Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |
FLASH

Dashi Sot duket një ditë shumë produktive. Marsi dhe Hëna do t’ju shtojnë entuziazmin dhe do të nxjerrin më në pah shpirtin tuaj luftarak dhe të lirë. Në këtë gjendje do të gjeni kurajë për të forcuar edhe lidhjen tuaj, që është shumë e rëndësishme për ju. Demi Do...

Dashi Jeni të pavendosur. Nuk dini nëse t’i besoni një detyrë të rëndësishme një personi të ri për ta vënë në provë, ose të veproni si gjithmonë dhe të mos rrezikoni. Gjithçka varet nga rëndësia e çështjes në fjalë dhe varet vetëm nga ju për ta vlerësuar e për...

Dashi Edhe pse duhet të qortoni dikë që nuk është shumë i vëmendshëm, tregohuni i qetë. Vëreni veten gjithmonë në pozicionin e tjetrit, përpara se ta kritikoni. Në çastin më të posaçëm do të dini gjithmonë t’i rimerrni në dorë frerët e situatës. Demi Ditën e sotme do t’ju...

Dashi Këshillohet të përballoni çështje të pazgjidhura në fushën e dashurisë. Duhet t’i shqyrtoni gjërat nga çdo këndvështrim, pa u fshehur pas iluzioneve. Nëse një epror ju kërkon të punoni përtej kompetencave tuaja, qëndroni të qetë dhe refuzoni. Demi Një e fshehtë sot, një fshehtë nesër, rrezikoni të mos...

Dashi Këtë ditë do të ndiheni të sigurt nga një ndjenjë praktike dhe nga largpamësia në investime dhe në projekte. Keni dëshirë të jetoni në thellësi të shpirtit të juaj, atë që deri më tani e keni jetuar në nivel të mendjes. Jepini, mos humbni kohë. Demi Parashikohen ndryshime....

Dashi Nëse mbani inat ndaj dikujt apo diçkaje, do të jetë më e zgjuar dhe e frytshme të përballeni me problemet dhe t’i tejkaloni. Bëni një zgjedhje të saktë me personat me të cilët rrini, jo të gjithë ju ndihmojnë të vlerësoni cilësitë tuaja. Demi Dikush do t’ju afrohet...

Dashi Një njeri që e vlerësoni do t’ju bëjë një kritikë. Do t’jua bëjë atë me mirëbesim dhe me shumë politesë, por gjithsesi do t’ju hidhërojë së tepërmi! Tregohuni të arsyeshëm. Lëreni pas të shkuarën, dhe jetoni përvoja të reja me entuziazëm të plot, për të ardhmen. Demi Jeni...

Dashi Parashikohen ndryshime. Për momentin, mos merrni vendime të prera, që mund të mos jenë më të duhurat. Prisni sa të qartësohen gjërat. Mos bini pre e tundimit për të reaguar menjëherë, sidomos në punë. Rrezikoheni nga shpërqendrimet. Demi Këtë ditë do të ndiheni të sigurt nga një ndjenjë...

Dashi Dashuria do t’ju godasë në mënyrë të parezistueshme, thellësisht, ndoshta edhe pak në mënyrë të mistershme, por e sigurt që do të jetë një përvojë e këndshme. Në punë bëni bilancin dhe verifikoni nëse jeni duke bërë atë që doni. Kërkoni gjithmonë të ndiheni mirë. Demi Merrini vendimet...

Dashi I keni besuar një personi që e keni njohur së fundmi dhe tashmë jeni të zhgënjyer nga sjellja e tij jo shumë korrekte. Planetët nuk janë të favorshëm ndaj jush. Mos e ndërlikoni më tej situatën! Mos e prishni ditën dhe pranoni çdo pasojë! Demi Do t’i ndani...

Dashi Në vend që të ankoheni për faktin se koha juaj është plotësisht e zënë nga puna dhe angazhimet, provoni të organizoni më mirë ditën tuaj! Nëse menaxhoni si duhet angazhimet tuaja, do arrini të gjeni hapësirë për t’ju përkushtuar vetes. Demi Ditë ideale për bashkëpunime të reja fitimprurëse....

Dashi Do jeni shumë aktivë herët në mëngjes, por pastaj do humbisni energjinë. Me kalimin e Hënës në shenjën tuaj, objektivi kryesor do jetë qetësia. Produktiviteti në plan të dytë, në fillim vijnë ligjet pastaj rregullat, më të forta idealet e biznesit. Demi Është dita e duhur për të...

Dashi Do të jeni të suksesshëm në shkollë dhe në punë. Ndoshta në të vërtetë ndiheni të pakënaqur, por kur ke fantazi e tejkalon mërzitjen! Venusi plot gjallëri, gjatë ditës ju mbështet ëmbëlsisht ëndrrat dhe dëshirat, ndërsa në mbrëmje ju sjell me këmbë në tokë. Demi Do të jeni...