Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |
FLASH

Dashi Krijoni miqësi edhe kur gjendeni para opinioneve dhe pozicioneve të ndryshme. Bashkëveprimi i Jupiterit me Saturnin do t’ju ndihmojë të zgjeroni rrethin e njohjeve. Në shumëllojshmërinë natyrale do të zbuloni një tërësi, që do të arrijë t’ju pasurojë shumë. Demi Përpiquni të vendosni rregull në jetën tuaj si...

Dashi Nëse në të kaluarën jeni tërhequr për të qenë vetëm, tashmë keni dëshirë të zbaviteni në grup, duke pranuar çfarëdolloj ndryshimi. Ndryshojini pikëpamjet tuaja për t’ju përshtatur atyre të partnerit tuaj, nëse nuk janë të njëjta. Demi Keni dëshirë të vendosni një mirëkuptim edhe më të thellë me...

Dashi Jeni shpërndarë në shumë fusha. Ndiqni objektiva që ju lodhin dhe ju stresojnë. Mos vallë për hir të kësaj keni lënë mënjanë dashurinë? Dëshira dhe pasioni do të bëjnë që të kërkoni mundësi për të biseduar dhe bashkëpunuar me partnerin. Demi Është koha e përshtatshme për të kërkuar...

Dashi Dielli së bashku me Hënën do t’ju vërë në provë. Do të zbaviten duke bërë të shfaqen tensione që zakonisht i mbani nën kontroll. Do të jeni të acaruar dhe nuk do të jeni tolerantë përballë madje edhe keqkuptimeve të vogla me të tjerët. Demi Nëse jeni ende...

Dashi Shqetësimi nuk do të jetë i lehtë për t’u mbajtur nën kontroll. Do të bëjë që marrëdhëniet me të tjerët t’i keni sipas kapriçove të humorit. Qetësohuni! Nuk do të pranoni propozimin e një të njohuri, sepse më vonë do t’i ndiheni në borxh. Demi Ironia juaj therëse,...

Dashi Do t’ju duhet të përballeni me ndonjë të papritur, dhe nuk do të keni atë elasticitet që do të ishte i nevojshëm për t’u përballur me risi dhe për të riorganizuar programin. Kjo mënyrë e vazhdueshme për të pyetur të tjerët ndoshta fsheh paaftësinë për të pranuar atë...

Dashi Me Uranin që grindet me Hënën, do të ishte mirë të mos dilni në konkluzione të menjëhershme për ato që do t’ju thonë. Dëgjojini argumentet e të tjerëve, edhe pse brenda jush keni një ndjenjë të fortë rebelimi, që ju shtyn t’ju kundërviheni. Demi Me Plutonin që ndikon,...

Dashi Hëna është në harmoni me Marsin, Merkurin, Uranin dhe Jupiterin. Priten surpriza të këndshme në punë. Ata që deri dje ju kundërshtonin, nga sot do t’ju mbështesin. Në dashuri mos u frikësoni nga përballjet sfiduese: nga disa probleme të brendshme do të dilni fitimtar. Demi Në punën tuaj...

Dashi Dilni nga kllapia dhe veproni menjëherë, nëse nuk doni që të ngelni mbrapa. Për të gjetur çelësin e problemit, nevojitet që të keni qetësinë e duhur mendore dhe të mos shpejtoni. Demi Ndryshime të shpejta dhe pozitive nga bashkëveprimi i Diellit me Hënën që ju favorizojnë. Në vazhdën...

Dashi Gjeni pak kohë për personin që doni, përpiquni të keni dialog. Do të jetë mënyra më e mirë për të tejkaluar ndonjë tension të mundshëm. Ka shtytjen emocionale të duhur, edhe rezultatet mund të mos jenë në lartësinë e duhur. Demi Vështirësi të vogla plotësisht të papritura do...

Dashi Të pakënaqur nga Hëna, si edhe me Venusin e burgosur në shtëpinë e juaj të dymbëdhjetë, për sot nuk bëhet fjalë për aventura dashurie. Si kompensim, mbështetja e Diellit dhe Plutonit hap rrugën për një miqësi të veçantë, intensive dhe intime. Demi Do të keni krijimtari të shkëlqyeshme...

Dashi Me Mërkurin tek Peshqit, thellohuni në gjërat që ju përshtaten dhe ju interesojnë më shumë, dhe do të rrisni kompetencat tuaja profesionale. Mërkuri bashkëpunëtor do t’ju ndihmojë të zgjeroni horizontin dhe të pasuroni lidhjet me të tjerët. Demi Marsi në shenjën tuaj ju dhuron energji për t’ju përkushtuar...

Dashi Mëngjesin do ta keni të zënë më punë, fitime dhe shpenzime, por duke filluar nga orët e pasdites, me ndikimin e Hënës, çdo gjë do të ndryshojë në qiellit tuaj të brendshëm. Do të kaloni një mbrëmje të këndshme me miqtë apo vetëm me partnerin. Demi Do të...