mbrëmje ju dhurojnë një avantazh më shumë. Do...

Dashi Nëse kultivoni ambicie në karrierë, do keni mundësi të mira për të ecur përpara, duke përfituar nga lëvizjet apo riorganizimet e stafit. Komunikim më i qetë dhe i thellë me të dashurin e zemrës, interesat e përbashkëta shtojnë harmoninë. Demi Hëna në aspekt dinamik mund t’ju ndihmojë sidomos...

Dashi Me Hënën armiqësore mund të keni mosmarrëveshje me një familjar që ndërhyn në punët tuaja. Nuk keni fare dëshirë t’i thoni sesi doni të silleni. Do të keni pika të përbashkëta me dikë që ka ditur t’ju tërheqë vëmendjen, por nuk do të jetë e lehtë të pajtoheni....

Dashi Jeni përballë një zgjedhjeje të rëndësishme, u qëndroni zgjedhjeve të bëra më parë dhe mos hiqni dorë nga autonomia e juaj. Mos i lejoni një familjari t’ju pengojë. Do t’ia dilni të angazhoni në nismat tuaja, duke prekur pikat e duhura emocionale. Demi Hëna nuk shkon mirë me...

Dashi Nëse me partnerin është krijuar pak tension, mos e vononi çështjen për ta sqaruar. Për të kthyer harmoninë do të jetë më e thjeshtë sesa mendoni! Përfitoni nga mbështetja që ju garanton familja, për të përmbushur zgjedhjet që do të bëni. Demi Nën tërheqjen e Venusit dhe Marsit,...

Dashi Planetët kërkojnë të krijojnë dyshime për ato që jeni të sigurt, por nuk do t’ia dalin. Do të reagoni me vendosmëri gjatë një momenti pasigurie. Do të tundoheni t’i tërhiqni përsëri vëmendjen një personi të dashur, por më pas do të hiqni dorë për shkak të sedrës. Demi...

Dashi Hëna te Luani do të ndezë midis jush dhe partnerit zjarr të sedrës dhe xhelozisë. Thojini po dialogut dhe arsyetimit për të zgjidhur problemet. Mos i mbroni miqtë edhe kur nuk kanë të drejtë. Jini më të ekuilibruar në justifikime. Demi Marsi ne qiellin e juaj është i...

Dashi Plutoni jo shumë miqësor do t’ju kujtojë se duhet të ndërtoni marrëdhënie të karakterizuara nga ekuilibri i duhur midis rastësisë dhe vetëkontrollit. Vazhdoni të hani në mënyrë të shëndetshme, duke zgjedhur me saktësi ushqime të cilësisë së mirë. Demi Hëna rrit optimizmin dhe aftësinë komunikuese. Vërtet do të...

Dashi 21 Mars – 20 Prill Edhe pse dini të manovroni më së miri duke u mbështetur në vetvete, mos e refuzoni ndihmën që do t’ju bjerë nga qielli falë një miku. Do të kërkoni dhe do të gjeni, me Marsin dhe Venusin që ju mbështesin, mundësi dialogu dhe...

Dashi Sot nuk punohet, vetëm nëse jeni në turn, ose të nxitur nga Jupiteri dhe Saturni do vendosni që mos t’i përkushtoheni një aktiviteti vullnetar. Një ftesë e papritur pasdite mund të ndryshojë programet tuaja. Aventurat e reja janë gjithmonë tërheqëse. Demi Hënë kundërshtare, por jo e ashpër, përkundrazi...

Dashi Ndiqni me përkushtim të veçantë çështjet ekonomike për të shmangur problemet, shpenzimet e kota dhe grindjet në familje. Mos humbisni kohë duke vrapuar pas një personi që është aq i përqendruar te vetja, saqë nuk ka asnjë hapësirë për ju. Demi Mes dashurisë verore dhe flirtit të udhëtimit,...

Dashi 21 Mars – 20 Prill Hëna kundërshtare vë çdo gjë në diskutim. Plane jo shumë të qarta, partneri juaj propozon shumë gjëra por pastaj tërhiqet. Parimet themelore sidoqoftë mbeten të qëndrueshme, të ruajtura nga mbikëqyrja vigjilente e Saturnit. Demi 21 Prill – 20 Maj Do jeni mirë vetëm...

Dashi Keqkuptime mes jush, partnerit dhe familjes, shtyllat kryesore në jetën tuaj, por që sot i kundërvihen njëri-tjetrit. Qëndrime të caktuara nuk janë aspak të përshtatshme për karakterin tuaj, duke pasur parasysh lirinë personale. Demi Efikas dhe të saktë në punë, sigurisht që nuk jeni tip që kënaqeni me...

Dashi Ditë e ngarkuar dhe me ritëm intensiv, e gjitha e përqendruar te puna. E vërtetë që nuk tërhiqeni para sfidave, por nganjëherë është e lodhshme! Para se të veproni, studioni me kujdes strategjinë, është thelbësore që të mos bëni gabime sot. Demi Ditë e shkëlqyer sot që Dielli...

Dashi Sot çdo gjë duket e përqendruar te puna, por ndoshta është rutina e zakonshme që tashmë e njihni shumë mirë, shumë gjëra për t’u zgjidhur në një kohë të shkurtër. Fatmirësisht trekëndëshi Mars-Saturn ju mbështet duke ju dhuruar përqendrim dhe durim. Demi Yje favorizuese duke u nisur nga...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.